تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 837 از 2199 اولاول ... 33773778782783383483583683783883984084184788793713371837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,361 به 8,370 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

تو کل گیلان فعلا مبین نت گند زده از لاهیجان گرفته تا انزلی به دوستمون پیشنهاد میکنم فعلا به سمت مبین نت نیاد چون تو لاهیجان هم تست کردم داغون بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تهران نیستم اصفهان هستم اینم BSID
    f 6 :c 0 : 14 :60 :31 :00

من تنها راهم مبین نت هست نمی تونم پس بدم .. حالا آنتن مرکزی بگیرم تضمینی هست بعد یه مدتی دوباره اینجوری نشه ؟ این آنتن ها به باد و بارون و اینا مقاوم هست ؟
    تو اون منطقه تغییری رو سایت ها انجان نشده، تنها حدسم اینه که خونه سازی شده و جلوی سیگنال شما گرفته شده.
    توی بادو بارون سیگنال یکم ضعیف میشه ولی ضرری برای آنتن نداره. ضمنا منظورتو از آنتن مرکزی نفهمیدم.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

اون قسمتی رو که قرمز کردم رو کامل متوجه نشدم
    من اصلا روز دانلود نمیکنم و فقط شب دانلود میکنم
    روز فقط وب گردی میکنم که در یک ماه 2 گیگ کافیه ( حداکثر سه گیگ )
    خط 1 مگ سرعت دانلود شبش چنده ؟؟؟؟؟ آخه 4 گیگ 1 مگ واسم کافیه ولی اگه 2048 بگیرم با ترافیک 2 گیگ باید یه ذره صرفه جویی کنم

ضمنا
    من اگه بار اول 128 بگیرم و دفعه بعد همینجوری اینترتنی 1024 یا 2048 شارژ کنم اشکال داره ؟؟ یعنی اگه زنگ نزنم واسه تنظیم پندیگ مشکلی هست ؟؟
    آخه همین خط اندیشه رو که دارم بار اول 128 گرفتم و از دفعه بعد همینجوری اینترنتی شارژ کردم
    با تشکر
    اینو یادم رفت بگم اندیشه هر گیگ حجم اضافه رو 3600 میگیره
    قبلا بود 2 تومان ولی الان درست کرده 3600
    یه مشت آدم ....... جمع شدن دور همدیگه شرکت زدن
    منظور از دانلود حجم دریافتی یا همون وبگردی هم میشه
    1 مگ چون نداشتم نظر نمی دم ولی طبیعتا باید 150 در روز بگیره
    در مورد شمال و لاهیجان و اینکه مبین توی شمال خیلی بده، نمی دونم ولی یکی از دوستان از لنگرود 512 گرفته بود میگفت خوبه و روز بالای 100 میره، شب هم راضی بود ظاهرا(!).
    منطقتون هم بررسی کنید آنتن دهی خوب باشه چون کیفیت سیگنال تا حدی تاثیر گذار هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلاح می کنم :
    RSSI یا received signal strength indicator یا همون شاخص قدرت دریافت سیگنال هرچقدر قدر مطلقش بیشتر باشه بهتره و توی اکثر دستگاه های وایرلس این مقدار دیده میشه و بر عکس CINR قابل amplify هم هست.

جناب lord69 هم برای مدل شما عکس زیر هست :

احتیاجی به PKM نداره مثل شکل باشه کافیه

مورد بعدی در مورد شرکت Green Packet (نه Pocket) هست، اول به توضیح زیر از ویدکیپدیا نگاه کنید :

خلاصه اینکه این شرکت اول در سال 2000 در آمریکا توسط Tan Sri Datuk Dr پایه گذاری شده و بعدها در مالزی به عنوان یک شرکت سهامی عام معرفی شده و دفتر مرکزی فعلیش هم توی Petaling Jaya در مالزی هست و هیچ ارتباطی با کره نداره، در خیلی از کشور ها نمایندگی داره و مثل بسیاری از شرکت های دیگه برای ارزون تموم شدن کالا ، اون رو در چین میسازند.
    وضعیت سهامش توی 5 سال اخیر :

حتی توی مالزی هم کسی دیگه روی Wimax سرمایه گذاری نمی کنه و کشورهای پیشرفته صنعتی بیشتر تمرکزشون روی LTE و LTE Advanced هست که سرعت بسیار بیشتر رو پشتیبانی می کنه ولی متاسفانه در ایران وضعیت زیرساخت بسیار ضعیف هست(هنوز وضعیت 3G خرابه چه برسه به این) و قیمت ها هم سرسام آور هست.
    ایشالا که بهتر بشه.

از دوستان نماینده مبین هم علاوه بر تشکر برای اینکه به کاربر ها بدون چشم داشت کمک می کنند خواهش می کنم از Multi-quote استفاده کنند که تاپیک شلوغ نشه و دوستان مجبور نشن برای پیدا کردن یک پست چندین صفحه رو Load کنند.

موفق باشید
    درسته من اشتباه کردم راجع به شرکت green packet، با شرکت seowon که مودمهای جیبی و یو اس بی مبین رو تامیین میکنه اشتباه گرفته بودم.
    در مورد RSSI باید بگم که قدر مطلق وقتی کمتر باشه سیگنال بهتری دارین. مثلا -80 و -85 که قدر مطلقش میشه 80 و85. در اینجا سیگنال -80 که قدر مطلقش 80 کمتره سیگنال بهتری هست.
    Last edited by MaysamMaysam; 19-06-2012 at 00:39.

5. 3 کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته توی مقیاس منفی هرچی به صفر نزدیکتر باشه بهتره(بنده اشتباه گفتم)

البته اول هم به نظرم اومد که مشکل داره و چون این دوستمون گفتند RSSI اشون کمه مشکل داره به شک افتادم
    بنابراین RSSI ایشون کم که نیست خیلی خوب هم هست.

7. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

تفاوت سرعت دانلود سرویس 512 و 1024شون 30 کیلوباته ؟ با 512 حدود 90kb/s دانلود میکردم ، الان با 1024 روی 126kb/s ثابت میشه : )) البته 5-6 صبح به 150 میرسه دیگه نهایتش !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان این rssi واسه من -75 هست. آیا خوبه یا نه؟؟ چند باشه نرماله؟ و یه سوال دیگه اینکه من از این مودمهای indoor dx350 دارم از سه تا چراغ سبر دوتاش روشنه میخواستم بدونم اگه چراغ سوم هم روشن بشه سرعت دانلودم بیشتر میشه؟؟ تاثیری رو سرعت داره یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون قسمتی رو که قرمز کردم رو کامل متوجه نشدم
    من اصلا روز دانلود نمیکنم و فقط شب دانلود میکنم
    روز فقط وب گردی میکنم که در یک ماه 2 گیگ کافیه ( حداکثر سه گیگ )
    خط 1 مگ سرعت دانلود شبش چنده ؟؟؟؟؟ آخه 4 گیگ 1 مگ واسم کافیه ولی اگه 2048 بگیرم با ترافیک 2 گیگ باید یه ذره صرفه جویی کنم

ضمنا
    من اگه بار اول 128 بگیرم و دفعه بعد همینجوری اینترتنی 1024 یا 2048 شارژ کنم اشکال داره ؟؟ یعنی اگه زنگ نزنم واسه تنظیم پندیگ مشکلی هست ؟؟
    آخه همین خط اندیشه رو که دارم بار اول 128 گرفتم و از دفعه بعد همینجوری اینترنتی شارژ کردم
    با تشکر
    من هم میخواستم 2 مگ بگیریم زنگ زدم پشتیبانی برام شارژ کنن گفت 2 مگ ها افت سرعت داره منم بی خیال شدم
    ولی 1 مگ رو میگفت مشکلی ندارهالان هم یه 512 دارم روز و شب سرعتش ثابت 63 هست

11. این کاربر از timemachine2029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این rssi واسه من -75 هست. آیا خوبه یا نه؟؟ چند باشه نرماله؟ و یه سوال دیگه اینکه من از این مودمهای indoor dx350 دارم از سه تا چراغ سبر دوتاش روشنه میخواستم بدونم اگه چراغ سوم هم روشن بشه سرعت دانلودم بیشتر میشه؟؟ تاثیری رو سرعت داره یا نه؟
    بله خوبه .

13. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

CINR چقدره؟
    Last edited by MaysamMaysam; 19-06-2012 at 13:36.

15. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •