تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 836 از 1126 اولاول ... 336736786826832833834835836837838839840846886936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حذف شود ..........
    Last edited by Alishmas; 11-02-2014 at 11:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام من هاردمو تست کردم و eroor داخل عکسو داده ، لپ تاپم هنوز گارانتی داره به نظرتون مشکل هاردم چیه و ارزششو داره بفرستم گارانتی؟! ممنون از راهنماییتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه هارد 590 گیگی لپتابی وسترن ابی به دست من رسید ( در داخل باکس پو اس بی 2)
    هنگام کپی کردن فایل ها متوجه شدم سرعت هارد بسیار کمه و یه مشکلی داره (در حدود 3 مگابایت بر ثانیه )
    نرم افزار HDD Regenerator ورژن 1.71 رو بالا اوردم برای حدود 30 گیگ اول هارد حدود 3000 بدسکتور رو گرفت و ظاهرا ریپیر کرد
    بعد نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool ورژن 4.30 رو اجرا کرده و یکبار فرمت کردم
    بعد نرم افزار MiniTool Partion Wizard Home Edition ورژن 7.6.1 رو از داخل سی دی Hiren's Boot CD 15.2 اجرا کردم و به جز 30 گیگ اول و حدود 6 گیگ اخر بقیه هارد رو فرمت کردم (دقیقا 560 گیگ موند)
    وقتی ریست کردم ویندوز رو و هارد رو به لپتاب زدم دیدم تغییری نکرده
    اینبار هارد رو از باکس درآوردم و مستقیما به پی سی و مادربورد وصل کردم که البته این دفه تونستم با برنامه HD Tune Pro تب Health هارد رو ببینم که در زیر میبینین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این که هارد به مادربورد وصله ولی من کماکان مشکل سرعتم برطرف نشد که هیچ از 3 مگ در ثانیه به زیر یک مگ رسیده (حدود 100 کیلوبایت)

با این وضعیت دوباره HDD Regenerator رو اجرا کردم و خیلی جالبه تا الان که حدود 10 گیگ رفته بدسکتوری پیدا نکرده

چون هارد من نیست برای تعمیر نمیخوام بیرون ببرم و فکر نکنم صاحبش هم ببره

لطفا جواب من رو بدین که دیگه چیکار میتونم انجام بدم و چرا به جای اینکه بهتر بشه بدتر شد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من هاردمو تست کردم و eroor داخل عکسو داده ، لپ تاپم هنوز گارانتی داره به نظرتون مشکل هاردم چیه و ارزششو داره بفرستم گارانتی؟! ممنون از راهنماییتون

به نظر من هارد بدید گارانتی البته 10 روز صبر کنید اگه دیدید بعد از 10 روز تعداد ارورها داره زیاد میشه ببرید وگرنه مشکلی نیست گرچه گارانتی هم متوجه این ارور نمیشه ولی ببرید ضرر نداره این ارور وقتی تعدادش زیاد بشه روی burst rate و سرعت کپی پیست تاثیر میزاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان یه هارد 80 بود ماله یکی از دوستان وقتی وصل می کردی یه صدای دی دی دی میداد و هارد و ویندوز نمی شناخت
    به هر حال منم از همون هارد داشتم 80 مکستور سالم بود باز کردم دیسکاشونو عوض کردم که اطلاعاتشو خالی کنم تو یه هارد دیگه
    الان هارد منم همون طور شده و هی دی دی دی می کنه و بالا نمی اد درش و باز گذاشتم نگا کردم بازوی هد مرتب میره اخر دیسک بر می گرده داخل و مرتب صدای دی دی میاد
    الان هارد خراب شده؟ قابل تعمیر هست ؟
    اگه نیاز فیلمشو بزارم؟

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام
    این هارد من کلاانگار فاتحش خوندس
    اصلا به هر پی سی وصل میکنم همش قطع و وصل میشه حتی نمیشه دیفرگش کرد اینا همش مال همون بدسکتور قبلیه
    ما ک شهرستانیم جای مناسب نداریم
    دوستان توی شیراز کسی جایی مطمئن و خوب نمیشناسه برم بدم بررسیش کنن؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان یه هارد 80 بود ماله یکی از دوستان وقتی وصل می کردی یه صدای دی دی دی میداد و هارد و ویندوز نمی شناخت
    به هر حال منم از همون هارد داشتم 80 مکستور سالم بود باز کردم دیسکاشونو عوض کردم که اطلاعاتشو خالی کنم تو یه هارد دیگه
    الان هارد منم همون طور شده و هی دی دی دی می کنه و بالا نمی اد درش و باز گذاشتم نگا کردم بازوی هد مرتب میره اخر دیسک بر می گرده داخل و مرتب صدای دی دی میاد
    الان هارد خراب شده؟ قابل تعمیر هست ؟
    اگه نیاز فیلمشو بزارم؟
    باز کردن هارد همینطوری نباید انجام بشه نیاز به اتاق کلین دارید و بستن هارد هم قواعدی دارد این مورد مشکل شما در صورتی که پاور سالم باشه یا مشکل از پارکینگ هد است یا خراب شده یا با یک ضربه کوچک درست میشه یا خود هد ایراد داره و باید عوض بشه

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد 160 ساتا دارم وقتی به سیستم وصلش میکنم نمیزاره هیچ سی دی بوت بشه تو قسمت بایوس هم شناسایی شده و هستش ولی بالا نمیاد هیچ ویندوزی رو هم نمیزاره بوت بشه ولی هاردای دیگه که وصل میکنم هیچ مشکلی نیست ولی زمانی که این هارد در کنار هاردای دیگه نصب بشه بازم سیستم بالا نمیاد
    لطفا راهنمایی کنید ؟
    من قبلا فقط همین هارد 160رو داشتم و ازش استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم نداشت پس چندسال یدفعه دیگه بالا نیامد و منم زیاد سراغش نرفتم و یه هارد 80 IDE گذاشتم بجاش
    هارد 80 که هم اکنون سالم هست و ویندوز روش نصبه و داره کار میکنه امروز اومدم ببینم اون 160نمیشه درستش کرد
    من هارد 80 رو کامل جدا کردم و 160رو وصل کردم و در بایوس هم هستش اما میخوام روش ویندوز نصب کنم بوت نمیشه وقتی هارد 80رو هم وصل میکنم به عنوان هارد اصلیم و هارد 160رو هم در کنارش میزارم همون 80 هم دیگه بالا نمیاد ولی وقتی باز 160 رو قطع میکنم درست میشه و بالا میاد.
    تمام مشکلات از 160 هست که نه میشه در کنار هارد دیگه ای ازش استفاده کرد نه به عنوان هارد اصلی و خودش تنها.
    اگر در کنار هارد دیگه باشه اونم مشکل دار میشه و بالا نمیاد اگرم خودش تنها باشه بازم بالا نمیاد و اجازه بوت شدن ویندوز هم نمیده
    از بابت سالم بودن کابل و... هم مطمئن هستم روی کامپیوتر دیگه هم همین مشکلاتو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

باز کردن هارد همینطوری نباید انجام بشه نیاز به اتاق کلین دارید و بستن هارد هم قواعدی دارد این مورد مشکل شما در صورتی که پاور سالم باشه یا مشکل از پارکینگ هد است یا خراب شده یا با یک ضربه کوچک درست میشه یا خود هد ایراد داره و باید عوض بشه
    خوب قبل باز کردن نمی دونستم بعدش فهمیدم پس به هر حال ببرم بیرونایشالا که راه بیافته :-(

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حذف شود ...
    Last edited by LΩRD; 13-02-2014 at 12:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •