تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 837 از 1759 اولاول ... 3377377878278338348358368378388398408418478879371337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,361 به 8,370 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام..من مودمم tp link 8901 .. حالا میخوام با گوشیم که htc ویندوز داره با وایرلس مودم کانکت بشم..قبلا تنظیمات مودم روی bridge بود با گوشی کانکت میشد یعنی دقیقا مودمو میشناخت و انتن کامل میداد ولی نمیشد از اینترنت با گوشی استفاده کرد..بعد شنیدم که باید مودمو بزارم حالت pppoe ..اینکارم کردم بازم همونجور شد..کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟ تنظیمات گوشی یا مودم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید..
    اقا یکی نیست جواب این پست بده؟؟؟ اکثر سوالات تو این تاپیک مثل سوال منه ولی هیچکس جواب درست حسابی نمیده..اگه کسی نمیدونه این مشکل از چیه بگید که ملت برن یه فکر دیگه کنن..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من 2تا سوال اساسي دارم-لطفا کامل و دقيق توضيح بديد

در ضمن مودم من8901 هست-دکمه سخت افزاري ريستش هم شکسته(اگه نرم افزاري داره بگيد کجاست{البته اگه لازمه})

1)چه در سون و چه در اکس پي ،2روزه ديگه در حالت bridge کانکت نميشه

ولي تا تنظيم ميکنم روي pppoe سريع ميره تو نت

ارور 691 ميده-در صورتي که يوزر و پسم را درست وارد ميکنم

2)از ديروز بعد از ظهر تا حالا تنظيمات ويندوز سونم مشکل پيدا کرده

به اينترنت وصل ميشه(البته فقط حالت pppoe) ولي هيچ کدوم از مرورگرهام صفحه ها را باز نميکنند

براي اثبات اتصال هر فايلي که تو hdm دارم دانلود ميشه،ولي صفحه مرورگرها ارور ميده(با فايرفاکس-اکسپلور-اپرا-کرم تست کردم) اصلا فايده نداره

فکر کنم تو صفحه ها هم ارور ------ ميده(دقيق نميدونم!!!!!!!!!)

لطفا 2سوال من را کامل کامل جواب بديد

ممنون

اینقدر جواب ندادید تا 1کی از مشکلاتم حل شد

فقط این یکی را کمکم کنید:
    چه در سون و چه در اکس پي ،2روزه ديگه در حالت bridge کانکت نميشه

ولي تا تنظيم ميکنم روي pppoe سريع ميره تو نت

ارور 691 ميده-در صورتي که يوزر و پسم را درست وارد ميکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

1-حالت bridge با pppoe چه فرقی با هم دارن؟؟
    2-آیا میشه موقعی که با کامپیوتر از اینترنت استفاده میکنم wlan مودمم رو قطع کنم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

2-آیا میشه موقعی که با کامپیوتر از اینترنت استفاده میکنم wlan مودمم رو قطع کنم؟؟

با اجازه از اساتید

1- تا جایی که ما فهمیدیم اگر در حالت Bridge باشی فقط یک کامپیوتر (در صورتی که مودمت روتر هم باشه) می تواند به اینترنت متصل شود اما اگر بخواهی همزمان چند کامپیوتر را از یک مودم به اینترنت متصل کنی باید PPPoE باشد ... البته یه بحث مربوط به آدرس Mac هم دارد که گویا در PPPOE از آدرس Mac مودم استفاده می شود اما در Bridge از آدرس Mac کامپیوتر.

2- ما که از این کارا زیاد کردیم اتفاق خاصی هم نیفتاده .... فقط اینترنت قطع می شود

5. این کاربر از rafiee18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اقا یکی نیست جواب این پست بده؟؟؟ اکثر سوالات تو این تاپیک مثل سوال منه ولی هیچکس جواب درست حسابی نمیده..اگه کسی نمیدونه این مشکل از چیه بگید که ملت برن یه فکر دیگه کنن..
    منم مشکل شما را دارم ... یه جا خوندم اگه از صبانت اینترنت گرفته باشی و یکبار از Bridge استفاده کرده باشی آدرس Mac کامپیوتر در سرور آنجا ضبط می شود و دیگر نمی شود با دستگاه دیگری کانکت شد مگر اینکه بهشان بگویید آدرس Mac شما را حذف کند....

به هر حال اگه از جای دیگری اینترنت گرفتید یا مثل من تا حالا از تنظیمات Bridge استفاده نکردید تازه می شید مثل من

پس از کلی جستجو در اینترنت یک سری راه پیدا کردم اما هنوز خودم تست نکردم... امشب اونها رو تست می کنم اگر جواب داد تو همین فروم میزارم برای آیندگان

ولی من می خواهم بدونم تو کشوری که این همه مهندس کامپیوتر دارد کسی نمی دونه راه حل چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام..من مودمم tp link 8901 .. حالا میخوام با گوشیم که htc ویندوز داره با وایرلس مودم کانکت بشم..قبلا تنظیمات مودم روی bridge بود با گوشی کانکت میشد یعنی دقیقا مودمو میشناخت و انتن کامل میداد ولی نمیشد از اینترنت با گوشی استفاده کرد..بعد شنیدم که باید مودمو بزارم حالت pppoe ..اینکارم کردم بازم همونجور شد..کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟ تنظیمات گوشی یا مودم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید..
    من خودم کلی سوال راجب مودم دارم
    ولی مشکل شما از گوشیه-شاید چون ویندوزه 1تنظیماتی داره
    من با 96 مثل هلو با وایرلس 8910میره تو نت

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با اجازه از اساتید

1- تا جایی که ما فهمیدیم اگر در حالت Bridge باشی فقط یک کامپیوتر (در صورتی که مودمت روتر هم باشه) می تواند به اینترنت متصل شود اما اگر بخواهی همزمان چند کامپیوتر را از یک مودم به اینترنت متصل کنی باید PPPoE باشد ... البته یه بحث مربوط به آدرس Mac هم دارد که گویا در PPPOE از آدرس Mac مودم استفاده می شود اما در Bridge از آدرس Mac کامپیوتر.

2- ما که از این کارا زیاد کردیم اتفاق خاصی هم نیفتاده .... فقط اینترنت قطع می شود
    توضیح ساده تر اینه که حالت bridge مثل کانکشن دایل آپه و برای کانکت شدن باید کانکشن بسازی، ولی حالت pppoe اینطوره که وقتی کامپیوتر رو روشن کنی سیستمت خودش کانکت میشه.

9. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام-من چند وقتی با adsl که گرفتم یک مشکلی دارم بدین صورت که باید وقتی می خواهم به اینترنت وصل بشوم حتما دوشاخ را از پریز تلفن جدا کتنم در غیر این صورت چرغ مودم تقریبا 5 ثانیه روشن خاموش می شود بعد تا 15 چرغ خاموش می شود وبا اینترنت وصل نمی شود من یم اسپلینتر هم به مودم وصل کردم اما فایده نداشت ----به نظر شما مشکل از کجاست-----متشکر

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام-من چند وقتی با adsl که گرفتم یک مشکلی دارم بدین صورت که باید وقتی می خواهم به اینترنت وصل بشوم حتما دوشاخ را از پریز تلفن جدا کتنم در غیر این صورت چرغ مودم تقریبا 5 ثانیه روشن خاموش می شود بعد تا 15 چرغ خاموش می شود وبا اینترنت وصل نمی شود من یم اسپلینتر هم به مودم وصل کردم اما فایده نداشت ----به نظر شما مشکل از کجاست-----متشکر
    اسپلیتر برای تلفن هست و مودم احتیاجی به اسپلیتر نداره .
    با یه اسپلیتر خوب امتحان کنید

12. 2 کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    میشه باسه جمع اوری خط از رانژه خودمون اقدام کنیم مخابرات یا حتما باید isp بره من الان 2 هفته ای میشه درخواست دادم به isp هنوز هیج اقدامی نکردن

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •