الان امیدم فقط به دراگون نایته خدا کنه اونو دیگه ضعیف نکنن![]()
الان امیدم فقط به دراگون نایته خدا کنه اونو دیگه ضعیف نکنن![]()
هيرو هاي ديگه رو اينقدر شاخ كردن كه ديگه آرمور دراگون هم زياد كارايي نداره مثل سول كيپر كه لول 3 اين هيرو كپي هاي 70%ميده كه تعدادشون هم زياده و و با يه منتا و يه سنگ ياشا كه ديگه كلا نميشه در مقابلش ايستاد و انگار يه گله هيرو ريختن سرت لول 2 اين عالي جناب هم طوري شده كه انگار آب شنگولي(آبشاري كه توي بيس براي دادن هلت و مانا هست) رو بسته به كمرش و داره اينور و اونور ميره و اون لول 6 كذايي هم كه ديگه بايد 5 تا هيرو بريزن سرش و هر كدوم چند تا اتك بغل داشته باشن و سايلنس هم داشته باشن واسه 6 و بش هم داشته باشن تا بتونن بزننش
ترول هم كه ديگه وحشي بود و وحشي تر شده و اون لول 2 كه وقتي دور زن هستي اساسي بهت حال ميده
با كيريتيكال ناگا هم حال ميكردم كه خرابش كردن و وقتي كيريتيكال ميداد با يه منتا ميشد فرمانروايي كرد و يه تور و بعد بچه ها حملهههههه
درخت هم كه ديگه اينقدر اتكر شده كه با همون يه 6 و اون لولي كه هلت ميگيره خودش يه قوله و نياز به رفرش نداره
حالا وقتي سنگ ياشا هم اورب نباشه و براي آنتي ميج و مورچه و مون رايدر و غيره بزني حسابي فيلم هندي ميشه
توي گيم نت من هم همه ميگن اين مپ خيلي باگه و اميدوارم وقتي AI بياد كمي درست بشه
دوستان من واسه Traxex تاحالا ww نبستم...زیاد به نظرم به دردش نمیخوره
یه PowerThreat رو که همون اول میرم...
من بیشتر وقتا واسش mandes میرم و تند تند اسکیل1 رو فعال و غیرفعال میکنم و...
یه BurizaCritical با یه دوونه mkb با اگه لازم بود آواتار میبندم...
یه اسلات هم واسه آنخ نگه میدارم![]()
بچه ها کسی با گارنا مستر بازی میکنه؟
شما میدونید چه جوری میشه با پچ B اونو فعال کرد؟
آخه من و بقیه دوستانم بعضی اوقات با garena master وارد میشیم ولی حتما پچمون باید E باشه و اگه E نباشه از بازی میندازه بیرون.
شما راهی بلدین که بشه با 1.24 B بازی کرد؟
منم چند شب پیش Random زده بودم که naga siren اومد، بعد دیدم Critical رو برداشتن!!!!اونقدر اعصابم خورد شد!
بیخودی مجبور شدم یه Slot رو برای Critical حروم کنم. تازه 6اش گویا عوض شده. یه حالت Range داره و وقتی میخوای فرار کنی، هیروهای رقیب میتونن با حفظ فاصله دنبالت بیان و وقتی 6ات تموم شد یه Dagger کنن و ...!
هنوز Troll رو برنداشتم چون از اون بدر تولدش هیرو باگی بود و ازش بدم میاد!![]()
ww واسه این هیرو خوبه
چون میری کناره طرف یه سایلنس میدی بعدشم که خدا بده اتک
کلا" آیتم خوبیه![]()
دوست عزیز من با هر ۲ امتحان کردم هم b هم e
هنوز نفهمیدم مشکل کجاست که منو میندازه بیرون
اگه دوست داری از گارنا -- استفاده کنی،از گارنا دویل ۱۰ استفاده کن،من ازش راضیم
ترول جزو قدرتهاي وار هست و حيفه باهاش بازي نكني ، قبلا يه لول 2 داشت كه مينداختي روي حريف و اتك هاش ميس ميشد و 6 ميكردي و مي افتادي روي حريف و از بش در نمي اومد ولي الان لول 2 توي دور زن يه تعداد تيغ ميندازه كه هم ميس هست و هم اسلو و دميج هم ميده و همين لول توي نزديك زن باعث ميشه تبرهاش دورش بچرخن و راش و هيرو رو دميج بدن
اسپيد بريكر(شقول خودمون چون با لول يك شق ميكنه روي حريف ) هم لول 1 ديگه شماره نميندازه و بدون وقفه با اسپيد زياد ميدوه ، دو روز پيش 5 به 5 بازي ميكرديم و وقتي به اسپيد بريكر ميرسيديم و نميتونست بزنه 1 ميكرد و به راحتي در ميرفت![]()
سنگ ياشا همچین آیتم شاخی هم نیست اونطوری که میگی خیلی آیتم بهتر از اون داریم
هرچقدر هم هیروها رو قوی کنن بازم آخر بازی حریف Dragon Knight نمیشن فکر کنم تنها هیروییه که میشه گفت مخالف نداره و نمیشه گفت چه هیرویی میتونه بزنش (اما اول بازی کتک خورش خوبه وقتی لول 16 بگیره شاخ میشه)
قابل توجه کسایی که گارنا مستر استفاده میکنند
توی ویندوز 7 جواب نمیده و بازی میندازه بیرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)