من گزارشگر زاپنی و دانلود کردم اما اصلا هیجانی نداره مثل 1999 نیست یه جوری 3 میزنه موقع گزارش
پچ گیمینگ اکسسم استقلال پیروزی نداره
من گزارشگر زاپنی و دانلود کردم اما اصلا هیجانی نداره مثل 1999 نیست یه جوری 3 میزنه موقع گزارش
پچ گیمینگ اکسسم استقلال پیروزی نداره
من یک توضیحی درمورد این بخش lod بدم احتمالا خیلی از بچه ها بصورت دقیق متوجه عملکردش نشدن .
lod مخفف "لول آو دیتیل " یا همون سطح جزئیاته شما با تنظیم اسلایدرهای مختلف میتونید سطح گرافیکی جزئیات بخش های مختلفو تعیین کنید به عنوان نمونه اگه دقت کرده باشید میبینید که از دوربین واید لباسهای بازیکنانی که روی شورت ورزشی شون قرار داره قابل تشخیص نیست و فقط توی ریپلی ها میشه این مساله رو تشخیص داد اما با این برنامه با تغییر اسلایدر سوم ( s3 که مخفف سوویچ 3 هست ) به سمت راست میتونید لباسهای untuck رو قابل تشخیص کنید ( عدد 0.050 تقریبا برای این اسلایدر مناسبه ) و به همین شکل با بقیه اسلایدرها بقیه جزئیات مثل چهره و ..... رو واضح تر کنید البته اینکار احتیاج به کارت گرافیک قوی داره .
همونطوریکه میبینید ما دو قسمت ریپلی و گیم پلی داریم که شما با توجه به نیازت میتونی هرکدومو خواستی تنظیم کنی .
دوستان این ارور مال چیه ؟ بعد که کیت سرور رو می ریزم و بازی رو میخوام اجرا کنم این ارور رو میده بعد که ok میزنی میره تو بازی
چیکارش باید کرد ؟
![]()
Last edited by mani_2004_2006; 23-11-2009 at 03:30.
از تو دي وي دي يكي از بازي هاي جديدت Directx رو نصب كن درست ميشه
واسه کم شدن سرعت پاسها کدوم گزینه را باید تغییر بدیم.؟؟
سلام اساتيد فوتبال
من يه چند وقتي هست به فوتبال رو اوردم و با دوستم بازي ميكنم معمولا هم ميبازم
البته اگه هيچكدوم سيستم نچنيم من ميبرم اما اون سيستم ميچينه و من چون بلد نيستم فقط نگاه ميكنم
اگه ممكنه يه سيتم بهم معرفي كنين لطفا با عكس كه جاي بازيكنا رو هم واسم مشخص كنين لطفا
سيستم طوري باشه كه بشه باهاش پاس هاي توي عمق رو دفع كرد چون دوستم شگردش اينه
و توي اين سيستم سعي كنيد بهترين راه گل زدن هم بهم بگين چيه
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون![]()
دوستان میشه لطف کنند و پچ gamingacess رو یه جایی غیر از سایت خودش برای دانلود بزارن
![]()
راستی آرمین جان مشکل کیت سرور حل شد ؟
Last edited by Mehdi.ss; 23-11-2009 at 13:30.
با سلام
دوستان برنامه ای برای ادیت MasterLeague پیدا کرده اید؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)