تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 837 از 860 اولاول ... 337737787827833834835836837838839840841847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,361 به 8,370 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    ساوه

پيش فرض

چرا من هرجا میرم فقط 64 تا غذا یاده میده در حالی که میگن سیصد تا غذا وجود داره !!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چرا من هرجا میرم فقط 64 تا غذا یاده میده در حالی که میگن سیصد تا غذا وجود داره !!!!!!!!!!!!!!!!!
    همون 64 تا رو هم نمیشه درست کرد

داره خودمونی میشه Fantasy Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    Rabanastre

6

نهههه. چه جوریه؟ مثل back to nature هستن اون دوتا؟؟؟
    اینم لینک تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرافیکش در حد back to nature هستش. ولی گیم پلی زیر و رو شده
    اولین بار که اینو دیدم اینجور شدم
    بعد که بازی کردم این طور شدم !
    حالا که تمومش کردم اینطور شدم
    Last edited by Fantasy Hero; 22-08-2014 at 20:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداش من نمی تونم ایمج بگیرم اگه میشه لطف کن یه ایمج بازی رو برای دانلود بذار مر30

داره خودمونی میشه Fantasy Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    Rabanastre

پيش فرض

داداش من نمی تونم ایمج بگیرم اگه میشه لطف کن یه ایمج بازی رو برای دانلود بذار مر30
    لینک دانلود Harvest Moon : Back to Nature فقط با حجم 31 مگابایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خوشم میاد که هنوزم این بازی طرفدارهای خودشو رو داره. شاید گفت جاودانه ترین بازی جهانه!
    اگر کسی نسخه جی تگ این بازی برای xbox360 را داره لطفا بذاره تا کمی تجدید خاطره کنیم.
    یادمه تمامی کلوپهای بازی اونموقع این بازی رو میکردن و کسی نتونست نسخه پسرش رو بیشتر از 87 درصد بره . چقدر سر این شهر رفتن بحث بود. به هر کی که میگفیتم مثلا یک عکس یا سیو از شهری که مثلا رفتی بذار، بهونه میورد. یکی میگقت پاک شده یکی میگفت باید پول بدی تا بذارم یکی مگفت سیوش اتیش گرفته یکی میگفت خونه فامیموشون دیده یکی میگفت القاعده اومده دزدیدتش و ....... در صورتی که بعد خود سازنده بازی خودش گفته اصلا شهری وجود نداره.
    ولی باز به من یکی که خیلی این بازی کیف داد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    من قبلا این بازی رو با پلی استیشن 1 بازی میکردم . الان نصب کردم ولی دسته کار نمیکنه و مجبورم با کیبورد کار کنم که سخته، اگه میشه بگید چطوری دسته رو راه بندازم ...
    و اینکه بازی من فکر میکنم فلش باشه و بازی نصبی نیست ،ساخت شرکت دلفینه . برا شما هم همینه ؟ اگه ورژن بهتری رو سراغ دارید لینک بدید دانلود کنم
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    من قبلا این بازی رو با پلی استیشن 1 بازی میکردم . الان نصب کردم ولی دسته کار نمیکنه و مجبورم با کیبورد کار کنم که سخته، اگه میشه بگید چطوری دسته رو راه بندازم ...
    و اینکه بازی من فکر میکنم فلش باشه و بازی نصبی نیست ،ساخت شرکت دلفینه . برا شما هم همینه ؟ اگه ورژن بهتری رو سراغ دارید لینک بدید دانلود کنم
    ممنون
    داداش من پیشنهاد میکنم با گوشی بازی کنی خیلی حال میده. نرم افزار پلی استیشن رو از بازار دانلود کن بعد با هزار و پونصد تومن بازیشو بخر. واقعا با گوشی عالیه. میتونی هر وقت از شبانه روز خواستی سیوش کنی. مثلا من واسه اینکه تابستون و زمستون طوفان نیاد شب قبل خواب سیو میکنم. بعد میرم میخوبم صبح تلویزیونو میبینم اگه فرداش طوفانی بود دوباره میزنم رو همون سیو قبلیو میرم میخوابم بعد یکی دوبار درست میشه. یا مثلا دقیقا قبل یه فستیوال سیو میکنم و انقد میرم که برنده شم. سال اول توت فرنگی قدرتی نداره سخته بعضی فستیوالاش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حتی پاییز سال اول که زیاد چغندر کاشتم کل پاییزو با همون ترفند کاری کردم بارون اومد. ^_^ خلاصه با گوشی خیلی باحاله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خوشم میاد که هنوزم این بازی طرفدارهای خودشو رو داره. شاید گفت جاودانه ترین بازی جهانه!
    اگر کسی نسخه جی تگ این بازی برای xbox360 را داره لطفا بذاره تا کمی تجدید خاطره کنیم.
    یادمه تمامی کلوپهای بازی اونموقع این بازی رو میکردن و کسی نتونست نسخه پسرش رو بیشتر از 87 درصد بره . چقدر سر این شهر رفتن بحث بود. به هر کی که میگفیتم مثلا یک عکس یا سیو از شهری که مثلا رفتی بذار، بهونه میورد. یکی میگقت پاک شده یکی میگفت باید پول بدی تا بذارم یکی مگفت سیوش اتیش گرفته یکی میگفت خونه فامیموشون دیده یکی میگفت القاعده اومده دزدیدتش و ....... در صورتی که بعد خود سازنده بازی خودش گفته اصلا شهری وجود نداره.
    ولی باز به من یکی که خیلی این بازی کیف داد.

بازم خوبه تو چند نفرو میشناختی که اینو بازی میکردن. من بچه بودم فکر میکردم فقط خودم این بازیو میکنم. هیچ کدوم از دوستام نمیشناختن بازیو -_- ولی خدایی جاودانه ترین بازیه. کاش به شرکت سازندش پیشنهاد میدادیم با همون گرافیک تو همین موضوع چنتا بازی اندروید درست کنه. اصلا سیمز نتونسته جاشوبگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •