تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 836 از 2365 اولاول ... 33673678682683283383483583683783883984084688693613361836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام حمید جان... خوبی ؟ ............ اسپیکر کنوود 6989 آمپ می خوره ؟ کلا چجوریه ؟ خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستانمن یه پخش دارم به اسم Marshal ME2228ممکنه کمکم کنید که تا دویست تومن چی بهترین گزینه است که میتونم براش بخرم تا صدای مناسبی ازش در بیاد. بلندی زیاد نمیخوام فقط تا جایی که از این پخش بر میاد، تناسب باس و تربل و تفکیک صداش مناسب باشه. من اطلاعاتم در این زمینه کاملا صفره. ممنون می شم راهنماییم کنید که فروشنده کلاه سرم نذاره. مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان... خوبی ؟ ............ اسپیکر کنوود 6989 آمپ می خوره ؟ کلا چجوریه ؟ خوبه ؟
    سلام شایان جان خوبی؟
    6989 رو من نشنیدم صداش رو.بهتره آمپ داشته باشه.مستقیم با پخش بستن زیاد صدای قوی نمیده.
    سلام دوستانمن یه پخش دارم به اسم Marshal ME2228ممکنه کمکم کنید که تا دویست تومن چی بهترین گزینه است که میتونم براش بخرم تا صدای مناسبی ازش در بیاد. بلندی زیاد نمیخوام فقط تا جایی که از این پخش بر میاد، تناسب باس و تربل و تفکیک صداش مناسب باشه. من اطلاعاتم در این زمینه کاملا صفره. ممنون می شم راهنماییم کنید که فروشنده کلاه سرم نذاره. مرسی
    دوست عزیز،متاسفانه شما پخشی تهیه کردید که اصلا کیفیت مناسبی نداره و به درد سیستم هم نمیخوره.

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام دوستان...

کسی اینجا هست که یه جفت باند 6975 Pioneer قدیمی ولی تمیز سراغ داشته باشه؟؟؟
    بهتون پیام خصوصی دادم

سلام شایان جان خوبی؟
    6989 رو من نشنیدم صداش رو.بهتره آمپ داشته باشه.مستقیم با پخش بستن زیاد صدای قوی نمیده.

دوست عزیز،متاسفانه شما پخشی تهیه کردید که اصلا کیفیت مناسبی نداره و به درد سیستم هم نمیخوره.

حمید جان اگر اشتباه نکنم و خودش باشه 6989 رو ماشین یکی از بچه های دانشگاه بود تست کردم صداش خیلی فلت هست خوشم نیومد از صداش البته بدون آمپ بود و اینکه به یه هد معمولی جی وی سی وصل بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. بله از کیفیت پخش اطلاع دارم که در چه حد هست. فقط خواستم تا دویست تومن یه جفت باند بهم معرفی کنید که براش مناسب باشه.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوست خوبم.
    خير رد نميكنم. من برسي ميكنم،صداشون رو گوش ميكنم،قيمتها رو مقايسه ميكنم،پيشنهاد ميدم.همين
    شما با 40 تومن بيشتر(البته فعلا چون قراره گرون بشه) 65 وات قدرت بيشتر،كيفيت بالاتر،تفكيك بهترو....رو بدست مياري.البته بايد آمپ خوب هم ببنديد.
    بنده كامپوننت سري پاورT1652S راكفورد كه بالاترين رده اون هست رو مدتي تست كردم. با آمپليفاير پاور مدل 851X ساخت امريكا(راكفورد بهترين پاسخ رو با آمپهاي خودش و هم رده خودش ميده) متاسفانه اون چيزي كه از راكفورد قديم شنيده بودم با اين قيمت فضائي بالاي 450 تومن اصلا نداشت.شايد شما همون صدا رو بشنوي و خيلي تعريف كني.من كمي بد سليقه هستم، سعي ميكنم برندهاي مختلف رو هم تست كنم. تجربه كنم. DLS MS6A بعدش گرفتم عالي بود.
    من نظرم اين هست. 70-80% صداي خوب بر ميگرده به آمپ خوب و باكيفيت،كه متاسفانه ماها خيلي بهش اهميت نميديم. تا يه جنسي ولو اينكه قيمتش بالا باشه ولي ارزش پول دادن داشته باشه رو ميبينيم،جا ميزنيم.ميريم اون ارزونه رو ميخريم به حساب اينكه پول كمتري پرداخت كرديم ولي.......قبلا بارها در اين مورد عرض كردم ديگه تكرار مكرراته.

1. اینکه می فرمایین آمپ خوب همون دو كانال آديو سيستم سري X--ion مدل X100.2 که خودتون پیشنهاد دادین کفایت می کنه؟
    2. بعد در مورد باند جلو هم پرسیده بودم ولی پاسخ ندادین.
    3. آیا 6049 می تونه جایگزین 7016 بشه؟
    4. ممکنه قیمت ریز قطعات رو بدین و اینکه چون من تهران نیستم آدیو سیستم رو چطور می تونم تهیه کنم؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام. دوستان اگه باند DLS 1073 بدون برچسب گارانتی زاب کیش باشه تقلبی محسوب میشه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. بله از کیفیت پخش اطلاع دارم که در چه حد هست. فقط خواستم تا دویست تومن یه جفت باند بهم معرفی کنید که براش مناسب باشه.
    ممنون
    سلام
    آديو سيستم سري MXC 609 قيمت 218 تومن.البته آمپ هم نياز داره.
    1. اینکه می فرمایین آمپ خوب همون دو كانال آديو سيستم سري X--ion مدل X100.2 که خودتون پیشنهاد دادین کفایت می کنه؟
    2. بعد در مورد باند جلو هم پرسیده بودم ولی پاسخ ندادین.
    3. آیا 6049 می تونه جایگزین 7016 بشه؟
    4. ممکنه قیمت ریز قطعات رو بدین و اینکه چون من تهران نیستم آدیو سیستم رو چطور می تونم تهیه کنم؟
    با تشکر
    1- بله آمپ خيلي عالي هستش.
    2-من براي استيج جلوي پرايد(جاي فابريك) سعي ميكنم پيشنهاد ندم چون هزينه كردنش= پول دور ريختن.مگر اينكه اهل ساختن كيكپنل باشي و رو در نصب كني.اونوقت موضوع فرق ميكنه.
    3-من پخشهاي سوني رو صداشون رو گوش نكردم. قديم كه خيلي مناسب نبود. الان رو نميدونم.شرمندم.ولي فكر نميكنم تو رنج قيمت 7016 هيچ رقيبي باشه.
    4-اگر مايل بوديد بنده ميتونم مستقيم از شركت براتون محصولات اديو سيستم رو تهيه نمايم.
    سلام. دوستان اگه باند DLS 1073 بدون برچسب گارانتی زاب کیش باشه تقلبی محسوب میشه؟
    خير.DLS خوشبختانه Fake نداره و همه (غير قديميها كه كارتون سبز رنگ داره) ساخت تايوان هست

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    می خواستم پخش و یک جفت باند عقب برای خودرو 405 تهیه کنم.
    سیستم پیشنهادی:
    پخش: Pioneer DEH-5450SD
    باند: Pioneer TS-6975 V2
    آمپلی فایر: Pioneer GM-3500T

به نظر شما انتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم در این رنج قیمت وجود داره؟
    با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

1- بله آمپ خيلي عالي هستش.
    2-من براي استيج جلوي پرايد(جاي فابريك) سعي ميكنم پيشنهاد ندم چون هزينه كردنش= پول دور ريختن.مگر اينكه اهل ساختن كيكپنل باشي و رو در نصب كني.اونوقت موضوع فرق ميكنه.
    3-من پخشهاي سوني رو صداشون رو گوش نكردم. قديم كه خيلي مناسب نبود. الان رو نميدونم.شرمندم.ولي فكر نميكنم تو رنج قيمت 7016 هيچ رقيبي باشه.
    4-اگر مايل بوديد بنده ميتونم مستقيم از شركت براتون محصولات اديو سيستم رو تهيه نمايم."

6049 رو فکر کنم اشتباه نوشتین چون کنوود هست اگه بخواهیم هزینه رو کمتر کنیم می تونیم از 6049 استفاده کنیم طوری که کیفیت خیلی افت نکنه؟
    بعد ممکنه ریز قطعات رو با قیمت لیست کنین و چون من تا 20 پست به PM دسترسی ندارم ممکنه یک شماره تماس بدین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •