توی سایت مانستر که این مدلی نیست یه طرح شبیه این توی سایت عربی دیدم ولی بازم طرح جلدش فرق داشت اگر مدل قدیمی نباشه به نظر اصل نیست
توی سایت مانستر که این مدلی نیست یه طرح شبیه این توی سایت عربی دیدم ولی بازم طرح جلدش فرق داشت اگر مدل قدیمی نباشه به نظر اصل نیست
بنظر اصل نمياد خيلي بسته بندي جالبي نداره![]()
خواسته هایی که شما داری توی یک HD پلیر خلاصه میشه نه سینمای خانگی.
تو تاپیک HD پلیر دنبال دستگاه مورد نظرتون بگردید.
بله همینه.
دوستان من فیلم HD با بیت ریت بالا و صدای 6 کاناله زیاد دارم اما متاسفانه هیچ کدوم از اون ها رو سینمای خانگیم پخش نمیکنه . ( سینمای خانگیم ال جی فکر کنم مدل 865 باشه ) البته قدیمی نیست و یک سال و نیم هست که خریدم .
اما تمامی این فیلم ها رو با وصل کردن هارد به LC سامسونگی که دارم خیلی راحت پخش میکنه .
حالا میخام ببینم میشه هارد رو به تی وی وصل کنم و تصویر را از هاردی که به تی وی وصله بگیرم اما صدا رو بفرستم روی سینمای خانگی تا شش کاناله پخش شه ؟ البته اینم بگم هم تی وی هم سینما سوکت اپتیکال دارند .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
امكانش هست آدرس و يا شماره تماس از اين مغازه بديد؟انصافش به نسبت خوب بود؟
تشكر
من آخر نتونستم یه جای خوب برای خرید کابل اپتیکال پیدا کنم. دوستان لطف میکنن بگن خودشون از کجا خریدن؟ البته بجز "راستین"
پاساژ شرکا فروشگاه ارمغان.ببینید برند پایونیر راحت تر وارد ایران میشه تعداد کسایی هم که میارن زیادترن زودتر هم فروش میره به همین خاطر قیمتش با جهانی خیلی فرق نمیکنه ولی برند های دیگه این طور نیست. تو کل تهران چند تا فروشگاه میشناسی که آمپ دنون یا اونکیو بفروشن؟ فروش کمه سودشون رو بالا میبرن.
سلام.
بستگی به تلویزیون داره.دفترچه مطالعه کنید.البته تعدادی از دوستان که تی وی سامسونگ دارن و امتحان کرده بودن می گفتند که صدای دستگاه های ورودی به صورت استریو از تلوزیون خارج میشه.
از فروشگاه آکوستیک می تونید تهیه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)