يه سواله نسبتا بي ربط:
من يه بازي از گيم مستر كه ديويدش هم ورباتيم هست خريدم وقتي با نرو كيفيتشا تست كردم درصده كيفيتشا صفر نشون داد حالا به نظره شما مشكل از كجاست؟
يه سواله نسبتا بي ربط:
من يه بازي از گيم مستر كه ديويدش هم ورباتيم هست خريدم وقتي با نرو كيفيتشا تست كردم درصده كيفيتشا صفر نشون داد حالا به نظره شما مشكل از كجاست؟
خب بهترین درایو DVD ای که برای این کنسول عرضه شد سری Samsung بود .
الان هم از درایو های LiteOn استفاده میشه که این شرکت سابقه ی خوبی تو ضمینه ی درایو های نوری داره و تا الان هم فکر نمیکنم
کسی با خرابی این درایو رو به رو شده باشه.
تازگی ها هم خبر هایی از آمدن درایو های LiteOn با بورد جدید هست که به همین علت فعلا قابل کپی خور شدن نیست.
سلام.
ما که اخرش نفهمیدیم مادربورد falcon بهتره یا jasper؟
درایو bqnq خوبه یا samsung,hitachi,lite on?
در ضمن کسی نبود درباره ی lite_on بهم توضیح بده؟اگر این سوال ها تکراری هست ببخشید.
با تشکر
شما مطمن هستی نرم افزارت درست کار میکنه ؟
احتمال اینم هست که دیسک بازی Verbatim نبوده باشه
شما چند صفحه هم نه چند پست اخیر رو هم نخوندی ؟
jasper بهتره نه این که falcon بدتر باشه
همه درایو ها خوبن اما بهترینشون همونطور که سعدی جان گفتن samsung بود که الان محاله گیر بیاری چون رو سری اول 360 یعنی سال 2005 بود
الان حتی benq هم گیر نمیاد و 95 درصد lite-on هستن
چه توضیحی ؟
ممنونم اقا پدرام.
ولی به نظر شما تو nextgen میتونم elite رو با این مشخصاتی که شما گفتی گیر بیارم؟
اگر نه پس الا کدوم مادربورد و درایو بیشتر گیر میاد؟
درباره ی lite_on هم یه توضیح کلی میخواستم.
با تشکر
اگه elite میخوای که اصلا با برد jasper پیدا نمیشه و الان هر چی تو بازاره بالای 90 درصدشون Falcon هستن با درایو lite-on
مگر این که بگی کسی برات از دبی بگرده بیاره
الان بالای 80 درصد jasper هستن دستگاه ها یعنی premium و arcade
lite-on هم یک درایوه که دقیقا ساختار و کیفیتی مشابه benq داره و جایگزینش شده که بعضی ها اون اوایل میگفتن صدای تولیدیش در مقابل benq کمتره که خو من که تست کردم تفاوتی ندیدم
سلام دوستان
یکی بی زحمت به این عکس نگاه بنداره ببینم مناطقی که با رنگ نارنجی مشخصه برای نصب فن خوبه یا نه؟
و این هیت سینک هایی که اضافه شده کدوم مشکل داره؟( در کل وضعیت کیس برای دفع گرما چطوره؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mkh-n71; 13-08-2009 at 07:21.
خب از نظر من در سمت بالا چپ بهترین گزینه برای گذاشتن Heatsink هست چون در واقع خود MS جاشو گذاشته و حتی در بورد هم برای اون سوراخ هایی گذاشته .
بعد از اون مهمترین جا برای گذاشتن یک فن , روی Heatsink کمکی GPU که توسط مس گرما بهش انتقال پیدا میکنه هست که میشه از
فنهای کوچیک استفاده کرد.ولی گذاشتن اون Heatsink اضافی مشکلی رو حل نمیکنه.
برای اطراف GPU هم که Ram های اونو تشکیل میده این عمل میتونه مفید باشه.
برای نصب فن در مکانهای زرد فقط قسمت دست چپ که بالای کنسول حساب میشه بهترین جا هست.
البته به نظر من این جور کانال کشی برای کنسول که با چسب برق همراه هست زیاد مناسب نیست چون اولا خود درایو DVD زمانی که بر روی GPU قرار بگیره خودش نقش کانال رو ایفا میکنه. و فقط کافیه که شما با یک مفوا یا کاغذ ضخیم بین CPU و GPU رو جدا کنین.
موفق باشید
سلام من یه 360 60 گیگ premium خریدم ولی نمیدونم چرا رمش 120 گیگه ! شکل کاتونش جفت کارتون های premium هست و تاریخش 2009 هست وسایله جانبیش هم هرچی که توی واسه premium ها هست تو اینم هست فقط هاردش 120 ته !
چطوری بازیهارو رو خوده هارد دستگاه سیو کنم ؟ مثلا بازی gta iv ??
من اگه 1 ساعت بازی کنم نیم ساعت خاموش کنم و دوباره روشن کنم بازی 1 ساعت بازی کنم ... (به همین ترتیب...)دستگه توریش میشه ؟ حد اکثر چقدر باید بازی کنم و چقدر خاموش ؟
Last edited by Jeff hardy M; 13-08-2009 at 09:18.
خب چه بهتر !! ممکن هست فرونشده هارد 60 برای فروش نداشته از روی کنسول شما برداشته فروخته و جاش به 120 گذاشته و مطمئن باش پولشم گرفته.
حالا رنگ هارد شما مکشی هست ؟؟؟!!! چون هارد 120 با قاب سفید نداریما !!!!
شما روزی 5 الی 6 ساعت بازی کن و بعد 15 دقیقه بیا تو داشبورد و بعد اگه خواستی بازی کنی کنسول رو 1 ساعت خاموش کن و اگه
نه که کلا خاموش کن .
سعی کن کنسولت در جایی که هوا خورش خوب باشه قرار داشته باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)