تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 836 از 1004 اولاول ... 336736786826832833834835836837838839840846886936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

گفتم بهمن ماه تموم بشه اینترنت دوباره درست میشه ولی ظاهرا درست که نمیشه هر روز داره بدتر هم میشه!
    دو ساعت هست که با انواع فبلنر شکن دارم ور میرم تا بتونم یه دونه ایمیل با یاهو بزنم!
    باز چی کار کردن این طوری شده؟!

2. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

البته من الان برای وبگردی از افزونه های کروم استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم حتی با استریم یوتیوب
    ...
    بله هم با کلاینت خود openvpn تست کردم هم نرم افزارهایی که برمبنای openvpn کار میکنن
    اگه کلا" به 53 وصل نمیشه احتمال داره فایروال ویندوز 7 فعال باشه که پورتهای خروجی رو محدود میکنه یا حتی فایروال تحت برنامه . کانکشن اینترنت bridge - pppoe رو هم تست کن.حداقل در تمامی نسخه های ویندوز میشه به پورت 53 کانکت شد فقط در بعضی گوشیهای تحت اندروید مشکل اتصال وجود داره. ای پی سروری که وصل میشید و همچنین رنج آی پی اینترنت خودت رو عوض کن بعضی رنجها اصلا" به وی-پی-ان وصل نمیشه. نوع رمزنگاری وی-پی-ان هم تاثیر داره چون اگه خیلی بالا باشه پکت دراپ میشه.
    Last edited by hadi.EST; 18-02-2015 at 20:44.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه کلا" به 53 وصل نمیشه احتمال داره فایروال ویندوز 7 فعال باشه که پورتهای خروجی رو محدود میکنه یا حتی فایروال تحت برنامه . کانکشن اینترنت bridge - pppoe رو هم تست کن.حداقل در تمامی نسخه های ویندوز میشه به پورت 53 کانکت شد فقط در بعضی گوشیهای تحت اندروید مشکل اتصال وجود داره. ای پی سروری که وصل میشید و همچنین رنج آی پی اینترنت خودت رو عوض کن بعضی رنجها اصلا" به وی-پی-ان وصل نمیشه. نوع رمزنگاری وی-پی-ان هم تاثیر داره چون اگه خیلی بالا باشه پکت دراپ میشه.
    فایروال از msconfig خاموش !!!

در مورد کانکشن هم فقط رو pppoe میتونم وصل بشم واسه بریج باید زنگ بزنم بگم فعالش کنن چون ارور 651 میده

IPهم در 90% مواقع از اون رنج که واسه زنجان هست میده (188.212 و ...)

یه چیز جالب هم پیش میاد بعضی وقتا. همون برنامه ای که رو ویندوز کانکت نمیشه یا بلاک میشه ورژن اندرویدش بخوبی و باسرعت تمام کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره هرچند اونم از کار میفته ولی دیرتر از ویندوز

5. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چرا باز این جور شده ؟!؟
    سرعت دانلود از 30 تا بالا نمیره ،،،
    هــعــــی ...

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

برا من در حد بایت هست.قطعه تقریبا

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برا من در حد بایت هست.قطعه تقریبا

Sent from my SM-T700 using Tapatalk
    .
    .
    خیرِ سرمون خواستیم چند تا فیلم بگیریم نگا کنیم ...

9. این کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

درست شد ...

11. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فایروال از msconfig خاموش !!!

در مورد کانکشن هم فقط رو pppoe میتونم وصل بشم واسه بریج باید زنگ بزنم بگم فعالش کنن چون ارور 651 میده

IPهم در 90% مواقع از اون رنج که واسه زنجان هست میده (188.212 و ...)

یه چیز جالب هم پیش میاد بعضی وقتا. همون برنامه ای که رو ویندوز کانکت نمیشه یا بلاک میشه ورژن اندرویدش بخوبی و باسرعت تمام کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره هرچند اونم از کار میفته ولی دیرتر از ویندوز
    زنگ زدی مک بلاک رو برات غیر فعال کنند؟ تو نت بیل چه پیغامی میده؟
    خوب این رنج 100% مشکل داره! ولی باز خوبه ip pool اکانتت رو رو کلا" رو این رنج نبستن! احتمالا" مرکز مخابراتی شما پهنای باند کم داره اینطوری دارن محدود میکنند.

یکی از اکانتهای من تو نت بیل بر اثر اروری که در اتصال داد همونجوری آنلاین مونده در حالیکه مودمم خاموش هست کسه دیگه ای هم بهش وصل نیست! حتی به گیت وی مخابرات هم نمیتونم کانکت کنم به 30 نفر زنگ زدم نتونستن درست کنن میگن سیستمی هست و تا چند روز دیگه درست میشه .فکر میکنم زمانی که آپدیت کنند درست بشه شاید بعد از عید. 99% اونایی که پشت تلفن 2020 هستند 10% پنل مدیریتی نت بیل رو هم دسترسی ندارند!
    Last edited by hadi.EST; 19-02-2015 at 15:10.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

زنگ زدی مک بلاک رو برات غیر فعال کنند؟ تو نت بیل چه پیغامی میده؟
    خوب این رنج 100% مشکل داره! ولی باز خوبه ip pool اکانتت رو رو کلا" رو این رنج نبستن! احتمالا" مرکز مخابراتی شما پهنای باند کم داره اینطوری دارن محدود میکنند.

یکی از اکانتهای من تو نت بیل بر اثر اروری که در اتصال داد همونجوری آنلاین مونده در حالیکه مودمم خاموش هست کسه دیگه ای هم بهش وصل نیست! حتی به گیت وی مخابرات هم نمیتونم کانکت کنم به 30 نفر زنگ زدم نتونستن درست کنن میگن سیستمی هست و تا چند روز دیگه درست میشه .فکر میکنم زمانی که آپدیت کنند درست بشه شاید بعد از عید. 99% اونایی که پشت تلفن 2020 هستند 10% پنل مدیریتی نت بیل رو هم دسترسی ندارند!
    نه زنگ نزدم چون قبلا که بریج میکردم به مشکل میخورد دیگه بی خیال بریج شدم و همش pppoe وصل میشم
    تو نت بیل هم ارور ثبت نمیشه چون اصلا ارتباط مودم با dslam برقرار نمیشه
    در مورد IP هم حتی موقعی که از رنج خود مخابرات اورمیه IP میده بازم همون وضعیت وجود داره
    حتی بعضی وقتا در باز کردن و کارکردن با سایتهای داخلی هم دچار اشکال میشه و تا IPرو تغییر ندم دیتا رد و بدل نمیشه
    Last edited by urumchi; 19-02-2015 at 20:36.

14. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دیروز رفتم 10 مگ مخابرات بگیرم ... زیاد سخت نمی گیرن میدن با کارت دانشجویی .. کارت کارمندی ... جواز کسبه و ... اما گفتند دانلود شبانه فقط برای سرعت های 2 مگ و پایین تر هست من هم از خرید منصرف شدم ... کسی می دونه چه شرکتی تو ارومیه سرعت بالا و دانلود شبانه رایگان رو با هم میده .. لطفا از تجربه هاتون بگین چون شدیدا به دانلود فایل های حجیم نیازمندم ... ممنوون

16. 2 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •