سلام تا 250 تومن ظبط واسه پرشیا میخوام بگیرم که امکانات خوبی داشته باشه چی سراغ دارین ؟
سلام تا 250 تومن ظبط واسه پرشیا میخوام بگیرم که امکانات خوبی داشته باشه چی سراغ دارین ؟
سلام
پخشتون بد نيست.
اسپيكرهاتون رو از يه برند ديگه انتخاب بفرمائيد.آمپتون هم به هيچ عنوان توصيه نميشه. ضعيف هست.
ببخشيد من اشتباه كردم.
من اين مدل كن وود رو تجربه شنيدن صداش رو نداشتم.دوستاني كه صداي مدل 6049 رو شنيدن محبت بفرمايند دوست خوبمون رو راهنمائي نمايند.
اگه ميتوني بودجه رو افزايش بده كن وود 7016 بگير.
Last edited by hamidR15; 27-08-2012 at 13:55.
ممنون جناب حمید. والا من دیروز به یکی از دوستان سپردم توی عباسی یدونه DLS 1073 واسم گرفت 238 تومن و فرستاد برام شهرستان اما برچسب زاب کیش روش نبود و به خاطر همین به اصل بودنش شک کردم. با فروشنده هم که تماس گرفتم گفت از شانس شما روش برچسب نخورده و الا همه این باندها رو فقط زاب کیش وارد میکنه.
سلام دوستان
ماشینم 206 هست .یه آمپ Soundstream LW4.620 Lil Wonder 4 Ch گرفتم که مشخصاتش در زیر هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Specifications
Power 4ohm: 80 x 4
Power 2 ohm: 155 x 4
Power 4ohm Bridged: 310 x 2
میخوام یه هدیونیت KDC-X7016 کنوود یا یه پاییونیر 6350SD بگیرم و باند هم میخوام 6974 یا اگه بودجه رسید یه جفت JBL p963 دست دو بگیرم .
میخوام یه ساب هم وستشون بندازم .باکس هم نمیخوام .(صندوق 206 کوچیک هست و جاشو لازم دارم)
حالا چند سوال :
1- اگر JBL p963 بازم ساب میخواد ؟
2- اگر 6974 بگیرم برا ساب با توجه به قدرت آمپلی و اینکه باکس نمیخوام چی پیشنهاد میدی و قبمت نو و دست دوش چند هست ؟
3- اگر JBL p963 بگیرم برا ساب با توجه به قدرت آمپلی و اینکه باکس نمیخوام چی پیشنهاد میدی و قبمت نو و دست دوش چند هست ؟
4 - فرقی میکنه کدوم هدیونیت بالا را بگیرم ؟
لطفا مدل پیشنهادی خود را در این رنج قیمت بیان نمایید.
بازم سلام
من امروز عباسی بودم برای خریدن DLS 1073 که ظاهرا اسم کاملش DLS R1073 است(نوشته روی جعبه باند من)
اول می خواستم بدونم که درست خریدم و یا اینکه این یه مدل دیگه از DLS می باشد؟
دوم اینکه دنبال یه آمپ پایونیر 5500t بودم که آقا حمید معرفی کرده بود که فروشنده به من گفت بهتره از آمپهای خود DLS تهیه کنم که برای این باندها بهترین آمپ، آمپ خودشه. لطفا اگه می شه به من بگید که این حرف فروشنده تا چه حد قابل اطمینانه؟ و اگه درست گفته چه مدلی از آمپهای dls رو به من پیشنهاد می کنید که مناسب 1073 باشه
باز هم از راهنماییهای همگی دوستان و به خصوص آقا حمید گل که هیچ یک از پستهای بچه ها رو بی پاسخ نمی گذارن و در حد امکانشون همه رو راهنمایی می کنن، کمال سپاس رو دارم
دوست عزیز الان 1073 را چنذ گرفتید ؟
سلام
مبارکتون باشه.اسپیکر خوبیه مخصوصا تو فرکانسهای پائین کولاک میکنه. بله الان DLS رو زاب که همون بچه های قدیم عکاظ کیش هستند وارد میکنن.نگران نباش.
آدیو سیستم 275000 co 609 یا218000 MXC 609 یا HCX 690 هرتز.قیمت ندارم متاسفانه.
سلام و ممنون از شما.
بله مدل صحیحش R1073 هست و جزو سری Reference محصولات DLS میباشد.
در بهتر بودن آمپلیفایرهای DLS که شکی نیست.ایشون هم صحیح فرمودند.مسلما هر کپانی وقتی محصولی رو تولید میکنه مثلا آمپ و اسپیکر،یه ریزه کاریهائی رو تو طراحی ها به کار می بنده که باعث بهتر مچ شدن قطعات و در نهایت افزایش Performance در آنها میشود.
ولی این به منزله وحی منزل نیست و میتوان از برندهای دیگر هم استفاده نمود. چون اغلب آمپلیفایرهای برندهای معروف از نظر قیمتی بالا هستند(به خاطر استفاده از متریال مرغوبتر،طراحی های برتر و پیشرفته و...) و اکثریت دوستان توانائی پرداخت اینگونه هزینه ها رو ندارن( که به نظر من نخریدن یه جنس ارزون از خریدن اون بهتر هستش) لذا کمتر اشخاصی رو میبینیم که تو تهیه لوازم سیستم صوتیشون از قطعات مرغوب استفاده نمایند.
البته جا داره این رو هم عرض کنم به خاطر مسائل موجود در کشور و تلورانسهای ارزهای خارجی مثل یورو و دلار و....برخی اجناس خیلی خیلی افزایش قیمت داشته اند که دیگه خریدن آنها صلاح و به صرفه نمی باشد.
سلام
به طور کلی استفاده از اسپیکرهای 9*6 همراه با ساب ووفر کار اصولی نیست.به نظر من اگر میخواهید اینگونه اسپیر رو نصب نمائید،مدتی به همان منوال موزیک گوش دهید ،در صورتی که باز هم نیاز به BASS بیشتر احساس کردید،نسبت به خرید ساب ووفر و امپلیفایر مونو اقدام نمائید.
ضمنا هیچ گاه از دو برند مختلف اسپیکر اون هم 9*6 و در کنار هم استفاده ننمائید.
در مورد HU به نظر من 7016 رو انتخاب بفرمائید.کیفیت بهتری نسبت به پایونیر داره.
ممنون حمید جان.
اونطور که شما گفتین برای راه اندازی 1073 حداقل باید یه پایونیر 5500 بردارم. سوالم این هست که با توجه به اینکه قبلا 718 کنوود داشتم و تیزی صدا اذیتم میکرد امکان داره که نوع آمپ و شرکت سازنده اش هم توی تیزی صدا تاثیر بذاره؟
به خاطر همین اگه امکان داره تا مرز 200 تومن آمپی معرفی کنید که خوب از پس 1073 بربیاد.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)