با خیلی از هیروها میشه زدش
مثل chose night
6 میکنه با یه 1 دیگه....
با گارد هم خوب میشه زد
کلا" هیرم های بشی تو بازی شاخن
با خیلی از هیروها میشه زدش
مثل chose night
6 میکنه با یه 1 دیگه....
با گارد هم خوب میشه زد
کلا" هیرم های بشی تو بازی شاخن
Last edited by sajjad_setam; 08-06-2011 at 12:34.
نزن این حرفو Chaos Knight اصلا شانسی نداره روبروش (دراگون وقتی 6 کنه 2تا اتک به Chaos Knight بده کپیاش نفله میشن بعدم یه جوری میگی 1 میکنه انگار دراگون Bash نداره)
باز گارد یه چیز همون گارد هم آرمور کم میکنه آرمور خام دراگون آخر بازی 20 میشه![]()
Last edited by The Rock 2; 08-06-2011 at 12:40.
اونی که شما میگی واسه افراد ناشیه
آدم همیشه باید از پشت خنجر بزنه
اونی که تو face تو 6 کنه دیوانگیه
تو فارم 6 بعد بپر بیا تو
جدا" اگه پایه باشی یه دست میزنیم![]()
ببین من تا حالا آنلاین بازی نکردم تا 1 هفته دیگه ADSL وصل میشه اونوقت یه دست میزنیم
(مودمش اینجاس فقط مونده بیان وصل کنن اگه بدقولی نکنن)
دراگون نایتو که با هوسکار راحت میشه زد چه تو 1به1 چه تو 5به5
من 1به1 شرط هر پولی که بگید هسکار جلوی دراگون میزنم با هر پلیری که بخاید
داد ما که نمیگیم نمیشه زد
هر هیرویی یه ضد داره
البته نا گفته نمونه فقط هیرو شرط نیست
آیتم زنی و dny کریپ خیلی مهمه که طرف پا نگیره![]()
ترول اول بازی شاخ نیست، و مطمئن باش اگه Players خوب باشن، هرگز ترول Pick نمیکنن و اگر تیم مقابل برداره، همون اول بازی 3-4 بار گنگ میکنن. Farm رو هم که بیخیال شو، 2 تا Ward میذارن...!
+
آره خیلی شاخ شده. راحت میتونه گنگ کنه و زدنش هم سخته. Level یکش همه جوره بکار میاد، میتونه بهتر از Blood دنبال هیروهای Low hp کنه که میخوان در برن...
چوز نايت كپي هاي 90 درصد داره و خاله بازي نيست كه دراگون بزندش 2 ميكنه ميكشه وسط كپي هاش و يه بش 4 ثانيه ميزنه دو تا كيريتيكال بده طرف ذوب ميشه ،حتما ميدوني كه كيريتيكال چوز بعد از كيريتيكال سايه از همه قويتره و انگار داري با 4 تا هيرو درگيري ميكني
با اينكه هيرو قوي هست اوبسيدان،سولكيپر،اسكلت،في سلس،مورلاك ، تركسس ،شب رو و خيلي ها ميتونن بزننش ، اگه خواستي راجع به چگونگي زدنش بحث كني بگو بنويسم براي چي ميزننش( چون هميشه روي حرفهات بحث داري)
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
من زياد طرفدار تروي نيستم اما اول بازي هم شاخه به اندازه خوش و اگه بخواد پا بگيره چون اولش دور زنه ميتونه يونيت بزنه و حتي ديناي كنه و بعد هم كه آيتم بزنه كه ديگه حريف از بش در نمياد
Last edited by KHOFASH681; 08-06-2011 at 17:17.
دادا ما الان هرچی بگیم طرف دیگه قبول نمیکنه بذار آنلاین بازی کردن یاد بگیرم با هر هیرویی خواستی بیا من دراگون بعدش میفهمیم خاله بازی چیه![]()
یعنی یچیز میگی یه چیز میشنوییا..بینهایت باحال شده اون یکش که واقعا قوی شده ..خلاصه خیلی حال داده به این بریکر تو این پچ ایس فروگاسپيد بريكر(شقول خودمون چون با لول يك شق ميكنه روي حريف ) هم لول 1 ديگه شماره نميندازه و بدون وقفه با اسپيد زياد ميدوه ، دو روز پيش 5 به 5 بازي ميكرديم و وقتي به اسپيد بريكر ميرسيديم و نميتونست بزنه 1 ميكرد و به راحتي در ميرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)