آره باید همین کارو کرد چون دیگه اکانت رو نمیشه چک کرد ببینی کم میکنند یا نه
امشب 3 - 7 میگذارم دیروز برای ساعت 7 به بعد بود که کم کرده بود
دیگه ما مشترکای قدیمی انقدر صبانت هر مدتی یکبار مانع میزاره جلومون قهرمان دو میدانی و پرش از مانع شدیم![]()
آره باید همین کارو کرد چون دیگه اکانت رو نمیشه چک کرد ببینی کم میکنند یا نه
امشب 3 - 7 میگذارم دیروز برای ساعت 7 به بعد بود که کم کرده بود
دیگه ما مشترکای قدیمی انقدر صبانت هر مدتی یکبار مانع میزاره جلومون قهرمان دو میدانی و پرش از مانع شدیم![]()
اینا میخوان x33 جایزه بدن قیمت ماشینم که رفته بالا مجبورن پولشون رو اینطوری جور کنن دیگه !
بد بخت اونی که ماشیونو میبره سر دو روز چپ میکنه میره اون دنیا![]()
آخه بدبختی اینه که این حجمهای خورده شده و ترافیک از دست رفته بر نمیگردند.
حالا اگه شما از ۳ تا ۷ نتیجه گرفتی، لطفاً فردا در همین تاپیک نتیجه رو اطلاع بده.
Last edited by خورشیدی; 26-03-2013 at 01:40.
پریشب 3 تا 8 بود دیشب 2 تا 7 زمان درستش حالا امشب که ریز مصرف رو نشون نمیده مشکوک میزنه 3 تا 7 میزارم. شاید دیدی فردا کل شبانه رو ازم کم کرده باشه !
این صبانت انگار نمیخواد درست کنه.خوب بابا میخوام ببینم چقدر از شارژم مونده برم 1 گیگی شارژ کنم![]()
سرعت شبانه هم طبق معمول پایین اومده.این 6 ماه سال زیر 1 گیگ میاد.![]()
ریز مصرف درست شده برید چک کنید
برای من که دیشب 3-7 گذاشتم چیزی کم نشده
1660 مگ گرفتم
تایید میشه ریز مصرف درست شده.چه عجب صبانت قیمت حجم 1 گیگ اضافه رو پایین آورده شده 4500!! قبلا 5300 که بود.الان 1 گیگ زدم بلافاصله اضافه کرد به 100 مگ باقی مانده...
از امشب هم چک میکنم ببینم 2 تا 7 کم میکنه چون اصلا حال و حوصلشو ندارم خود هم نوش جونشون.(به چه وضعی افتادیم)
فکر کنم بالاخره تعطیلات تموم شد و درستش کردند. امشب همون ۲ به بعد رو امتحان کنید. وقتی چند مگابایت گرفتید، ریزمصرف رو چک کنید.
قیمتش که خیلی وقته از 5300 شده 4500 !
الان واسه من درست شده 2 تا 7 .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)