وقتی از هارد 250 به 160 کپی میکنم با سرعت 30-40 حتی بیشتر هم کپی میکنه اما وقتی از 160 به 250 کپی میکنم سرعت خیلی کمه حتی به زیر 1 مگ هم میرسه.
تست هارد 250
تست هارد 160
![]()
وقتی از هارد 250 به 160 کپی میکنم با سرعت 30-40 حتی بیشتر هم کپی میکنه اما وقتی از 160 به 250 کپی میکنم سرعت خیلی کمه حتی به زیر 1 مگ هم میرسه.
تست هارد 250
تست هارد 160
![]()
دو هارد رو ببرید روتست hdd regenerator و نتیجشو بگید
هارد 250 رو تست کردم تا 97-98 درصد تعداد بد سکتور ها و delays صفر بود از اونجا به بعد بد سکتور پیدا نکرد اما حدود 30 تا delays پیدا کرد
برای رفع Delay یک فرمت سطح پایین بکید هارد رو درست نشد باید ببرید برای تعمیر
سلام دوستان
من جدیدا یه لپ تاپ خریدم که هاردش 1 ترابایته
حدود دو سه هفته ای میشه که یه صداهایی از هارد میاد
اولش فکر کردم شاید هارد مشکل داره ولی دقت که کردم دیدم صدای عادی هارد هست ولی جدیدا یه صدای تیک تیک مانندی هارد میده ولی دائمی نیست !
مثلا لپ تاپ 3 - 4 ساعت روشنه بعد یهو وسط کار کردن یه تیک میکنه و دیگه صدایی نمیده !
خیلی کم هم پیش میاد این اتفاق مثلا هر 3 - 4 روز یکبار
با نرم افزار Hard Disk Sentinel هم چک کردم و Health رو میزنه 100 درصد و میگه ایرادی نداره ؟!
میخوام ببینم راهی هست که بفهمم هارد مشکل داره یا نه ؟
نمیخوام ببرمش گارانتی ! چون میدونم اگه بردمش گارانتی دل و روده ی لپتاپ رو میریزن بیرون و لپ تاپ دیگه واسه ما لپ تاپ نمیشه
خلاصه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سپاس
اگه چند گیگ از آخر هارد رو پارتیشن بندی نکنم ممکنه درست بشه؟
معلوم نیست که در اون قسمت اون سکتور های باشه یا نه
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
EXTREME جون یه جا شنیدم یه نرم افزار هست که نشون میده هارد چند ساعت تا حالا کار کردههمچین برنامه ای داریم عایا؟
![]()
از قسمت Power on hours count و در قسمت health برنامه HDtune میتونید بفهمید هارد دیسک مورد نظر چقدر کارکرد داشته (عکس زیر) .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)