بین بربری لاندن و پیور هاوانا از نظر کیفیت و بو کدوم بهتره؟ از لاندن خوشم میاد ولی تا حالا پیور هاوانا رو تست نکردم
بین بربری لاندن و پیور هاوانا از نظر کیفیت و بو کدوم بهتره؟ از لاندن خوشم میاد ولی تا حالا پیور هاوانا رو تست نکردم
واسه عيد و بعدش،از بين اين چند تا عطر با توجه به عطرايي که داشتم(صفحه قبل هست)،کدومارو پيشنهاد ميدين؟ت 4 فصل باشه هم خوبه
polo blue
L`eau d`Issey pour homme
lui rochs
Echo Davidoff
The Essence by Porsche Design
Deseo
Givenchy Pour Homme (blue)
Chanel-platinum agoiste
Dior-sauvage
Dior-higher
Bvlgari-goodlife
lanvin-l homme
yves saint laurent opium
d&g -pour homme
اگه فکر ميکنيد چيز بهتري هم هست بفرماييد.
بو که سلیقه ای هست هر دو تا عالین به نظرم ولی پخش و موندگاری هاوانا با لاندن اصلا قابل مقایسه نیست - خیلی بیشتره
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من امروز کل شهرمون رو گشتم ولی متاسفانه این deseo رو پیدا نکردم ! دیگه بیخیالش شدم
هپی کلینیک هم خیلی جاها 160-180 بود که اونم پولم نمیرسه انقدر
حالا انتخاب اصلیم بین Ocean Wet Wood و Legend Azzaro شده که متاسفانه هیچ کدوم رو فروشنده تست نداد
وود رو 125 گفت و legend رو 98 تومن ! که به نظرم عالی قیمت گفت
حالا به نظر شما بین این دو تا کدوم رو بگیرم ؟؟؟
باید از رو حرفای شما انتخاب کنم چون خودم نمیتونم تست کنم بعد بخرم
ممنون
Last edited by MOHAMMAD2010; 06-02-2013 at 14:12.
دوسال پیش درتی انگلیش رو خربدم 40 تومن.
بوی چوب عود مقداری چرم و وتکا در این عطر غالب هست
دوام وپخش بوی خوبی داره ،با سه بار اسپری حدود 4 یا 5 ساعت استشمام میشه
اخیرا << کیغ >> کارنر در رایجه غالبش خیلی به این ادکلن شبیه ولی از نظر دوام و پراکندگی اصلا قابل مقایسه با درتی انگلیش نیست
مقایسه ی این دوتا بیشتر شبیه به جک میباشد. هاوانا هیولاست. بو سلیقه ایه.
زیاد کاره سختی نیست! شیشه رو که ببینی میفهمی، منوط به اینکه یه دونش رو داشته باشی.
اونایی که من دیدم شیشه هاشون مات بود یا موج داشت یا اینکه بسته بندیشون به نحوه مسخره ای مضخرف بود. فقط به یه مورد مشکوک به اصل برخوردم که اون هم بوش نزده پرید. 70% مواقع جنس داد میزنه که اصل نیست، دیگه نمیدونم چیطوری بگم![]()
شما واردی خوب بهتر تشخیص میدی اما من چون نه اونو داشتم و نه کلا حرفه ایم کلا میترسم برم عطر بخرم اونم تو این بازار با این قیمتا!
ولی دوستم این عطرو داشت قبلنا و از همونجا خوشم اومده ازش . . .
قیمت هاوانا چقدره؟ تو سایتها زده ولی میخوام قیمت بازار رو بدونم
واسه عيد و بعدش،از بين اين چند تا عطر با توجه به عطرايي که داشتم(صفحه قبل هست)،کدومارو پيشنهاد ميدين؟ت 4 فصل باشه هم خوبه
polo blue
L`eau d`Issey pour homme
lui rochs
Echo Davidoff
The Essence by Porsche Design
Deseo
Givenchy Pour Homme (blue)
Chanel-platinum agoiste
Dior-sauvage
Dior-higher
Bvlgari-goodlife
lanvin-l homme
yves saint laurent opium
d&g -pour homme
اگه فکر ميکنيد چيز بهتري هم هست بفرماييد.اگه 2 تا عطر بشه که بهتر،يکي واسه روزانه و يکي مراسم و ...
کارخانه های عطرسازی، برای ایجاد امکان امتحان عطر، تسترها را با قیمت نازل در اختیار خرده فروشان قرار می دهند. تستر برای استفاده ی مشتریان در مغازه است و نبایستی توسّط ایشان بفروش رسد.
معمولاً کارخانه ها روی بطری واژه ی تستر را درج می نمایند. امّا خرده فروشان با خرید تعداد زیادی تستر، آن ها را در خارج کشور از طریق اینترنت و بدون درج نام خود و در ایران آزادانه در فروشگاه ها به فروش می رسانند.
تسترها از لحاظ عصاره با عطر اصلی هیچ تفاوتی ندارند. تنها تفاوت های بین تستر و عطر اصلی به شرح ذیل می باشد:
1. تستر فاقد جعبه ی تجمّلی است ولی ممکن است دارای جعبه ی کارتنی یا سفیدرنگ بدون گرفیک و تصویر باشد؛
2. معمولاً تستر فاقد درپوش است. درپوش روی ذرّه پاش قرار می گیرد؛
3. قیمت تستر از قیمت عطر اصیل کم تر است؛
4. برخی مواقع حجم تستر از حجم عطر اصیل بیشتر می باشد.
حال اگر شما در نظر دارید عطر را برای خودتان بخرید و قصد هدیه دادن آن را ندارید خرید تستر به نفع شما خواهد بود. همچنین در صورت انتخاب تستر، اگر از رایحه ی عطر خوشتان نیامد با توجّه به نبود بسته بندی و درپوش، امکان فروش مجدّد آن سخت تر خواهد شد.
Last edited by sharif.1.attar; 08-02-2013 at 08:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)