تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 836 از 942 اولاول ... 336736786826832833834835836837838839840846886936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

من سیم کارت هدیه دارم .
    ولی گوشی ندارم
    هنوز هم اون قضیه اگه 3 ماه استفاده نکنی باید با شمارت خدافظی کنی وجود داره ؟
    ثبت نامش رو هم تکمیل کردم .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

عالي جنابان من اومد با يه مشكل ديگه!!
    چند روزه اين اس ام اس ها كمپلت ناجور شده. يعني چي؟ يعني اينكه يه بنده خدايي كه براي من يك اس ام اسم فقط يكي فرستاده، اين Sms تقريبا 10-15 بار براي من مياد و اونم در ساعات مختلف.
    كسي ميدونه مشكل از كجاست. تازه مال يكي ديگه هم كه ميشناسم اينجوري شده.
    اره اس ام اسها برا منم مشکل داره ولی یه شکل دیگه
    دیروز هر اس ام اسی که میخواستم بفرستم باید دوبار سند میکردم تا بشه

آها يك مشكل ديگه هم هست. مال من دائميه. هر چند وقت يهو 3-4 تومن مياد رو حسابم. نميدونم از كجاست.كسي ميدونه؟
    3-4 تومن نه!!! فکر کنم 2 هزار تومن میاد رو حسابت!+750 تومن بابت اشتراک ماهانه

اون دو هزار تومن هم بابت اینه که احتمالا شما درخواست ریز مکالمات کردین که هر دوره براتون ریز مکالمات را همراه قبضتون میفرستن....
    باید زنگ بزنین 130 و بگین که من دیگه ریز مکالمات نمیخوام!!!

من سیم کارت هدیه دارم .
    ولی گوشی ندارم
    هنوز هم اون قضیه اگه 3 ماه استفاده نکنی باید با شمارت خدافظی کنی وجود داره ؟
    ثبت نامش رو هم تکمیل کردم .
    بله ولی نه سه ماه!!!90 روز!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

با سلام...
    سیم کارت من در حالت عادی (یعنی وقتی طرحای رنگی ایرانسل استفتده نمیکنم)از همه خطوط برام اس ام اس میاد ولی همین که طرح قرمز رو بهش میدم فقط از خطوط ایرانسل میتونم اس ام اس دریافت کنم.چرا این جوریه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sh_k_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    یه جایی تو این دنیا

پيش فرض

[من که تا حالا مشکلی ندیدم
    شما اس ام اس سنتر +989350001420 رو امتحان کردی؟[/quote]

اين رو هم امتحان كردم ولي فايده اي نداشت . البته الان مدتيه شارژم خيلي كمه ولي تا چند روز پيش مشكلي نداشتم .ممكنه از اين باشه ؟

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

اين رو هم امتحان كردم ولي فايده اي نداشت . البته الان مدتيه شارژم خيلي كمه ولي تا چند روز پيش مشكلي نداشتم .ممكنه از اين باشه ؟
    آره ممکنه
    من 6 ریال شارژداشتم دیگه مسیج نفرستاد
    1 تومن هم داستم چند بار فرستاد دیگه نفرستاد

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

3-4 تومن نه!!! فکر کنم 2 هزار تومن میاد رو حسابت!+750 تومن بابت اشتراک ماهانه

اون دو هزار تومن هم بابت اینه که احتمالا شما درخواست ریز مکالمات کردین که هر دوره براتون ریز مکالمات را همراه قبضتون میفرستن....
    باید زنگ بزنین 130 و بگین که من دیگه ریز مکالمات نمیخوام!!!
    به جون خودم 3-4 تومن اضافه میشه(از 11800 شد 16200) . تازه بیشتر هم شد.
    اصلا برا من قبض موبایل نمیاد که بخواد ریز مکالمات بیاد.3 دفعه هم ایمیل زدم ولی هی مگین آدرس بفرست. هر 3 رفعه هم ایمیل زدم ولی نشد که نشد. بد جور پشیمونم که چرا دائمی گرفتم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

13

متن ایملی که به ایرانسل زدم در مورد رفتن انتن و بدون بازگشت!!!
    =============>>>

سلام من یک سیم کارت با هدیه خریدم! سیم کارت ها تا چند روز پیش بدون مشکل کار میکردند هر 2 هم ثبت شدند و اعتبار دارند!!! اما هز چند روز پیش
    سیم کارت هدیه من به شماره 0935######
    دیگه اصلا انتن نداره!!!! فکر کردم مشکل از گوشی هست! رو 10 مدل گوشی حد اقل تست کردم هیچ کدوم انتن نداد!!! فکر کردم سیم کارتم سوخته! تست کردم از پورتال یک توزیع کننده و خدمات مشترکین در رشت دیدم نه فعال هست-اعتبار هم داره ولی فقط و فقط انتن نداره@! اپراتور خدمات مشترکین گفت امور فنی گفته یک سری سیم کارت ها انتنشون قطع شده و به طور خود کار خودش درست میشه! و نیازی به تعویض سیم کارت نیست!

اگر این امر وقیعت داشته باشه بی مسئولیت ترین نوع خدمات رو دارید میدید! و اینکه چه کسی این ضرر چند روزه که این گوشی انتن نداد! رو باید تاوان بده!! مگه میشه یک اپراتور چند روز متوالی تقریبا یک هفته پوشش انتن نداشته باشه!! ا پس دیگه باید تعریف از خدمات ایرانسل رو کنار گذاشت!!!!!!! و واقیعت ها رو مطرح کرد! به زودی این مطلب رو در پر ببینده ترین وب سایت های خودم که روزی 10هزار تا 25هزار hitروزانه دارم قرار میدم!!! تا نظر همه عوض شه نسبت به خدمات ایرانسل!
    منتظر امدن انتن هستم!!!

داره خودمونی میشه black_nemesis_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش نظر من اینه که باید به فکره هک ایرانسل باشیم . من 3سال پیش که سیم کارت IR-TCI داشتم تو یه سایت ایرانی عضو شدم (فک کنم smsiran.com بود) بهم یه مسیج سنتر داد با اون اس ام اس هام مجانی بود . خریت کردم فروختمش . واسه ایرنسل هم حتما یه راهی هست . این نامردا رو باید اینطوری حالشونو گرفت . راشو یاد گرفتن . اولا اس ام اس هاش مجانی بود , تابستون که شد همه معتاد شده بودن به اس ام اس طرح گذاشت گفتیم جهنم ماهی 2500 پول طرح میدیم سگ خور . ولی حالا دیگه خیلی زور داره ماهی 2000 تومان پول بدی 4 تومان هم بندازه . من که فک کنم ایرانسل به نفعشه از بهمن طرح هاشو عوض کنه وگرنه تا عید ورشکسته .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متن ایملی که به ایرانسل زدم در مورد رفتن انتن و بدون بازگشت!!!
    =============>>>

سلام من یک سیم کارت با هدیه خریدم! سیم کارت ها تا چند روز پیش بدون مشکل کار میکردند هر 2 هم ثبت شدند و اعتبار دارند!!! اما هز چند روز پیش
    سیم کارت هدیه من به شماره 0935######
    دیگه اصلا انتن نداره!!!! فکر کردم مشکل از گوشی هست! رو 10 مدل گوشی حد اقل تست کردم هیچ کدوم انتن نداد!!! فکر کردم سیم کارتم سوخته! تست کردم از پورتال یک توزیع کننده و خدمات مشترکین در رشت دیدم نه فعال هست-اعتبار هم داره ولی فقط و فقط انتن نداره@! اپراتور خدمات مشترکین گفت امور فنی گفته یک سری سیم کارت ها انتنشون قطع شده و به طور خود کار خودش درست میشه! و نیازی به تعویض سیم کارت نیست!

اگر این امر وقیعت داشته باشه بی مسئولیت ترین نوع خدمات رو دارید میدید! و اینکه چه کسی این ضرر چند روزه که این گوشی انتن نداد! رو باید تاوان بده!! مگه میشه یک اپراتور چند روز متوالی تقریبا یک هفته پوشش انتن نداشته باشه!! ا پس دیگه باید تعریف از خدمات ایرانسل رو کنار گذاشت!!!!!!! و واقیعت ها رو مطرح کرد! به زودی این مطلب رو در پر ببینده ترین وب سایت های خودم که روزی 10هزار تا 25هزار hitروزانه دارم قرار میدم!!! تا نظر همه عوض شه نسبت به خدمات ایرانسل!
    منتظر امدن انتن هستم!!!

سیم کارته منم اوایل شهریور 2 روز آنتن نداشت بعد درست شد .این ایرانسل خیلی خر تو خره بابا

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی یادم رفت خودمو معرفی کنم . من فربد هستم از بچه های پچ و ادیت بازی . دیدم این بحث جالبیه ما هم پسرخاله شدیم . با اجازه دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •