dns سرعت دانلود رو زیاد تغییر نمیده بیشتر توی باز کردن صفحات تاثیر داره
اینم بد نیست 8.8.8.8 و 8.8.4.4
dns سرعت دانلود رو زیاد تغییر نمیده بیشتر توی باز کردن صفحات تاثیر داره
اینم بد نیست 8.8.8.8 و 8.8.4.4
طیق روشی که ایشون گفتن پیش برید
چون dns رو روی مودم ست می کنید دیگه نمی خواد روی دستگاه هم ستش کنید و اتومات ست میشه اما برای اطمینان می تونین دقیقا همون dns هایی که توی مودم قرار دادین رو دستی توی دستگاهم قراربدین
----------------------
DNS پیشفرض مخابرات واقعا کسی نمی دونه چند هست ؟
37.255.176.33
192.168.112.10
درسته اما منظور من انتخاب بهترین dns بود،یه نرم افزارم توی یکی تاپیک ها بود که مناسب ترین dns رو پیدا میکرد.بازم ممنون
باسلام
دوستان من سال پیش طرح پاییزی 1 مگ با 4 گیگ ترافیک را ثبت نام کردم
حالا میخواستم بدونم این طرح 99 درصد رایگان شبانه با 5 گیگ بهتره یا همون طرح خودم را تمدید کنم
و یک سوال دیگه((خطم DLC هستش))
قبلا خط بنده روی 2 مگ بسته شده بود و SNR رویه 30 بود تقریبا
ودر حال حاضر تقریبا روی 10 مگ بسته شده ولی SNR شده 10
سرعت هم تفاوتی نکرده و میانگین رویه 160 هستش
قضیه چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بعد باید مودمو خاموش روشن کنم یا نیاز نیست؟
سلام
آقای توسلی شما نمیدونید این مخابرات چه گندی زده که snr همه مشترکین پایین اومده ؟؟؟؟؟
من قبلا snr ام عالی بود و روی 30~35 بود ولی الان افتضاح شده و حدود 15 شده !!!!! پینگ هم داغون شده !!!!
Last edited by hossein_0907; 24-10-2014 at 21:27.
برای اینکه مطمئن شی یه بار خاموش روشن کن
یه سوال دیگه :
من طرح ولادت تا ولایت ثبت نام کرده ام و به دلیل اینکگه خابرات اصفهان همه کاراش اینترنتیه !!!!!! فردا باید برم user و pass طرح رو حضوری !!!!! بگیرم.
اگه پورتم رو روی 5 مگ بسته بودند به کی باید بگم درستش کنه ؟؟؟ اصلا درست میکنند یا نه ؟؟؟
یه چیز دیگه » من الان طرح کمپین پاییزه 92 رو دارم به مدت 1 سال و تاریخ اعتبارش هم تا آذر هست و میگن برای انصرافش باید جریمه بدید و من تصمیم گرفتم ماه آبان هر دو طرح را داشته باشم. حالا میخواستم بدونم میشه برای آذر طرح کمپینم تمدید نشه؟(یعنی اعتبار کمپینم به جای 2 آذر تا 31 آبان باشه)
با تشکر
من dns مودمم را تغییر دادم وحالا میخوام عوضش کنم
دیگه عوض نمیشه و حتی رو حالت auto قرار نمیگیره
کمک.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)