تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 836 از 1138 اولاول ... 336736786826832833834835836837838839840846886936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تیغه ها مربوط به خودروی خاصی نیست،
    قبلا 17 اینچ سوار بود که خیلی کوچک بودن، بعد از نمونه پراید استفاده کردم که 18 اینچ هست و مدت کمی هم نمونه ال90 که 19 اینچی هست سوار کردم ، اما چون تعداد زیادی سایز 20 اینچ خریدم، یکی روی ماشین امتحان کردم و خیلی عالی جواب داد.

ممکنه توی بعضی یدک فروشها و یا لوکس فروشها سایز 20 اینچ پیدا کنید، و فکر میکنم حتی 21 اینچ هم بشه سوار کرد، اما حتما دقت کنید که قابلیت سوار شدن روی بازوهای نوا داشته باشه چون تاجایی که من تجربه داشتم ،فرم اتصال پیم روی بازوی شورلت در خودروهای متداول امروزی ایران وجود نداره.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام و سپاس از اساتید
    پارسال این موقع درگیر بخاری بودم ولی امسال دیگه اون مشکلات را ندارم.
    یه پرسش دارم در مورد توربین
    الان وقتی ماشین خلاص هم باشه و راه بره یه صدای فیک فیک از محوطه گیر بکس میاد. که هر دور چرخیدن گاردان یه بار تکرار میشه چه خلاص باشه و چه در حالت درایو. وقتی هوا گرم باشه یا مدتی رانندگی کنم و ماشین گرم بشه صدا هم قطع میشه.
    این صدا از چی میتونه باشه؟
    پارسال همین موقع بلبرینگ های هر دو چرخ جلو را بهمین خاطر عوض کردم اما بعدا هنگام تعویض چهار شاخه های گاردان فهمیدم صدا از داخل گیر بکس میاد و وقتی هم مطالب ترجمه شده مهندس علی آقا در مورد گیربکس را میخواندم حدس زدم صدا از توربین باشه.

4. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر میکنم بهتره روی چاله و در حال روشن بودن موتور چک کنید تا به گیربکس و توربین نزدیکتر باشید.

معمولا ماشین در حال حرکت دارای صداهای دیگه ای هم هست که میتونه باعث سردرگمی بشه و حتی انعکاس صدا هنگام برخورد با لبه جدول و دیوار ، ممکنه این اشتباه را بوجود بیاره و فکر کنیم صدا از جای دیگه باشه.

با توجه به توضیحی که دادید، به نظر میرسه قطعه مشکل دار با روغن سر و کار داره که گرم و سرد شدن روغن روی صدای اون تاثیر مستقیم میگذاره، و شاید توربین یا یکی از بخشهای متحرک داخلی گیربکس باشه.

6. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    ببخشید، میشه به طور خلاصه روش تنظیم موتور در دور پایین با استفاده از پیچ هوای کاربرات و مثلا سلولنوئید برای بالا بردن دور موتور را توضیح بدید.

چند روز پیش فیلم faster را دیدم که یه نفر یه لیست داشت که همه را بکشد برای انتقام، یه کامارو ss (احتمالا) داشت. واقعا زیبا بود، زیباترین ماشینی که تا حالا دیدم.افسوس که ما اصلا برای این چیز ها به دنیا نیامدیم.
    Last edited by hamid-r-s; 24-10-2015 at 14:15.

8. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام
    ببخشید، میشه به طور خلاصه روش تنظیم موتور در دور پایین با استفاده از پیچ هوای کاربرات و مثلا سلولنوئید برای بالا بردن دور موتور را توضیح بدید.
    این رو منم احتیاج دارم، علی اقا و محمد جان اگه ممکنه روشش رو اینجا بذارین ، خیلی خیلی ممنونم.

حمید جان توی ایران هم از این نمونه های رویایی زیاد هست، اینم حیاط خونه یه امریکایی باز:

10. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان.چندتا موضوع...تیغه 20 اینچی پایینش به زه شیشه گیر نمیکنه؟ لنت جلو ماشینم (نوا) مصرف نمیشه زیاد(کالیبرها روان هستن ) برای تنظیم موتور باید تو دور 600 آوانس رو حدود 10 درجه تنظیم کنی و بعد کاربرات رو تنظیم کنی

12. 3 کاربر از ER24PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام، ممنون آقا مصطفی
    راستی این گاراژ مال کیه؟ کجاست؟ مال یه نفرن ؟
    واقعا زیباست

اما اون ss یه چیز دیگه بود.واقعا جنگی بود، آماده ی هر اتفاقی بود، خیلی قشنگ و به اصطلاح پررو بود.

اما جناب آقای er24pc
    منظورم تنظیم موتور تنها با استفاده از پیچ هوا و سلونوئید کولر بود.چون سوپاپ ها و دلکو را چند روز پیش یه استاد کار آمریکایی تنظیم کرده.

14. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حمید جان در ایران یه نمونه مثه همونی که توی فیلم هست موجوده، عکسشو پیدا میکنم برات میذارم.
    چندتاشون واسه یه نفرن ولی تمامشون خیر ، البته گاراژ های تک نفره هم از این دست زیاده، مثلا" گاراژ اقای رستمی در بلوار ازادگان تهران:

ایشون تعداد زیادی ماشین امریکایی دارن و خودشون هم کار بازسازی انجام میدن.

16. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای تنظیم پیچ دور آرام موتور که در کفی کاربراتورها تعبیه شده، باید موتور کاملا گرم و در حالت سلو کار بکنه.
    خیلی آرام شروع به بستن پیچ بکنید و دقیقا در هر لحظه وضعیت کار کرد موتور را در نظر داشته باشید.
    به محض اینکه حس کردید موتور شروع به لرزش کرد، دیگه پیچ را نبندید.
    چند لحظه صبر کنید و این بار آرام آرام پیچ را باز کنید تا لرزش برطرف بشه.
    وقتی تنظیم انجام شد، چند دور با ماشین بزنید و وضعیت شتاب و کشش و روشن و خاموش شدن را چک کنید و در صورت نیاز دوباره با همین روش تنظیم کنین.
    البته توجه داشته باشید که این تنظیم بستگی به خیلی چیزهای دیگه هم داره، مثل تنظیم بودن سوپاپها، تنظیم بودن دلکو، سلامت وایر شمع و وایر شمعها، تاب نداشتن بدنه کاربراتور، عدم وجود مکش هوا از جایی بجز دهانه کاربراتور و خیلی چیزهای دیگه.
    بطور مثال کاربراتور ماشین من الان مشکلی نداره، اما از حدود چند ماه قبل موقع شتاب گرفتن اولیه کمی خفه میکنه و کم میاره و در حالت سرد باید کمی سر گاز نگه داشت تا موقع شتاب اول خاموش نکنه.
    این مشکل هم فقط بخاطر پمپ شتاب هست.

به احتمال زیاد لاستیک اون فرسوده شده. لاستیکهای موجود توی بازار کیفیت نداره و حدود 1.5 تا 2 سال بیشتر جواب نمیده و لبه های اون پوسیده شده و باعث فرار بنزین از اطراف پمپ موقع شتاب گرفتن میشه و ماشین کم میاره.
    این لاستیکها حتی اونقدر خشک میشه که به راحتی شکسته شده و دیگه به درد نمیخوره.

یکی از تعمیرکارهای قدیمی شورلت بطور ابداعی از چرم برای ساخت این پیستونهای پمپ شتاب استفاده میکرد و میگفت بسیار عالی و بادوام هستن منتها ساخت اونها خیلی سخته و باید کلی زحمت کشید تا به اون شکل دربیاد. خودش هم ظاهرا از یک سازنده قطعات پریموس میخرید که دیگه بسته و کار نمیکنه.
    قصد دارم روی این روش چندبار تلاش کنم و ببینم به چه نتیجه ای میرسم و ببینم تاثیر طولانی مدت بنزین روی چرم چطور هست؟
    اینها نمونه های پمپ شتاب جیپ هستند که با چرم ساخته شده.

//////////////////////////////////////////////

اتومبیلهای توی حیاط واقعا زیبا و تمیز هستن اما حیف که سایبان نداره و آفتاب و باران و برف به اونها صدمه میزنه. ظاهرا صاحب اینها باید آدم خیلی پولداری باشه چون با یک حساب سر انگشتی ساده ، بیمه اینها حداقل سالی 7 تا 10 میلیون تومان میشه! امروز بیمه شخص ثالث نوا تمدید کردم، با 6 سال تخفیف و یک تخفیف ویژه 12% دیگه، 517.000 تومان شد.

توی تصاویر اتومبیلهای گاراژ آقای رستمی، یک ریویرا سفید میبینم، اگر اشتباه نکنم چند سال قبل توی یک گاراژ روباز طرفهای شهریار یا ورامین دیده شده بود. خیلی پیگیرش شدم اما نتونستم اثری از اون پیدا کنم تا الان که اینجا دیدم، به احتمال زیاد هم خودش باید باشه چون صاحب قبلی ماشین را گازسوز کرده بود!!!
    هنوز جای درب گازسوز روی گلگیر عقب راست دیده میشه، و باعث خوشحالیه که دست کسی افتاده که قدر این ماشین را میدونه.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

علی اقا من هرکار میکنم لرزش همچنان وجود داره
    ایا راه دیگه ای برای تشخیص نیست؟ مثلا از کجا بفهمم دور موتور مناسب هست؟

بله خداروشکر دست ادم کاربلدی افتاده، ایشون با وارد کردن قطعات لازم از خارج کشور به بهترین شکل ماشینهای امریکایی رو بازسازی میکنن و به فروش میرسونن ، طبیعتا" همونطور که میتونین حدس بزنین قیمتهاشون هم بالا هست، تعدادی عکس دیگه بخصوص برای علی اقا:

20. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •