با سلام
من کانتر استریک سورس دارم با پتچ 14 july یه مدت انلاین بازی می کردم حالا تو هر سروری میرم
میگه سرور داره version جدید بازی رو اجرا میکنه حالا اگه پتچی بالا تر از این اومده از کجا میتونم پیدا کنم
ممنون
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
با سلام
من کانتر استریک سورس دارم با پتچ 14 july یه مدت انلاین بازی می کردم حالا تو هر سروری میرم
میگه سرور داره version جدید بازی رو اجرا میکنه حالا اگه پتچی بالا تر از این اومده از کجا میتونم پیدا کنم
ممنون
من انلاین میزنم و 1.6 دارم ولی مشکل داره یکم مثلا دیروز هر چی گشتم مپ snipertowers رو واسه کانتر 1.6 پیدا نکردم و همش واسه سورس بود
نسخه مربوط به سون هم منم همونو گرفتم و پچ 23 سر خود داره! البته فکر کنم یه سری جدا هم خودم نصب کنم بهتره چون کلی فایل dll کم داشت دستی اضافه کردم و کلا الان پوشه کارنترم حکم سطل اشغال رو داره از بس پره با چرت و پرت
حالا پچ 23 بهترینه دیگه اره؟
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
گرافیک 16 بیتی رو هم امتحان کن
من با حالت پیشفرض گرافیکش که با software اجرا میشد مشکل داشتم عوضش کردم درست شد دیگه نمیپره از بازی
من پچ 26 که کامل ترین پچه ریختم و مهم تریم مزیتش اینه که لگ نمیشی زیاد
من که خیلی راضیم![]()
یعنی 26 شامل 21 22 و 23 میشه؟ اگه اینطور باشه که خیلی عالیه
یه لینک هم بدید ممنون میشم واسه دانلود
بیا داداش این لینکش
بله شامل اونا هم میشه در واقع نسخه کامل تره و ایراد های قبلی رفع شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقش با 44 و 43 و نسخه های با ارقام بالاترش چیه؟
+
steam chie?![]()
Steam یه برنامه معروفه که بازی های زیادی رو تحت پوشش داره که برای آنلاین بازی کردن به کار میره.البته بازی باید Orginal باشه و قانونی باشه و کرک نشده باشه برا همین هم تو ایران کم طرفدار و کم کاربره.
فکر نمیکنم زیاد فرقی داشته باشن این پچ فقط جهت ه.ک کردن استیمه و رو بازی تاثیر نداره
فعلا همین چند تایی که هست رو دانلود کنید بهتره چون تست شدن
سلام . من کانتر پرتابل 1.6 روی 2 کامپیوتر ویندوز 7 و یه دونه xp
هر 3 کامپیوتر شبکه هستند دو ویندوز 7 راحت میشه بازی کرد وصل می شن ولی ویندوز xp
موقعی که جوینت میشه به سرور که بازی کنیم میگه اینولید سریال کی .
این رمز که میگه اشتباه چی ؟؟؟؟
نمی تونیم 3 نفره بازی کنیم میشه راهنمائی بفرمائید مرسی
یه نفر بگه چی کار کنم ورژن کانتر استرایک سورس من 64 هست
تو هر سروری میرم مینویسه this server is running a newer game version
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)