تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 837 از 1049 اولاول ... 337737787827833834835836837838839840841847887937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,361 به 8,370 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.
    بستگی به تلویزیون داره.دفترچه مطالعه کنید.البته تعدادی از دوستان که تی وی سامسونگ دارن و امتحان کرده بودن می گفتند که صدای دستگاه های ورودی به صورت استریو از تلوزیون خارج میشه.
    نه رایان جان، صدای خود تی وی و یا از روی فلش، هر تعداد کانال باشه همون را می فرسته (البته سامسونگ را اطلاع دارم). مثلا اگر صدای فایل DTS هست توی تنظیم اپتیکال باید DTS را انتخاب کنی اگه دالبی، دالبی و به راحتی می تونی از آرک یا اپتیکال استفاده کنی. ولی سورس های دیگه (یعنی HDMI های دیگه که به TV وصلند) استریو از طریق خروجی اپتیکال/آرک تلویزیون انتقال پیدا می کنه. علتشم اینه که ورودی تلویزیون استریو هست پس استریویی را که گرفته استریو می فرسته.

2. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    بستگی به تلویزیون داره.دفترچه مطالعه کنید.البته تعدادی از دوستان که تی وی سامسونگ دارن و امتحان کرده بودن می گفتند که صدای دستگاه های ورودی به صورت استریو از تلوزیون خارج میشه.
    ممنون ، راستش صدا رو استریو پخش میکنه ولی من منظورم اینه که صدا از باندهای سینما پخش شه که هم کیفیت بالاتر و بهتری داره و هم اینکه چون صدای فیلم ها شش کاناله هست ، به صورت تفکیک شده از باندها پخش شه .
    حالا میتونم با کابل اپتیکل صدا رو به سینما منتقل کنم در حالیکه فیلم از پورت یو اس بی تلوزیون داره پخش میشه ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون ، راستش صدا رو استریو پخش میکنه ولی من منظورم اینه که صدا از باندهای سینما پخش شه که هم کیفیت بالاتر و بهتری داره و هم اینکه چون صدای فیلم ها شش کاناله هست ، به صورت تفکیک شده از باندها پخش شه .
    حالا میتونم با کابل اپتیکل صدا رو به سینما منتقل کنم در حالیکه فیلم از پورت یو اس بی تلوزیون داره پخش میشه ؟
    بله.امین جان لطف کردن و جوابتون رو تو پست بالا دادن.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله.امین جان لطف کردن و جوابتون رو تو پست بالا دادن.
    من در مورد ال جی نمی دونم ولی همون طور که گفتید باید در بخش اپتیکال دفترچه توضیح را داده باشه. ولی احتمالا همین جوری باشه.

اگر سینمای شما ARC را پشتیبانی می کنه با ARC تست کنید و HDMI 1.4 کافی می باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک Sony Home Theater مدل DAV-DZ910W دارم اما هرکاری می کنم نمیتونم هیچ جوری صداشو به صورت دستی تنظیم کنم. مخصوصا بیسش که حسابی رو مخمه! تو کاتالوگش هم چیزی نیست. کسی میدونه باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یک Sony Home Theater مدل DAV-DZ910W دارم اما هرکاری می کنم نمیتونم هیچ جوری صداشو به صورت دستی تنظیم کنم. مخصوصا بیسش که حسابی رو مخمه! تو کاتالوگش هم چیزی نیست. کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    راستش در مورد مدلی که گفتید اطلاعی ندارم اما به طور کلی سینماهای خانگی تنظیمات صدا ندارند و به یکی دو حالت پیش فرض محدود میشن ،چون برای موزیک ساخنه نشدن نباید انتظار زیادی هم داشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خیلی راحت اگه کابل رو به ارک وصل کنی و سورس سینما رو روی d.in قرار بدی هرچی با یو اس بی یا ----- ببینی با صدای باکیفیت از سینما پخش میشه . البته اگه فایلت دالبی باشه دالبی هم پخش میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

راستش در مورد مدلی که گفتید اطلاعی ندارم اما به طور کلی سینماهای خانگی تنظیمات صدا ندارند و به یکی دو حالت پیش فرض محدود میشن ،چون برای موزیک ساخنه نشدن نباید انتظار زیادی هم داشت

ممنون از پاسختون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خیلی راحت اگه کابل رو به ارک وصل کنی و سورس سینما رو روی d.in قرار بدی هرچی با یو اس بی یا ----- ببینی با صدای باکیفیت از سینما پخش میشه . البته اگه فایلت دالبی باشه دالبی هم پخش میشه

دوست عزیز اینی که گفتین خیلی هم راحت نیست االبته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز اینی که گفتین خیلی هم راحت نیست االبته
    بذار کمکت کنم . کابل hdmi رو به پورت تی وی که arc روش نوشته وصل کن . داخل منوها دنبال گزینه anynet+ بگرد و اونو روی on بذار . تی وی را روشن کن و بعد سینما رو . سپس با دکمه سورس روی کنترل سینما گزینه d.in را انتخاب کن . پس از چند لحظه مکث همه پی درست میشه . ضمنا برای تنظیم دستی اکولایزر هم معمولا یک گزینه user وجود داره که اجازه تنظیم دلخواه صداهای زیر وبم را بهت میده . موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •