حذف شود ..........
حذف شود ..........
Last edited by Alishmas; 11-02-2014 at 11:29.
سلام من هاردمو تست کردم و eroor داخل عکسو داده ، لپ تاپم هنوز گارانتی داره به نظرتون مشکل هاردم چیه و ارزششو داره بفرستم گارانتی؟! ممنون از راهنماییتون
![]()
به نظر من هارد بدید گارانتی البته 10 روز صبر کنید اگه دیدید بعد از 10 روز تعداد ارورها داره زیاد میشه ببرید وگرنه مشکلی نیست گرچه گارانتی هم متوجه این ارور نمیشه ولی ببرید ضرر نداره این ارور وقتی تعدادش زیاد بشه روی burst rate و سرعت کپی پیست تاثیر میزاره
سلام دوستان یه هارد 80 بود ماله یکی از دوستان وقتی وصل می کردی یه صدای دی دی دی میداد و هارد و ویندوز نمی شناخت
به هر حال منم از همون هارد داشتم 80 مکستور سالم بود باز کردم دیسکاشونو عوض کردم که اطلاعاتشو خالی کنم تو یه هارد دیگه
الان هارد منم همون طور شده و هی دی دی دی می کنه و بالا نمی اد درش و باز گذاشتم نگا کردم بازوی هد مرتب میره اخر دیسک بر می گرده داخل و مرتب صدای دی دی میاد
الان هارد خراب شده؟ قابل تعمیر هست ؟
اگه نیاز فیلمشو بزارم؟
سلام
این هارد من کلاانگار فاتحش خوندس
اصلا به هر پی سی وصل میکنم همش قطع و وصل میشه حتی نمیشه دیفرگش کرد اینا همش مال همون بدسکتور قبلیه
ما ک شهرستانیم جای مناسب نداریم
دوستان توی شیراز کسی جایی مطمئن و خوب نمیشناسه برم بدم بررسیش کنن؟
باز کردن هارد همینطوری نباید انجام بشه نیاز به اتاق کلین دارید و بستن هارد هم قواعدی دارد این مورد مشکل شما در صورتی که پاور سالم باشه یا مشکل از پارکینگ هد است یا خراب شده یا با یک ضربه کوچک درست میشه یا خود هد ایراد داره و باید عوض بشه
سلام دوستان
من یه هارد 160 ساتا دارم وقتی به سیستم وصلش میکنم نمیزاره هیچ سی دی بوت بشه تو قسمت بایوس هم شناسایی شده و هستش ولی بالا نمیاد هیچ ویندوزی رو هم نمیزاره بوت بشه ولی هاردای دیگه که وصل میکنم هیچ مشکلی نیست ولی زمانی که این هارد در کنار هاردای دیگه نصب بشه بازم سیستم بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید ؟
من قبلا فقط همین هارد 160رو داشتم و ازش استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم نداشت پس چندسال یدفعه دیگه بالا نیامد و منم زیاد سراغش نرفتم و یه هارد 80 IDE گذاشتم بجاش
هارد 80 که هم اکنون سالم هست و ویندوز روش نصبه و داره کار میکنه امروز اومدم ببینم اون 160نمیشه درستش کرد
من هارد 80 رو کامل جدا کردم و 160رو وصل کردم و در بایوس هم هستش اما میخوام روش ویندوز نصب کنم بوت نمیشه وقتی هارد 80رو هم وصل میکنم به عنوان هارد اصلیم و هارد 160رو هم در کنارش میزارم همون 80 هم دیگه بالا نمیاد ولی وقتی باز 160 رو قطع میکنم درست میشه و بالا میاد.
تمام مشکلات از 160 هست که نه میشه در کنار هارد دیگه ای ازش استفاده کرد نه به عنوان هارد اصلی و خودش تنها.
اگر در کنار هارد دیگه باشه اونم مشکل دار میشه و بالا نمیاد اگرم خودش تنها باشه بازم بالا نمیاد و اجازه بوت شدن ویندوز هم نمیده
از بابت سالم بودن کابل و... هم مطمئن هستم روی کامپیوتر دیگه هم همین مشکلاتو داره
خوب قبل باز کردن نمی دونستم بعدش فهمیدم پس به هر حال ببرم بیرونایشالا که راه بیافته :-(
حذف شود ...
Last edited by LΩRD; 13-02-2014 at 12:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)