تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 837 از 1421 اولاول ... 3377377878278338348358368378388398408418478879371337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,361 به 8,370 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

این خبر قدیمی هست ولی دیدم گذاشتنش خالی از لطف نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در ضمن maskot جان شما مثل اینکه هنوز نگرفتی چی شد؟ قصد جسارت ندارم ولی باید تو ضیح بدم که مخابرات فخیم مازندران الان چند راه بیشتر نداره:!
    1-مشترکای اضافی رو بندازه بیرون!!!
    2-سرعت ها رو برا همیشه واقعی کنه.
    3-پهنای باند رو اضافه کنه که تو پست های قبلی در موردش بحث شده! اونا نهایتا یک خط stm1 که حدودا 155 mb/ps هست اضافه کردن که همونطور قبلا توضیح داده شده اگر بخواد بین تعداد کاربرا تقسیم بشه کلا چند کیلو بایت به سرعتامون اضافه میشه (که مطمعنا میتونه همه ما رو از این وضعیت نجات بده!) تازشم اگر سرعتا بخواد به حالت قبل برگرده وضعیت بدتر هم میشه.

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

در ضمن maskot جان شما مثل اینکه هنوز نگرفتی چی شد؟ قصد جسارت ندارم ولی باید تو ضیح بدم که مخابرات فخیم مازندران الان چند راه بیشتر نداره:!
    1-مشترکای اضافی رو بندازه بیرون!!!
    2-سرعت ها رو برا همیشه واقعی کنه.
    3-پهنای باند رو اضافه کنه که تو پست های قبلی در موردش بحث شده! اونا نهایتا یک خط stm1 که حدودا 155 mb/ps هست اضافه کردن که همونطور قبلا توضیح داده شده اگر بخواد بین تعداد کاربرا تقسیم بشه کلا چند کیلو بایت به سرعتامون اضافه میشه (که مطمعنا میتونه همه ما رو از این وضعیت نجات بده!) تازشم اگر سرعتا بخواد به حالت قبل برگرده وضعیت بدتر هم میشه.
    دوست عزیز من نگفتم قراره مثل قبل بشه گفتم از این وضع درمیاد مشابه همین اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد و سرعت ها به مدت یک ماه واقعی شده بود ولی در نهایت مخابرات سرعت ها رو مثل قبل کرد قبل اون هم اتفاق های از این دست به طرق مختلف افتاده بود که در همشون مخابرات دوباره به وضع سابق بازگشت وقتی می گم تجربه مخابراتتون کمه به خاطر اینه سرعت ها اگه به صورت معقول هم تفکیک بشه باز هم خوبه مثل 5-6 ماه پیش که 128 تا 60 می رفت 256 تا 100 و 512 تا 240 با همین قیمت های الان پس بازم میگم مخابرات اینطور نمی مونه شاید طول بکشه تا مثل سابق بشه ولی میشه

5. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز من نگفتم قراره مثل قبل بشه گفتم از این وضع درمیاد مشابه همین اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد و سرعت ها به مدت یک ماه واقعی شده بود ولی در نهایت مخابرات سرعت ها رو مثل قبل کرد قبل اون هم اتفاق های از این دست به طرق مختلف افتاده بود که در همشون مخابرات دوباره به وضع سابق بازگشت وقتی می گم تجربه مخابراتتون کمه به خاطر اینه سرعت ها اگه به صورت معقول هم تفکیک بشه باز هم خوبه مثل 5-6 ماه پیش که 128 تا 60 می رفت 256 تا 100 و 512 تا 240 با همین قیمت های الان پس بازم میگم مخابرات اینطور نمی مونه شاید طول بکشه تا مثل سابق بشه ولی میشه
    منم واقعا امیدوارم. ولی فک میکنید خارج از این 3 راه حل مخابرات راه دیگه ای هم داره؟ برام جای سواله که چطوری این گندی که بالا آوردن رو درست میکنه؟ یعنی با یه خط STM1 همه مشکلات فعلی حل میشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسب رتبه دوم دیتای مخابرات مازندران در سطح کشور

مخابرات مازندران در ارزیابی عملکرد دیتا در سطح کشوری با بیش از 230 هزار پورت اینترنت پرسرعت مخابرات و 122 هزار و 822 مشترک ADSL حائز رتبه دوم گردید.

به گزارش روابط عمومی مخابرات مازندران، مهندس باباجانی مدیرعامل مخابرات مازندران با بیان عملکرد دیتای مخابرات استان مازندران در سال 91 ضمن تقدیر از تلاش همه کارکنان کسب رتبه دوم کشوری در بخش عملکرد دیتا را تبریک گفت.

مهندس باباجانی در ادامه، عملکرد دیتای استان در بخش پورت منصوبه مخابرات را در پایان سال 91، بیش از 99 هزار شماره اعلام و تعداد مشترکین اینترنت پرسرعت مخابرات مازندران را با افزایش 70 هزار تایی، بیش از 122 هزار مشترک اعلام نمود. همچنین مدیرعامل مخابرات مازندران با بیان اهمیت سرویس دهی دیتا به سازمانهای دولتی و خصوصی از وجود 3430 مشترک سرویس G. (G دات) در استان خبر داد.

لازم به یاد آوری است، مهندس پور رنجبر مدیرعامل مخابرات ایران نیز از مدیرعامل و کارکنان مخابرات مازندران در کسب رتبه دوم عملکرد دیتا در سطح کشور تقدیر و تشکر نمود.

من هم به نوبه خودم از تمامی شما غارنشینان تشکر میکنم!
    Last edited by mey123; 10-08-2013 at 20:42.

8. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

منم واقعا امیدوارم. ولی فک میکنید خارج از این 3 راه حل مخابرات راه دیگه ای هم داره؟ برام جای سواله که چطوری این گندی که بالا آوردن رو درست میکنه؟ یعنی با یه خط STM1 همه مشکلات فعلی حل میشه؟؟؟
    دوست مطمینا مثل قبل با 128 به سرعت 380 شاید نرسید ولی از این حالت 8 هم خارج میشه ولی سرویس هارو دیگه مثل هم نمی کنن و بین 128 و 512 فرق میزارن شاید این طول کشیدن هم به خاطر این باشه که برا تفکیک سرویس های محدود از نا محدود مثل چی گیر کرده باشن چون الان بزرگترین مشکلشون عدم توانایی تو تفکیک سرویس محدود از نا محدود هست چون عملا هر دو سرویس سرویس حجمی هست

10. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

اقای درزی شما که اینهمه ادم تو مخابرات داری و ازشون اطلاعات میگیری نمیتونی بهشون بگی تو پنل اعلامیه بزنن که علت به وجود اومدن مشکل چیه و کی هم رفع میشه؟
    اگه واقعا مشکلی وجود داشته باشه باید اعلامیه بزنن تا مشترکا منتظر رفع مشکل بمونن و تغییر ISP ندن.

الان بهترین راه اروم کردن مشترکا تنها یه اعلامیه تو پنل هستش.
    اگه واقعا سرعت ها رو واقعی کردن سریعتر بهمون بگن تا به فکر راه چاره باشیم.
    نه این که با دروغ مشترکا رو نگه دارن.

الان با این سرعت به جای فیلم باید بریم عکس دانلود کنیم.عکس هم زیاده همون فایل تکست خوبه.
    حالا باز خوبه من از اینترنت بیشتر برای سرگرمی استفاده میکنم،وای به حال اونایی که باهاش کسب درامد میکنن.

12. 5 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بچه ها عجب سطح دانش بالایی دارن این کارمندای مخابرات ! زنگ زدم به ۲۰۲۰ ببینین چه حرفه ای بعد از نیم ساعت انتظار جواب دادن :
    * من ×کارمند
    *سلام
    ×سلام بفرمایید
    *ببخشید الان یک هفتس سرعت من شده ۶ کیلوبایت
    ×آقای محترم شرکت زیر ساخت به ما پهنای باند نمیده
    *گناه من که ۲۱ تومن دادم این ماه چیه !
    ×انتخاب خودتون بوده به ما ربطی نداره
    *ببخشیدا ولی من میرم مخابرات نمیگن شرکت زیر ساخت میگن دستگاه فیبر نوری خرابه
    ×نمیدون ولا !
    *ببخشید تقریبا میشه بگین کی درست میشه این وضعیت ؟
    ×نیمدونم ولا
    *ببخشید من الان اگه از شرکت های خصوصی مثل شاتل و ... نت بگیرم بازم وضعیت همینجوریه ؟
    ×اینو دیگه نمیدونم ولا
    * :| میشه بفرمایید شما چیه میدونین ؟
    ×آقا مزاحم نشو ((گوشی رو قطع کرد !‌))
    *

14. 11 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abolfazl64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلامی دوباره دیروز با پسرداییم که تو تهرانه صحبت میکردم اونم مخابرات داره ظاهرا چند هفته پیش اونها هم دچار این افت سرعت شده بودند و به تازگی سرعتش به همون وظعیت قبلی یعنی 300 تا 400 برگشته.
    با صحبتهای اون من امیدوار شدم که تا یکی دو هفته آینده بایستی سرعت ها به حالت قبلی برگرده . من که دیگه نگران نیستم شما هم زیاد خودتون رو درگیر نکنین و کمی صبر چاشنی کنین.!

16. 4 کاربر از abolfazl64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

256u

18. این کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •