تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 836 از 946 اولاول ... 336736786826832833834835836837838839840846886936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خوب من بی پول رفتم 300 مگ آنتی ویروس +150 مگ آپدیت رو دانلود کرد تا تراست پورت رو تست کنم و به نتایج جالبی رسیدم !!!!!
    من تست کردم و از آخرین11 ویروسی که گذاشتم تراست پورت 9 تا رو شناخت و دقیقا همون دو ویروسی که در
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهشون اشاره کردم رو نشناخت و باقی موندن !!
    و جالب تر اینجاست که ویروس ها رو اصلا پاک نمیکنه و فقط پسوندشون رو تغییر میده همانطور که قبلا دوستان تست کردن و حالا چطور فولدر این دوستان خالی شد من دیگه نمیدونم !!
    یک فیلم تهیه کردم میتونید ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه قضاوت با شما

........
    یه نکته جالب دیگه AVG فایل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به دیتابیسش اضافه کرده ولی هنوز این آنتی ویروس عالی و همه چیز تمام و پرفکت و اووووف این ویروس رو به دیتابیسش اضافه نکرده و خدا میدونه در این چند ساعتی که طول میکشه تا ویروس اضافه بشه سیستم چند کاربر در خطره
    Last edited by jolan57; 09-06-2013 at 16:29.

2. 16 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

خوب من بی پول رفتم 300 مگ آنتی ویروس +150 مگ آپدیت رو دانلود کرد تا تراست پورت رو تست کنم و به نتایج جالبی رسیدم !!!!!
    من تست کردم و از آخرین11 ویروسی که گذاشتم تراست پورت 9 تا رو شناخت و دقیقا همون دو ویروسی که در
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهشون اشاره کردم رو نشناخت و باقی موندن !!
    و جالب تر اینجاست که ویروس ها رو اصلا پاک نمیکنه و فقط پسوندشون رو تغییر میده همانطور که قبلا دوستان تست کردن و حالا چطور فولدر این دوستان خالی شد من دیگه نمیدونم !!
    یک فیلم تهیه کردم میتونید ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه قضاوت با شما

........
    یه نکته جالب دیگه AVG فایل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به دیتابیسش اضافه کرده ولی هنوز این آنتی ویروس عالی و همه چیز تمام و پرفکت و اووووف این ویروس رو به دیتابیسش اضافه نکرده و خدا میدونه در این چند ساعتی که طول میکشه تا ویروس اضافه بشه سیستم چند کاربر در خطره
    بنده هم قبلا از این آنتی ویروس استفاده کردم،دقیقا حرف شمارو تایید میکنم.

اصلا ویروس ها رو پاک نمیکنه و فقط پسوندشون رو تغییر میده. + محیط کاربری افتضاح و برنامه نویسی ضعیف

4. 7 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

بنده هم قبلا از این آنتی ویروس استفاده کردم،دقیقا حرف شمارو تایید میکنم.

اصلا ویروس ها رو پاک نمیکنه و فقط پسوندشون رو تغییر میده. + محیط کاربری افتضاح و برنامه نویسی ضعیف
    سلام

در مورد قدرت پاسکازی و حذف که اطلاعی ندارم ولی این بخش قرمز رنگ را شدیدا تایید میکنم بخصوص محیط کاربری

چندی پیش تستش کردم هنوز فایل نصبیش را هم دارم گذاشتم برای روز مبادا دوباره یه سری بهش بزنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 7 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه homayooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با اسکن اولیه این فایل ها شناسایی شد

باقیمانده ها

محتوای مخفی: تست 
    اولین نمونه باقیمانده رو اجرا کردم بعد از 5 دقیقه فعالیت شناسایی شد.(یادم رفت عکس بگیرم)
    سومین نمونه بعد از 8 دقیقه شناسایی شد البته اول درخواست دسترسی به اینترنت داشت که بهش اجازه دادم
    چند فایل ویروسی دانلود و اجرا کرد

و آخر خودش شناسایی شد

تست این نمونه

بعد از اجرا این دو فایل رو اجرا کرد که هر دو شناسایی شدند ولی خودش پاک نشد!

این نمونه هم الان به دیتابیس اضافه شده

تست

بعد از اجرا فایل زیر را هم اجرا کرد

فایل زیر هم اجرا و شناسایی شد

و بعد از در کمتر از 5 دقیقه خودش شناسایی شد

باقیمانده ها بعد از اجرا
    Last edited by homayooni; 09-06-2013 at 19:27.

8. 8 کاربر از homayooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در جواب دوست گرامی بگم که ممنون می شم از این به بعد برای هر صحبتی دلیل و مدرک بیارید اونم از سایت معتبر هر چیزی ممکن در دوران بودنش در پروسسه مشکلی پیش رو داشته باشه از پس اون براومده باشه فکر نکنم هیچ نرم افزاری وجود داشته باشه که دچار ایراداتی نبوده باشه از ویندوز بگیر که بیس همه است تا .....

کاسپر - بیت - نود - و ..... نکات منفی دارند که در سایتهای معروفی همچون CNET-PCWORLD-CHIP , .... اشاره شده . جریان کاسپراسکای و دزدی لایسنس که معروف شده !!! سرچ کنید بخونید البته به زبان انگلیسی هستش در سایتهای معتبر البته کمی زحمت داره
    100% تراستپورتم کامل کامل نیست اما به نسبت بقیه روند چشمگیری داشته

و نکته آخر شما این ویروس های به اصطلاع مبتدی رو به آنتی ویروستون بفهمونید بگیره حالا من هروقت دچار مخربهای پیچیده شدم به فکر چاره می افتم

تا حالا هر تعداد ویروسی که بصورت اتچ در انجمن گذاشته شده تا جاییکه بنده می تونستم تست کردم و بهترین نتیجه رو در بین آنتی ویروس های نام برده داده . حداقل در 90% موارد اینطور بوده .

در ضمن این تاپیک جای پرسشو و پاسخ نیست نمی خوام ادمین تاپیک رو ناراحت کنیم با پستامون . اگر مایل بودید تاپیک جدید بزنید تا کاملا جواب تک تک شماهارو با دلیل و مدرک از سایتهای معتبر بدهم

پاینده باشید

نیازی به توضیحات شما نیست.

ما قبلا آنتی ویروسی به نام کورانتی ساخت ژاپن داشتیم که از 4 موتور استفاده می کرد و آخر سال 2012 کلا جمع کرد رفت.

تراست پورت یکی از عیب هاش اینکه که برای هر منطقه جغرافیایی محصول متفاوتی داره اما کاملترینش 4 موتوره هست:
    Xenon - BitDefender, Argon - Avg, Vanadium - Vba, Wolfram - Dr.Web

1- آنتی ویروسی که خودش 4 موتور دارد اما هیچ کدام از موتور هایش برای خودش نیست و در واقع لابراتوآر ندارد در چه سطحی است؟
    2- داشتن موتور بیشتر به معنای رشد تصاعدی مثبت کاذب است مخصوصا موتور هایی مثل دکتر وب که خودش توی فالس رکورد دار است.
    3- با توجه به مورد 2 پس شک نکنید که شما 10 تا فایل سالم هم بزارید ممکن چند تا ویروس توش پیدا کنه.
    4- آنتی ویروسی که خودش هنوز نتونسته یه موتور بسازه جه طوری میتونه توی زمینه امنیت نوآوری داشته باشه؟

من یک مثال می زنم، مثل این میمونه شما ایران خوردرو باشی و روی پیکان (نمادی از اینترفیس برنامه) موتور بنز بزاری، اگزوز مازراتی، آینه بغل بی ام وه و....
    در آخر هم بگید این محصول از تمام دنیا سرتر است. خودتون نمیفخنید که این محصول هیچ چیزش برای خودتون نیست و معلوم نیست چه پرفورمنسی در شرایط مختلف داره؟

10. 14 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    Last edited by Captain; 10-06-2013 at 13:44.

12. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

14. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tiraxtork's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

فایل هارو چطور ميتونم به شركت نورتون بفرستم اگر نشناخت یه سایتی بگین

16. این کاربر از tiraxtork بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

فایل هارو چطور ميتونم به شركت نورتون بفرستم اگر نشناخت یه سایتی بگین
    Click here [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 5 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

چرا کسی به این اقا تذکر نمیده؟؟؟
    این آقا هیچکدوم از پستهاش ربطی به این تاپیک نداره و اصلا جاش اینجا نیست...مگه اینجا پیست مسابقه ست که اسپم پشت اسپم دلایل واهی و بدون یک فیلم و شات از تستی که نکردین و یکی دیگه کرده اینجا قرار میدید؟؟؟
    شات هم از لوگ یا گزارش انتی ویروس میذارن یا از محیط کاربری نه از پوشه خالی...
    برین اطلاعاتتونو توی تاپیک انتخاب انتی ویروس مناسب به اشتراک بذارین و دیگران رو مستفیذ کنید....
    ما را به خیر شما امید نیست....
    در ضمن اینطوری که من میبینم شما دارید با اسپم پستهاتونو اضافه میکنید....
    ببینیم میتونید جلوی خودتونو بگیرید و در جواب این پست لااقل اسپم ندید؟؟؟
    Last edited by aylar6888; 10-06-2013 at 22:32.

20. 9 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •