خودت بالا نوشته بودی 128 که!!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خودت بالا نوشته بودی 128 که!!!!![]()
نه سرویسم رو معرفی کردم . سرعت ها واقعی نیست که ! من 128 دارم اما رو 512 بسته شده ! البته تا چند روز پیش رو دوم مگ بسته شده بود![]()
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
8.30 صبح
انگار سرعت اپلود رو زیاد کردن !برا شما هم زیاد شده ؟
پینگ هم خدارو شکر یکم اروم گرفت
Last edited by SA.JJ.AD; 24-12-2010 at 09:58.
ببین من اگه بخوام راشو بهت بگم عملا میشم دوسته نابابو میکشونمت به سمت خلاف، شما نه یکی دیگه به بقیه دوستان نفوذ میکنه اونوقت عذاب وجدانش واسه ما میمونه
شما IP دوستتو بگیر با این روش یه تست بکن، به شزطها و شروطها شاید بشه، البته احتمالش کمه... ip دوستتو در منو بار مرور گر وارد کن ، admin واسه یوزرو و پسورد وارد کن ، بقیه شم که تو شکل مشخصه
Last edited by farshidcivil; 24-12-2010 at 11:05.
پس حق با تو بود و واقعا خطت نمیکشیده! نویزت خیلی زیاده! بهترین سرعت برات همین 512 که داری! پس بش رازی باش
برا من 6517 است. به نظرت شاتل سرویس 6 مگم میاره؟![]()
Last edited by soosmar_asl; 24-12-2010 at 12:00.
جالبه از وقتی که سرویستو از روی 2 مگ بردی رو 512 دوباره لتنسیت خوب شده. یعنی به نظرت با هم ارتباط داره؟![]()
دیشب هم سرعت عالی بود... یه 1.5 گیگی فایل داشتم که همش دانلود شد...
فقط پینگ زیاد خوب نیست، در واقع پینگ کمی نوسان داره! یه ساعت عالیه، یه ساعت یکم بد میشه...
سرویس 2 مگ شاتل. خط 552
سلام دوستان
اين چجوري كه اينترنت نامحدود 128 انديشه ماهيانه 15.5 هزار تومن ولي 8 گيگش 22 تومن ماهيانشه
سرعت دانلود نامحدود بطور متوسط 30 هست ولی محدود, وقتی من بودم 130 الان شاید کمی کمتر باشهسلام دوستان
اين چجوري كه اينترنت نامحدود 128 انديشه ماهيانه 15.5 هزار تومن ولي 8 گيگش 22 تومن ماهيانشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)