يه تاريخي داشت. 14 تومن ميدي واست الكترونيكي ميكنن!
هزينه اي هم كه داره واسه جستجو كردن و جمع آوري سوابق خدمتي هم محصوب ميشه!!!
حالا دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم همينقدر بود!
يه تاريخي داشت. 14 تومن ميدي واست الكترونيكي ميكنن!
حالا دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم همينقدر بود!
ممنون, بیشترین نگرانی من این جمله هست "تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارتهاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد." منظورش اینه که بعد از اون تاریخ تا وقتی که هوشمند نشده از اعتبار ساقطه؟ نکنه یکوقت قاط بزنن و کلآ معافیت ما رو ملغی کننيه تاريخي داشت. 14 تومن ميدي واست الكترونيكي ميكنن!
حالا دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم همينقدر بود!![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 29-04-2012 at 17:43.
البته این در صورتی هست که استعلام گرفته نشه اگه از کارت استعلام بگیرند حتی کد ملی پدربزرگ همسایه تون هم مشخص میشه !!!
نه من برای سفارت آمریکا و کانادا میخوام !
اونا هم مگه میتونن استعلام بگیرند ؟
کلا راهی داره که بفهمن ؟
رفیق اونها اصلا کاری ندارن که شما خدمت رفتی یا نه پاسپورتت رو میشناسند و کاری ندارن که کجا خدمت کردی !!
درود
امروز برگ سفيد اومد افتادم نيرو زميني ارتش.
نام مركز آموزش: تكاور لشكرك.
آدرسش هست جاده لشكرك ابتداي جاده لواسان
كسي ميتونه راهنمايي كنه كه اينجا كلا چه جورياس ؟
جهت اطلاع خودم بچه تهرانم و فوق ديپلم اخراجي نرم افزار.
كلا با تجربه ها يكم راهنماييم كنين دمتون گرم.
در ضمن معاف از رزمم و اينكه الان به يه مشكل بزرگ خوردم...
پدرم 21 ماه خدمت تو منطقه جنگي داره در نتيجه 7 ماه كسري به من ميخوره. پادگانش شيراز بوده و تقدبرنامه هم داره.
دفترچه رو سال 90 فرستادم، كارت ايثارگري و مدارك و نامه هاش هم تا آخر 90 كاراشو انجام دادم.
حالا اين قانونو كه گذاشتن بلاتكليف شدم.
مشكلم اينه كه كسر خدمتم هنوز جايي ثبت نشده و تو قانون جديد گفتن تا 15 ارديبهشت بايد ثبت بشه و گواهيش رو بگيرم.
اصلا نگفتن كجا بايد ثبت بشه.
اگه محل خدمت بايد ثبت بشه كه اعزامم نوزدهمه و از مهلت ثبت (15ام) ميگذره.
پليس +10 ام كه ديگه اين كارو نميكنه همين امروز رفتم گفتن ديگه كار ما نيست به ما مربوط نميشه.
از طريق خود نظام وظيفه بايد اقدام كنم؟ اصلا تو قانون جديد اين 7 ماه كسري همچنان شامل حال من ميشه؟
کار دارن !
آمریکا تو فرم DS160 میپرسه که کجا خدمت کردی
سلام مثل خودمی به هر دری زدم نشد سرباز معلمی جور نشد امریه جور نشد یه جای دیگه هم خواستم برم حقوقشم خوب بود نشد و حالا برای سپاه شهرستان اقدام کردم که اون هم چشم آب نمی خوره.
عزیز حقوق رو بیخیال.
فکر کردی تفاوت سرباز صفر با منی که لیسانسم چقدره؟
همش 25 تومنه 3-4 تومن بالا پایین.که این روزا پول دو تا آدامسه.
امریه جایی گیرت اومد برو وگرنه باید بری تو پادگانا و با اعصابت بازی میشه.
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
من پست شما رو امروز صبح دیدم فکر کنم.به نظرتون به جای نشستن بهتر نبود امروز میرفتید پلیس+10؟؟؟؟
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
1 سال از تاریخ فارغ التحصیلیت وقت داری دفترچه پست کنی.میخوای به سرما نخوری دی ماه پست کن یا بهمن ماه.ولی از من میشنوی زود برو شرشو بکن که فردا روز مثل ماها پشیمون میشی که چرا 2-3 ماه زودتر دفترچمونو پست نکردیم.از تجربیات دیگران استفاده کن دوست عزیز.
بچه ها من کسر بسیجمو بهمن 90بردم یگانم اونام با فرم الف فرستادن اما هنوز معلوم نیس نظام وظیفه تایید کرده یا نه چیکار باید بکنم که بفهمم؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)