من سیم کارت هدیه دارم .
ولی گوشی ندارم
هنوز هم اون قضیه اگه 3 ماه استفاده نکنی باید با شمارت خدافظی کنی وجود داره ؟
ثبت نامش رو هم تکمیل کردم .
من سیم کارت هدیه دارم .
ولی گوشی ندارم
هنوز هم اون قضیه اگه 3 ماه استفاده نکنی باید با شمارت خدافظی کنی وجود داره ؟
ثبت نامش رو هم تکمیل کردم .
اره اس ام اسها برا منم مشکل داره ولی یه شکل دیگه
دیروز هر اس ام اسی که میخواستم بفرستم باید دوبار سند میکردم تا بشه
3-4 تومن نه!!! فکر کنم 2 هزار تومن میاد رو حسابت!+750 تومن بابت اشتراک ماهانه
اون دو هزار تومن هم بابت اینه که احتمالا شما درخواست ریز مکالمات کردین که هر دوره براتون ریز مکالمات را همراه قبضتون میفرستن....
باید زنگ بزنین 130 و بگین که من دیگه ریز مکالمات نمیخوام!!!
بله ولی نه سه ماه!!!90 روز!!!![]()
با سلام...
سیم کارت من در حالت عادی (یعنی وقتی طرحای رنگی ایرانسل استفتده نمیکنم)از همه خطوط برام اس ام اس میاد ولی همین که طرح قرمز رو بهش میدم فقط از خطوط ایرانسل میتونم اس ام اس دریافت کنم.چرا این جوریه؟؟؟؟
[من که تا حالا مشکلی ندیدم
شما اس ام اس سنتر +989350001420 رو امتحان کردی؟[/quote]
اين رو هم امتحان كردم ولي فايده اي نداشت . البته الان مدتيه شارژم خيلي كمه ولي تا چند روز پيش مشكلي نداشتم .ممكنه از اين باشه ؟
آره ممکنه
اين رو هم امتحان كردم ولي فايده اي نداشت . البته الان مدتيه شارژم خيلي كمه ولي تا چند روز پيش مشكلي نداشتم .ممكنه از اين باشه ؟
من 6 ریال شارژداشتم دیگه مسیج نفرستاد
1 تومن هم داستم چند بار فرستاد دیگه نفرستاد
به جون خودم 3-4 تومن اضافه میشه(از 11800 شد 16200) . تازه بیشتر هم شد.3-4 تومن نه!!! فکر کنم 2 هزار تومن میاد رو حسابت!+750 تومن بابت اشتراک ماهانه
اون دو هزار تومن هم بابت اینه که احتمالا شما درخواست ریز مکالمات کردین که هر دوره براتون ریز مکالمات را همراه قبضتون میفرستن....
باید زنگ بزنین 130 و بگین که من دیگه ریز مکالمات نمیخوام!!!
اصلا برا من قبض موبایل نمیاد که بخواد ریز مکالمات بیاد.3 دفعه هم ایمیل زدم ولی هی مگین آدرس بفرست. هر 3 رفعه هم ایمیل زدم ولی نشد که نشد. بد جور پشیمونم که چرا دائمی گرفتم!!
متن ایملی که به ایرانسل زدم در مورد رفتن انتن و بدون بازگشت!!!
=============>>>
سلام من یک سیم کارت با هدیه خریدم! سیم کارت ها تا چند روز پیش بدون مشکل کار میکردند هر 2 هم ثبت شدند و اعتبار دارند!!! اما هز چند روز پیش
سیم کارت هدیه من به شماره 0935######
دیگه اصلا انتن نداره!!!! فکر کردم مشکل از گوشی هست! رو 10 مدل گوشی حد اقل تست کردم هیچ کدوم انتن نداد!!! فکر کردم سیم کارتم سوخته! تست کردم از پورتال یک توزیع کننده و خدمات مشترکین در رشت دیدم نه فعال هست-اعتبار هم داره ولی فقط و فقط انتن نداره@! اپراتور خدمات مشترکین گفت امور فنی گفته یک سری سیم کارت ها انتنشون قطع شده و به طور خود کار خودش درست میشه! و نیازی به تعویض سیم کارت نیست!
اگر این امر وقیعت داشته باشه بی مسئولیت ترین نوع خدمات رو دارید میدید! و اینکه چه کسی این ضرر چند روزه که این گوشی انتن نداد! رو باید تاوان بده!! مگه میشه یک اپراتور چند روز متوالی تقریبا یک هفته پوشش انتن نداشته باشه!! ا پس دیگه باید تعریف از خدمات ایرانسل رو کنار گذاشت!!!!!!! و واقیعت ها رو مطرح کرد! به زودی این مطلب رو در پر ببینده ترین وب سایت های خودم که روزی 10هزار تا 25هزار hitروزانه دارم قرار میدم!!! تا نظر همه عوض شه نسبت به خدمات ایرانسل!
منتظر امدن انتن هستم!!!
داداش نظر من اینه که باید به فکره هک ایرانسل باشیم . من 3سال پیش که سیم کارت IR-TCI داشتم تو یه سایت ایرانی عضو شدم (فک کنم smsiran.com بود) بهم یه مسیج سنتر داد با اون اس ام اس هام مجانی بود . خریت کردم فروختمش . واسه ایرنسل هم حتما یه راهی هست . این نامردا رو باید اینطوری حالشونو گرفت . راشو یاد گرفتن . اولا اس ام اس هاش مجانی بود , تابستون که شد همه معتاد شده بودن به اس ام اس طرح گذاشت گفتیم جهنم ماهی 2500 پول طرح میدیم سگ خور . ولی حالا دیگه خیلی زور داره ماهی 2000 تومان پول بدی 4 تومان هم بندازه . من که فک کنم ایرانسل به نفعشه از بهمن طرح هاشو عوض کنه وگرنه تا عید ورشکسته .
سیم کارته منم اوایل شهریور 2 روز آنتن نداشت بعد درست شد .این ایرانسل خیلی خر تو خره بابا
راستی یادم رفت خودمو معرفی کنم . من فربد هستم از بچه های پچ و ادیت بازی . دیدم این بحث جالبیه ما هم پسرخاله شدیم . با اجازه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)