درسته اشتباه از من بود با سری N قاتی کردم
u43sd رو یادم نیست ولی یادمه u43 و از سری baboo تو بازار بود قیمتش هم حول وحوش 1.200 1.300 بود
درسته اشتباه از من بود با سری N قاتی کردم
u43sd رو یادم نیست ولی یادمه u43 و از سری baboo تو بازار بود قیمتش هم حول وحوش 1.200 1.300 بود
در مورد مانیتورش نسبت به بقیه لپتاپ ها خیلی بد نیست مثل hp dv6 که دیدم بود ولی نسبت به مانیتور external با صفحه ی مات کیفیت تصویرش و رنگها جالب نیستند
در مورد k43sv هم که مشخصاتشون یکی هست ولی مقایسه که کردم کیفیت ساخت سری N خصوصا تاچ پدش بهتر بود و از لحاظ ظاهری هم سری N زیبا تره
تو برندای دیگه lenovo y460p مشابهشه و سری جدید y470 که تو ایران هنوز ندیدم کارت گرافیکش از n43 قوی تره
y460p مقداری گرافیکش ضعیف تره و usb 3 نداره بجاش 200 گرم سبک تره
واقعا optical drive نداره؟؟(u43sd)
اینطور که تو سایت ایسوس دیدم نداره
جدیدا برای سبکتر و کوچیک تر کردن لپتاپ ها optical drive رو حذف میکنن و در صورت لزوم از درایو اکسترنال باید استفاده کنین
فرق U43SD با U43JC فقط تو باتری و درایو نوریشونه؟؟ یا پردازنده JC قوی تره؟؟
قیمت مدل U43JC حدودا چقده؟
Last edited by Perpetual; 13-06-2011 at 18:32.
sd از پردازنده های نسل جدید sandybridge استفاده میکنه که قدرت بیشتری دارن و مصرف برقشون کمتره و در نتیجه شارژ بیشتری رو نگه میداره پس از لحاظ پردازنده sd بهتره (به غیر از مدل i7 jc که قویتره ولی بسیار پر مصرفتر)
کارت گرافیک sd ،هم به مراتب قویتر از jc هست پس برای بازی مناسب تره
قیمت حدود 1 ماه پیش jc برای مدل i5 حدود 1.300 بود
مرسي بابت اطلاعات كامل ، راستي مگه y460p و y470 تو ايران اومدن؟؟
اون ال سي دي رو كحا ميشه نمونه اش رو ديد؟ يعني جايي هست كه بشه چك كرد؟؟ انگار قبلا وسط پاساژ ها واسه چك مي زاشتم لب تاب هارو ، مثلا اگه اونجا يه مدل ديگه از n43 باشه ال سي ديش فرقي مي كنه با اين مدل؟
y460p که هست y470 رو هم شنیدم تیر قراره بیاد
در مورد تست مانیتور هم همون تو پاساژا که لپتاپارو برا تست گذاشتن بهترین گزینست
مانیتور n43 های مدل های مختلف هیچ فرقی با هم ندارن
سلام به همه دوستان
در مورد لپتاپ dell سوال داشتم من dell -xps core i7 دیدم که مشخصاتش خوب بود فقط صفحه نمایش 15.6 بود می خواستم ببینم dell xps با همین مشخصات یعنی cpu core i7 هست که صفحه نمایش کوچکتر داشته باشه مثلا 14 اینچ خیلی ممنون اگه قیمت مدل مورد نظر هم بگید.
Last edited by hermione; 13-06-2011 at 23:04.
البته اگر مدل دیگه ای هم از dell به جز xps با همین مشخصات و رنج قیمت هست معرفی کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)