اقا یکی نیست جواب این پست بده؟؟؟ اکثر سوالات تو این تاپیک مثل سوال منه ولی هیچکس جواب درست حسابی نمیده..اگه کسی نمیدونه این مشکل از چیه بگید که ملت برن یه فکر دیگه کنن..![]()
اقا یکی نیست جواب این پست بده؟؟؟ اکثر سوالات تو این تاپیک مثل سوال منه ولی هیچکس جواب درست حسابی نمیده..اگه کسی نمیدونه این مشکل از چیه بگید که ملت برن یه فکر دیگه کنن..![]()
اینقدر جواب ندادید تا 1کی از مشکلاتم حل شد
فقط این یکی را کمکم کنید:
چه در سون و چه در اکس پي ،2روزه ديگه در حالت bridge کانکت نميشه
ولي تا تنظيم ميکنم روي pppoe سريع ميره تو نت
ارور 691 ميده-در صورتي که يوزر و پسم را درست وارد ميکنم
1-حالت bridge با pppoe چه فرقی با هم دارن؟؟
2-آیا میشه موقعی که با کامپیوتر از اینترنت استفاده میکنم wlan مودمم رو قطع کنم؟؟![]()
با اجازه از اساتید
1- تا جایی که ما فهمیدیم اگر در حالت Bridge باشی فقط یک کامپیوتر (در صورتی که مودمت روتر هم باشه) می تواند به اینترنت متصل شود اما اگر بخواهی همزمان چند کامپیوتر را از یک مودم به اینترنت متصل کنی باید PPPoE باشد ... البته یه بحث مربوط به آدرس Mac هم دارد که گویا در PPPOE از آدرس Mac مودم استفاده می شود اما در Bridge از آدرس Mac کامپیوتر.
2- ما که از این کارا زیاد کردیم اتفاق خاصی هم نیفتاده .... فقط اینترنت قطع می شود
منم مشکل شما را دارم ... یه جا خوندم اگه از صبانت اینترنت گرفته باشی و یکبار از Bridge استفاده کرده باشی آدرس Mac کامپیوتر در سرور آنجا ضبط می شود و دیگر نمی شود با دستگاه دیگری کانکت شد مگر اینکه بهشان بگویید آدرس Mac شما را حذف کند....
به هر حال اگه از جای دیگری اینترنت گرفتید یا مثل من تا حالا از تنظیمات Bridge استفاده نکردید تازه می شید مثل من
پس از کلی جستجو در اینترنت یک سری راه پیدا کردم اما هنوز خودم تست نکردم... امشب اونها رو تست می کنم اگر جواب داد تو همین فروم میزارم برای آیندگان
ولی من می خواهم بدونم تو کشوری که این همه مهندس کامپیوتر دارد کسی نمی دونه راه حل چیه
من خودم کلی سوال راجب مودم دارمسلام..من مودمم tp link 8901 .. حالا میخوام با گوشیم که htc ویندوز داره با وایرلس مودم کانکت بشم..قبلا تنظیمات مودم روی bridge بود با گوشی کانکت میشد یعنی دقیقا مودمو میشناخت و انتن کامل میداد ولی نمیشد از اینترنت با گوشی استفاده کرد..بعد شنیدم که باید مودمو بزارم حالت pppoe ..اینکارم کردم بازم همونجور شد..کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟ تنظیمات گوشی یا مودم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید..
ولی مشکل شما از گوشیه-شاید چون ویندوزه 1تنظیماتی داره
من با 96 مثل هلو با وایرلس 8910میره تو نت
توضیح ساده تر اینه که حالت bridge مثل کانکشن دایل آپه و برای کانکت شدن باید کانکشن بسازی، ولی حالت pppoe اینطوره که وقتی کامپیوتر رو روشن کنی سیستمت خودش کانکت میشه.
سلام-من چند وقتی با adsl که گرفتم یک مشکلی دارم بدین صورت که باید وقتی می خواهم به اینترنت وصل بشوم حتما دوشاخ را از پریز تلفن جدا کتنم در غیر این صورت چرغ مودم تقریبا 5 ثانیه روشن خاموش می شود بعد تا 15 چرغ خاموش می شود وبا اینترنت وصل نمی شود من یم اسپلینتر هم به مودم وصل کردم اما فایده نداشت ----به نظر شما مشکل از کجاست-----متشکر
اسپلیتر برای تلفن هست و مودم احتیاجی به اسپلیتر نداره .
با یه اسپلیتر خوب امتحان کنید
سلام
میشه باسه جمع اوری خط از رانژه خودمون اقدام کنیم مخابرات یا حتما باید isp بره من الان 2 هفته ای میشه درخواست دادم به isp هنوز هیج اقدامی نکردن
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)