به نظر من الان خرید رایتل با طرح بی نهایت خیلی به صرفه تر و عاقلانه تر از ایرانسله
به نظر من الان خرید رایتل با طرح بی نهایت خیلی به صرفه تر و عاقلانه تر از ایرانسله
بله همونطور که پیش بینی میشد تمام اعتراض ها خوابید و باز همه چیز عادی شده و همه دارن بسته میخرن.
سرعت هم 2جی 5کیلو و 3جی 120 کیلو و پینگ هر دو وحشتناک اصلا نمیشه وبگردی کرد.
واسه همه همین جوابو کپی کردن .مشکل از ایرانسل و ... نیست مشکل کلیه
دوستان در پاسخ به جوابیه ارسال شده توسط ایرانسل در سامانه 195 برای شما درخواست تجدید نظر را بزنید و متن زیر را برای سامانه 195 ارسال کنید:
1-قطعا در چارچوب مصوبات سازمان تنظیم می باشد این نوع قیمت گذاری ولی این بدین معنی ست که شما تعرفه هر گیگ اینترنت در قالب بسته 75هزارتومن هم کردید مردم حق اعتراض ندارند چون صرفا این مبلغ هم زیر سقف تعیین شده توسط سازمان تنظیم می باشد؟! اینجا بنده به سازمان تنظیم هم انتقاد دارم که آیا اصلا تعیین تعرفه کیلوبایتی در نسلهای سه و چهار تلفن همراه با پهنای باند بالایی که این نسلها ارایه می کنند منطقی و عقلانی به نظر می رسد؟!
2-این هم که شما می فرمایید تعدیل گردیده است صرفا بازی با کلماته!قیمت اینترنت آزاد هم برای سیم اعتباری 0.75ریال شده برای هر کیلوبایت نه نیم ریال! چون خودتون هم بهتر می دونید که استفاده از اینترنت با تعرفه آزاد به هیچ وجه منطقی و عقلانی نیست! مگر برای فردی که در روستایی زندگی می کند و از سواد و آگاهی کافی برخوردار نیست که بتواند بسته خریداری کند و معنی هر کیلوبایت 0.75 را متوجه نمی شود.
3-همین 8 بسته که شما می فرمایید "تنها 8بسته از 21 بسته" پرمصرف ترین و محبوب ترین بسته ها بین کاربران بودند! دانشجویی که می خواد از اینترنت استفاده کنه نمیره بسته 1ساله شما با قیمت 350هزارتومن بخره! بلکه از بسته های هفتگی یا ماهیانه استفاده می کنه!
4-بله پایین تر هست تعرفه بسته ها از سقف تعیین شده چون سقف خیلی بلنده... بعد شما می گید برخی از بسته های روزانه هفتگی و ماهیانه بدون تغییر مانده اند! از کدوم بسته ها شما صحبت می کنید نکنه بسته 24گیگی شبانه را می فرمایید که بعد از اعتراض کاربران مجبور شدید برش گردونید یا بسته 5گیگ ماهیانه شما که قبل از 1دی با قیمت 20هزارتومان عرضه میشد و بعد از تاریخ 1دی با قیمت 40 هزار تومن یا بسته هفتگی شما که با حجم 400مگ و قیمت 4هزراتومن عرضه میشد که بعد از گرانی همان بسته تبدیل شد به 300مگ حجم و قیمت 5هزارتومن؟!
5-در رابطه با مشتری مداری هم در جوابیه صحبت کردید آیا افزایشهای چند برابری قیمت بسته های شما مشتری مداریه یا کاری که به تازگی همراه اول کرده که با ثابت نگاه داشتن قیمت حجم بسته 1ماهه خودش از 2.5به 5گیگ افزایش داده؟! وقتی قرار باشه قیمتها بالا باشه شما هزارتا بسته هم عرضه کن فایده نداره!
داداش جوابش فقط یه کلمه است. ما نمی خوایم مصرف ازاد ارزون بشه. همون قیمت قبلی رو بدید بسته ها رو هم برگردونید به قیمت سابق .
اگه نخوایم در حق ما خوبی کنید کی رو باید ببینیم. این چه ارزون شدن اینترنتی هست که هیچکس بجز خودتون ازش راضی نیست
یک چیزی را بدونید تو ایران تا حالا نشده یک کالا یا خدمات ارزان بشه هر ساله ما شاهد افزایش قیمت هستیم شاید همراه اول هم در سال دیگه افزایش داشته باشه اما داخل کشور ما کاهش بیشتر شبیه یک توهم هست توی هر موضوعی که فکر کنید وقتی طی 4سال یک محصول 20بار افزایش قیمت پیدا میکنه پس باید با این موضوع کنار اومد که ما توی یک بحران اقتصادی و بی ثباتی هستیم...
کسی از rezarain88 خبری نداره؟
فک کنم گفت میره خارج و به نظرم گفت سال بعد عید میاد دقیق بازم نیمدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)