تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 837 از 1042 اولاول ... 337737787827833834835836837838839840841847887937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,361 به 8,370 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان

من از ADSL TPLINK TD-8811 با سرعت 256 استفاده می کنم. الان مدتی هست که احساس می کنم سرعتم خیلی پائین اومده و بعد از یکی - دو ساعت کار با کامپیوتر همه چیز کند میشه مثلا خیلی طول میکشه تا یه عکس با حجم متوسط به ایمیل ضمیمه بشه ! مجبورم چندین بار دیسکانت بشم و دوباره وصل بشم به امید اینکه سرعتم بهتر بشه. وقتی هم اکسپلورر رو باز می کنم نشان دادن home page یک بار در میان هست و اغلب مواقع ارور میده که نمی تونه به اینترنت وصل بشه. خلاصه کار کردن باهاش خیلی سخت شده. امروز زنگ زدم به پشتیبانی اندیشه سبز و بهم گفتن که مشکل از سیستم خودتون هست. من از ناد32 استفاده می کنم و به نظر نمیاد که کامپیوتر ویروسی باشه. ضمنا از لحاظ سرعت و عملیات و اجرای برنامه ها هیچ مشکلی ندارم مگر اینکه دو ساعت به اینترنت وصل بشم. به نظرتون مشکل از کجاست؟ چه جوری باید از عملکرد درست adsl با خبر بشم؟ آیا مشکل از مودم هست؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائین.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان

من از ADSL TPLINK TD-8811 با سرعت 256 استفاده می کنم. الان مدتی هست که احساس می کنم سرعتم خیلی پائین اومده و بعد از یکی - دو ساعت کار با کامپیوتر همه چیز کند میشه مثلا خیلی طول میکشه تا یه عکس با حجم متوسط به ایمیل ضمیمه بشه ! مجبورم چندین بار دیسکانت بشم و دوباره وصل بشم به امید اینکه سرعتم بهتر بشه. وقتی هم اکسپلورر رو باز می کنم نشان دادن home page یک بار در میان هست و اغلب مواقع ارور میده که نمی تونه به اینترنت وصل بشه. خلاصه کار کردن باهاش خیلی سخت شده. امروز زنگ زدم به پشتیبانی اندیشه سبز و بهم گفتن که مشکل از سیستم خودتون هست. من از ناد32 استفاده می کنم و به نظر نمیاد که کامپیوتر ویروسی باشه. ضمنا از لحاظ سرعت و عملیات و اجرای برنامه ها هیچ مشکلی ندارم مگر اینکه دو ساعت به اینترنت وصل بشم. به نظرتون مشکل از کجاست؟ چه جوری باید از عملکرد درست adsl با خبر بشم؟ آیا مشکل از مودم هست؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائین.
    با سلام
    منظورتون این هست که اگه از اینترنت استفاده نکنید سرعت کامپیوتر تغییری نمیکنه؟؟
    اگه حین استفاده از اینترنت سرعت ویندوز و کامپیوتر هم میاد پایین مشکل از ویندوز هست

موفق باشید.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان تا سال ديگه مخابرات قراره كل شركتهاي pap رو رد صلاحيت كنه و بين اونها 3 تا رو نگه ميدارن كه اين 3 تا هم پارس آنلاين و شاتل و صبانت هست و مخابرات همه چي رو خودش دست ميگيره الان تو مشهد اينترنت 128 ميده سرعتشون 2 مگابايت هست پروژه اينترنت مخابراتها رو شركت دوست من انجام ميدن كه داده پردازي هستن.
    الان كره از موبايل با سرعت فوق العاده بالا وارد اينترنت ميشن. ديگه وقتي يه سيم كارت ميگرفتي و اينترنت فوق العاده پرسرعت ارائه ميدادن يا اينترنت واقعي ديگه نيازي به adsl و اينترنت وايمكس و بي سيم نيست شما همون سيم كارت رو وارد مودم مخصوص كن با سرعت بالا استفاده كن ديگه چه كاريه اين همه سرويس هاي متنوع باشه ولي همشونم هم مثل هم هستن.
    من الان اينترنت سرعت خوب ميخوام هيجا خوب نيست نميدونم چيكار كنم. يكي از دوستام شركت فن آوا هست ميگه همون مخابرات رو كه داري ريسيو رو برات ماهواره ميزارم ماهي 40 هزار 1 مگابايت با سرعت دانلود 100 كه بخواي اي دي اس ال استفاده كني بايد ماهي 150 پول بدي. اينترنت ماهواره اي به نظرم بهتر باشه؟

4. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    می خوام یک سرویس adsl 2+ از parsonline بگیرم با توجه به مودم هایی که این شرکت معرفی می کنه می خواست کمکم کنید یکی را که هم خوب کار کنه و هم اگر خواستم از isp دیگه ای استفاده کنم جواب بده را معرفی کنید. ضمنا لطف کنید هم کابلی و هم بی سیم را راهنمایی کنید. مودمهای مورد تایید پارس انلاین به قرار زیر اند:
    خیلی ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان.خسته نباشید
    راستش ما یه adsl 128k گرفتیم.همه چی هم وصله تو سایت شرکت هم که میرم نشون میده همه چی وصله مودم هم سالمه چون تو شرکت امتحان کردیم ولی وقتی میام خونه به هر خطی که وصل میکنم چراغ adsl اصلا روشن نمیشه.
    واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه .::E Z ! O::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه یه خط رانژه شده باشه و دو تا پریز تلفن داشته باشه اگه به هر تو پریز مودم وصل باشه هر دو مودم کار میکنه؟!

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

اگه یه خط رانژه شده باشه و دو تا پریز تلفن داشته باشه اگه به هر تو پریز مودم وصل باشه هر دو مودم کار میکنه؟!
    هر دو مودم که کار میکنه ولی شما یک اکانت دارید و فقط میتونید با یکیش کانکت بشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

adsl مخابرات نامحدوده؟
    زده Current Credit : 103,168 UNITS
    هر یونیت چند مگ میشه؟

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من امروز یه مودم asus n 11 خریدم ولی هر کاری میکنم lan رو نمیشناسه
    ولی با مودم قبلیم راحت کانکت میشم
    نمیدونم باید چیکار کنم
    هی ارور میده the cable unplagged
    ولی مودم قبلیم اینطور نیست

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    من امروز یه مودم asus n 11 خریدم ولی هر کاری میکنم lan رو نمیشناسه
    ولی با مودم قبلیم راحت کانکت میشم
    نمیدونم باید چیکار کنم
    هی ارور میده the cable unplagged
    ولی مودم قبلیم اینطور نیست
    با سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

12. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •