بنا به دلایلی نمیتونم شکایت کنم.دی:
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بنا به دلایلی نمیتونم شکایت کنم.دی:
مدت اعتبار باقي مانده: -3 روز
حجم باقي مانده: 2017.16MB
دوستان تا چند روز میشه استفاده کرد؟ -4 هم میشه استفاده کرد یا میسوزه؟
ویراش:
زنگ زدم چک کردم اکانتم را گفت تا 2/11 یعنی فردا میشه استفاده پس همون -4 میشه حداکثر ظاهرا"...
Last edited by ahriman323; 30-04-2013 at 21:50.
اقا این سیستم CRM اسیاتک خیلی مضخرف هست هر 15 ثانیه میگه برای انصراف از انتظار برقراری تماس عدد 2 را فشار دهید در غیر این صورت لطفا منتظر بمانید که خودش 5 ثانیه زمان میبره میره رو اعصاب هر وقت زنگی زدید لطفا شکایت کنید از این مورد
من الان 25 دقیقه هست پشت خط هستم هر دقیقه 3 بار میگه این جمله مضخرف را که هر یک دقیقه 15 ثانیه طول میکشه گفتن جملش که توی 25 دقیقه حدود 75 بار این جمله را میگه
کسی از 2020 اینترنت داره؟
اعتبار وایمکس من این ماه تموم میشه! دنبال یه adsl خوب هستم. چند صفحه پیش دوستان ماتریکس رو پیشنهاد دادن اما قیمتهاش با وایمکس تقریبا یکی هست. من فقط بخاطر قیمت میخوام وایمکس رو بزارم کنار، وگرنه سرویس 512 کیلو بایت توی روز و شبها که مجانی هست سرعتش روی 60 کیلو هست.
دوستان در مورد 2020 نظرشون چیه؟ کلا کدوم شرکت رو بجز ماتریکس پیشنهاد میدید؟
ماتریکس حیف شد.
افت سرعت = 0
قطعی = 0
پینگ = خوب
سرعت شبانه = واقعی و کم نمیشه
ولی سر این قضیه گرون کردن الکی خیلی از مشتریهاش میپره.....
یکیش خود من.ایندفعه رو که تازه شارژ کردم ولی تموم بشه پیش به سوی همیار.
1 مگ ماتریکس با 5 گیگ در ماه = 38
2 مگ همیار با 5 گیگ در ماه = 30
عجبا......
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
آقایون الآن سرویس دهنده ای هست که شبانه اصلا نداشته باشه و پینگ شبانش اصلا تغییر نکنه؟ شبانه ماتریکس چطوره؟ تایم آوت نداره؟ یکی میگفت وایرلسها شبانه ندارن. وایرلس چطوره؟ وایرلس فراهوش مثلا.
باید شرکتی بگیری که اصلا شبانه نداشته باشه نه سرویسی که شبانه نداشته باشه... چون اگه سرویس بدون شبانه بگیری بازم توو ساعات رایگان تایم اوت داری چون بقیه دارن از شبانه استفاده میکنن... فکر نکنم شرکتی پیدا کنی شبانه نداشته باشه... وایرلس فراهوش دنا هم بالای 4 گیگ شبانه رایگان داره...
ای بابا. یعنی فزاهوشم همون وضعیت افتضاح شبانه رو داره؟ کسی نیست شرکتی بشناسه که شبانه نداره؟!!
فراهوش زده فقط 5شبنه و جمعه نیمبها هستا. مطمئنی شبانه داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ~PhoeniX~; 04-05-2013 at 00:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)