گفتم بهمن ماه تموم بشه اینترنت دوباره درست میشه ولی ظاهرا درست که نمیشه هر روز داره بدتر هم میشه!
دو ساعت هست که با انواع فبلنر شکن دارم ور میرم تا بتونم یه دونه ایمیل با یاهو بزنم!
باز چی کار کردن این طوری شده؟!![]()
گفتم بهمن ماه تموم بشه اینترنت دوباره درست میشه ولی ظاهرا درست که نمیشه هر روز داره بدتر هم میشه!
دو ساعت هست که با انواع فبلنر شکن دارم ور میرم تا بتونم یه دونه ایمیل با یاهو بزنم!
باز چی کار کردن این طوری شده؟!![]()
اگه کلا" به 53 وصل نمیشه احتمال داره فایروال ویندوز 7 فعال باشه که پورتهای خروجی رو محدود میکنه یا حتی فایروال تحت برنامه . کانکشن اینترنت bridge - pppoe رو هم تست کن.حداقل در تمامی نسخه های ویندوز میشه به پورت 53 کانکت شد فقط در بعضی گوشیهای تحت اندروید مشکل اتصال وجود داره. ای پی سروری که وصل میشید و همچنین رنج آی پی اینترنت خودت رو عوض کن بعضی رنجها اصلا" به وی-پی-ان وصل نمیشه. نوع رمزنگاری وی-پی-ان هم تاثیر داره چون اگه خیلی بالا باشه پکت دراپ میشه.
Last edited by hadi.EST; 18-02-2015 at 20:44.
فایروال از msconfig خاموش !!!
در مورد کانکشن هم فقط رو pppoe میتونم وصل بشم واسه بریج باید زنگ بزنم بگم فعالش کنن چون ارور 651 میده
IPهم در 90% مواقع از اون رنج که واسه زنجان هست میده (188.212 و ...)
یه چیز جالب هم پیش میاد بعضی وقتا. همون برنامه ای که رو ویندوز کانکت نمیشه یا بلاک میشه ورژن اندرویدش بخوبی و باسرعت تمام کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره هرچند اونم از کار میفته ولی دیرتر از ویندوز
چرا باز این جور شده ؟!؟
سرعت دانلود از 30 تا بالا نمیره ،،،
هــعــــی ...
برا من در حد بایت هست.قطعه تقریبا
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
.
.
خیرِ سرمون خواستیم چند تا فیلم بگیریم نگا کنیم ...
درست شد ...
![]()
زنگ زدی مک بلاک رو برات غیر فعال کنند؟ تو نت بیل چه پیغامی میده؟
خوب این رنج 100% مشکل داره! ولی باز خوبه ip pool اکانتت رو رو کلا" رو این رنج نبستن! احتمالا" مرکز مخابراتی شما پهنای باند کم داره اینطوری دارن محدود میکنند.
یکی از اکانتهای من تو نت بیل بر اثر اروری که در اتصال داد همونجوری آنلاین مونده در حالیکه مودمم خاموش هست کسه دیگه ای هم بهش وصل نیست! حتی به گیت وی مخابرات هم نمیتونم کانکت کنم به 30 نفر زنگ زدم نتونستن درست کنن میگن سیستمی هست و تا چند روز دیگه درست میشه .فکر میکنم زمانی که آپدیت کنند درست بشه شاید بعد از عید. 99% اونایی که پشت تلفن 2020 هستند 10% پنل مدیریتی نت بیل رو هم دسترسی ندارند!
Last edited by hadi.EST; 19-02-2015 at 15:10.
نه زنگ نزدم چون قبلا که بریج میکردم به مشکل میخورد دیگه بی خیال بریج شدم و همش pppoe وصل میشم
تو نت بیل هم ارور ثبت نمیشه چون اصلا ارتباط مودم با dslam برقرار نمیشه
در مورد IP هم حتی موقعی که از رنج خود مخابرات اورمیه IP میده بازم همون وضعیت وجود داره
حتی بعضی وقتا در باز کردن و کارکردن با سایتهای داخلی هم دچار اشکال میشه و تا IPرو تغییر ندم دیتا رد و بدل نمیشه
Last edited by urumchi; 19-02-2015 at 20:36.
دیروز رفتم 10 مگ مخابرات بگیرم ... زیاد سخت نمی گیرن میدن با کارت دانشجویی .. کارت کارمندی ... جواز کسبه و ... اما گفتند دانلود شبانه فقط برای سرعت های 2 مگ و پایین تر هست من هم از خرید منصرف شدم ... کسی می دونه چه شرکتی تو ارومیه سرعت بالا و دانلود شبانه رایگان رو با هم میده .. لطفا از تجربه هاتون بگین چون شدیدا به دانلود فایل های حجیم نیازمندم ... ممنوون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)