تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 836 از 1049 اولاول ... 336736786826832833834835836837838839840846886936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من یه کابل اپتیکال از برند مانستر پیدا کردم که قیمتش در حدود 30 -35 بود. عکسش رو هم براتون گذاشتم.
    می خواستم بدونم که الان این مدل با این بسته بندی اصل هستش؟

توی سایت مانستر که این مدلی نیست یه طرح شبیه این توی سایت عربی دیدم ولی بازم طرح جلدش فرق داشت اگر مدل قدیمی نباشه به نظر اصل نیست

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من یه کابل اپتیکال از برند مانستر پیدا کردم که قیمتش در حدود 30 -35 بود. عکسش رو هم براتون گذاشتم.
    می خواستم بدونم که الان این مدل با این بسته بندی اصل هستش؟

بنظر اصل نمياد خيلي بسته بندي جالبي نداره

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مهم برای من پخش انواع فرمتهای تصویری است بویزه فرمتmkvبازیرنویس فارسی srtپخش کنه وفرمتmp4 وفرمتmt2tsوپخش3d. کاری به صدای سینما ندارم چون بعلت اپارتمانی بدون خانه از صدای tvهم کهvt30پاناsسونیکه نمیتونم استفاده کنم هزینه اش زیر1.5میلیون باشه
    خواسته هایی که شما داری توی یک HD پلیر خلاصه میشه نه سینمای خانگی.
    تو تاپیک HD پلیر دنبال دستگاه مورد نظرتون بگردید.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آدرس فروشگاه راستین همینه؟
    خیابان جمهوری-تقاطع حافظ
    یکی از آشناها فردا از تهران میاد شهرستان گفتم برام 727 رو بگیره بیاره 50 اشلوق کرایه ندم!
    بله همینه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من فیلم HD با بیت ریت بالا و صدای 6 کاناله زیاد دارم اما متاسفانه هیچ کدوم از اون ها رو سینمای خانگیم پخش نمیکنه . ( سینمای خانگیم ال جی فکر کنم مدل 865 باشه ) البته قدیمی نیست و یک سال و نیم هست که خریدم .
    اما تمامی این فیلم ها رو با وصل کردن هارد به LC سامسونگی که دارم خیلی راحت پخش میکنه .
    حالا میخام ببینم میشه هارد رو به تی وی وصل کنم و تصویر را از هاردی که به تی وی وصله بگیرم اما صدا رو بفرستم روی سینمای خانگی تا شش کاناله پخش شه ؟ البته اینم بگم هم تی وی هم سینما سوکت اپتیکال دارند .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آمپ و باند تقریبا یک قیمت بود.2900 شد کابل هم 100 تومن.از ارمغان گرفتم.من صدای 822 پایونیر رو همزمان با 313 اونکیو نشنیدم ولی بهرحال اونکیو برند معروف تریه و ارزونترین آمپش 313 بود.هنوز به تنظیماتش وارد نشدم ولی سیستم خوبیه
    امكانش هست آدرس و يا شماره تماس از اين مغازه بديد؟انصافش به نسبت خوب بود؟
    تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من آخر نتونستم یه جای خوب برای خرید کابل اپتیکال پیدا کنم. دوستان لطف میکنن بگن خودشون از کجا خریدن؟ البته بجز "راستین"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

پاساژ شرکا فروشگاه ارمغان.ببینید برند پایونیر راحت تر وارد ایران میشه تعداد کسایی هم که میارن زیادترن زودتر هم فروش میره به همین خاطر قیمتش با جهانی خیلی فرق نمیکنه ولی برند های دیگه این طور نیست. تو کل تهران چند تا فروشگاه میشناسی که آمپ دنون یا اونکیو بفروشن؟ فروش کمه سودشون رو بالا میبرن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من فیلم HD با بیت ریت بالا و صدای 6 کاناله زیاد دارم اما متاسفانه هیچ کدوم از اون ها رو سینمای خانگیم پخش نمیکنه . ( سینمای خانگیم ال جی فکر کنم مدل 865 باشه ) البته قدیمی نیست و یک سال و نیم هست که خریدم .
    اما تمامی این فیلم ها رو با وصل کردن هارد به LC سامسونگی که دارم خیلی راحت پخش میکنه .
    حالا میخام ببینم میشه هارد رو به تی وی وصل کنم و تصویر را از هاردی که به تی وی وصله بگیرم اما صدا رو بفرستم روی سینمای خانگی تا شش کاناله پخش شه ؟ البته اینم بگم هم تی وی هم سینما سوکت اپتیکال دارند .

ممنون میشم راهنماییم کنید .
    سلام.
    بستگی به تلویزیون داره.دفترچه مطالعه کنید.البته تعدادی از دوستان که تی وی سامسونگ دارن و امتحان کرده بودن می گفتند که صدای دستگاه های ورودی به صورت استریو از تلوزیون خارج میشه.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من آخر نتونستم یه جای خوب برای خرید کابل اپتیکال پیدا کنم. دوستان لطف میکنن بگن خودشون از کجا خریدن؟ البته بجز "راستین"
    از فروشگاه آکوستیک می تونید تهیه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •