تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 836 از 2403 اولاول ... 33673678682683283383483583683783883984084688693613361836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,351 به 8,360 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

14

بله... یوزرو پسوردو که راحت میشه در اورد، مودم اکثر دوستان tp-link هستش که همین کارو راحت میکنه
    البته فقط یوزو پس نیست
    اگه هر دوتون بخواین کانکت شین نمیشه، ولی خب شما که همیشه کانکت نیستین
    حجمتونو نمیتونه انتقال بده، ولی از حجمتون میتونه دانلود کنه، البته گفتم احتمالا هـک شدین اگه حجم زیاد ازتون کم میشه 1 یا دو گیگ نود درصد هــک شدین (با اندیشه تماس بگیرین و بگین چک کنن، اونا طرفو پیدا میکنن و kick میکننش، اگه باز اومد سراغتون بهش زنگ میزنن و شکایت بازیو از این حرفا...) ممکنه automatic update شما فعال باشه که باعث کم شدن حجمتون میشه اگه xp دارین تو قسمت control panel/ security center غیر فعالش کنین

میشه... یکی از قربانیایه خودم از گلسار بود که حدوده دو کیلومتر از من فاصله داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اندیشه دارم!
    اگه یکی از دوستام که اونم اندیشه داره یوزر و پسورد خودش رو بهم بده من میتونم تو ساعت هایی که اون وصل نمیشه من از سرویسش استفاده کنم؟
    البته پیش شماره اونا 6 و مال ما 7 هست! فاصله هم زیاده!
    مشکلی پیش نمیاد؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

به نظر من باید یکم تحمل میکردی. اون 3 . 4 شب داشتن تغییرات میدادن و راست میگفتن. بدش دوباره پینگ خوب شد و سر عت مثه قبل عالی شد. اطمینان داشتی که خطت نمیکشید این سرعت و؟ خوب یکم میموندی شاید مثه من خوب میشد و فقط ماله همون چند شب بود! 1.9 کجا و 0.43 کجا... . حیف بود...

اره خطم نمیکشید - snr شده بود زیر 4 این یعنی افتضاء و هی قطعو وصل میشد ! من گفتم 1024 کننش اما زدن کردن 512 گفتم چرا 512 کردین / مردکه پدر سوخته میگه چک کردیم 1 مگ هم نمیکشید والا دیگه چی بگم شایدم راست میگفت .اون اوایل هم که شاتل اومده بودم رو 680 بسته شده بود سرعتم . خیلی قطعو وصلی داشتم (دوستان نسبتا قدیمی این تاپیک یادشونه) اما یعد از اینکه کارشناسشون اومد خونمون و همه چیو تست کرد و دید واقعا وضعیتم افتضاهه . رفت سرعتم کرد 576 و دیگه خوب شد تا اینکه 2 مگش کردن و دیگه داشت میترکید اصلا برا من خوب نبود . هر 5 دقیقه وسط بازی میپیرید بیرون و مودم ری استارت میشد - بیخیال . شما دانلود کن به جای ما همینم خوبه دیشب 2 تا فیلم دانلود کردم

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

حالا چرا گفتین از 2 مگ بکننش 128؟؟؟؟
    نمیشد بگین بکنن 512؟
    نه گفتم بکنن 512 دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من اندیشه دارم!
    اگه یکی از دوستام که اونم اندیشه داره یوزر و پسورد خودش رو بهم بده من میتونم تو ساعت هایی که اون وصل نمیشه من از سرویسش استفاده کنم؟
    البته پیش شماره اونا 6 و مال ما 7 هست! فاصله هم زیاده!
    مشکلی پیش نمیاد؟
    عزیزم شما چرا میخوای با یوزرو دوستت وارد بشی، میشه بگین؟
    فرض میکنیم رو حساب کنجکاوی، اینجا یه تکنیک بهتون یاد میدم ، این تکنیک صرفا جهت اشنایی دوستان با روش هکینگ و نفوذ به سیستم قربانیه، مطمئنا در انتها خودتون متوجه میشین که چجوری باید در مقابل نفوذ هکرها (Black hat hackers) دفاع کرد، فوت کوزه گریشم نمیگم چون میدونم خیلیا اینجا با دونستن این روش دمار از روزگار حجم طرف در میارن، اندیشه و شاتل هم نداره جفتشون مثه همه (دوستانی که اصرار دارن در مقابل حملات دوستان به شاتل سینه سپر کنن عرض کنم که شاتل اندیشه هیچ فرقی با هم ندارن ، پس صرف اینکه اینجا به یه کاربر در اندیشه نفوذ میکنم دلیل بر بد بودن اون نیست)
    اوکی
    واسه در اوردن پسورد اکانت ها چند راه کلی هست
    1: سورس پیج
    2:کدجاوا
    3:کرک
    4:تلنت
    چون اینجا دوستان اشنایی کمی با اینا دارن ساده ترین روش یعنی روش جاوا رو توضیح میدم، دوستان هکر قبلا زحمتشو کشیدن و یه برنامه برای در اوردن ip ها با رابط گرافیکی خوب تولید کردن
    این برنامه رو دانلود کنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اوکی با پورت 21 شروع میکنیم

خوب بازه ip ها مشخصه تو دو تا قسمت نشون داده شده وارد کنین

رو فلش نشون داده شده کلیک کنین

پورت 21 رو وارد کنین

خب start کنین تا برنامه زحمت کارا رو بکشه... رو ایکون هایی که سبزه کلیک کرده و ctrl+3 رو بزنین حالا اگه گزینه connecting اومد بیخیالش میشیم، اگه گزینه log in اومد باز هم همینطور ولی اگه password اومد:

اگه باز گزینه password اومد یعنی دوستمون کارش درسته و باز باید بیخیالش شیم، و ip هایه دیگه رو چک کنیم (فقط سبزا) حالا اگه گزینه زیر اومد، عبارت show all وسپس اینتر رو بزنین

اینجا همون محال قرارمون یعنی گفتن فوت کوزه گریه

در اینجا باید عبارتی وارد کنین تا رد پاتونو گم کنین (البته با تایپ این عبارت هم پیداتون میکنن ولی با دردسر بیشتر)
    -----------

یوزر و پسورد قربانی

خب دوباره به محیط برنامه بیاین و رو ip قربانی کلیک و :

در منو بار مرورگرتون ctrl+v رو بزنین (یا ای پی دوستمونو تایپ کنینو اینتر بزنین)

pvc جلویه ای پی رو بخاطر بسپرین

رو interface set up کلیک کنین و pvc رو تنظیم کنین

در انتهای صفحه save رو بزنین
    اوکی، دیسکانکت بشین و یوزرو پسوردو تو کانکشن وارد کنین، اگه اخطار 691 داد یعنی قربانی در حال استفاده از نت هستش و اگه نداد
    فقط یادتون باشه، با سرعت خودتون کانکت میشین یعنی اگه سرعت طرف 128 و شما 512 باشین همون 512 کار میکنه
    نکته اخر: جرایم رایانه ای فراموش نشه، این یه تکنیک بسیار بسیار ساده برای نفوذه پس همینطور که راحت نفوذ میکنین راحتم گیر ارتش سایبری اندیشه میفتین ---> تماس تلفنی به منزل و اونوقته که خیلی واستون گرون تموم میشه، در ضمن درسته که شما با این تکنیک نفوذ میکنین ولی هیچوقت نمیشه گفت یه هکر هستین چرا؟ چون کار اصلیو ipangry و کسی که اینو نوشته انجام داده و شما صرفا یه راهکار یاد گرفتین همین... پس یه وقت حس کنجکاویتون گل نکنه و یه گیگ از حجم طرف بدزدین، چون رد پاتون به عمق 10 سانت بجا مونده که با چشم غیر مسلح هم دیده میشه
    فک کنم خیلی چیزا مشخص شده، قربانی احتمالا خط 2 هستش، پسوردشم که تغییر داده ، خودتون چی فک میکنین، چرا به بقیه نمیشد نفوذ کرد ولی به این یکی چرا... اگه تونستین به این سوال جواب بدین، یعنی میتونین از پهنای باندتون و در کل سیستموتون در مقابل هکرایه معمولی محافظت کنین...
    Try it, You can
    Last edited by farshidcivil; 23-12-2010 at 20:27.

4. 3 کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این چیزی که شما انقد گندش کردین و اسمشو نفوذ گذاشتین یه باگ خیلی پیش پا افتاده ی امنیتیه که خیلی وقته آی اس پی ها این امکان و از بین بردن و نمیشه تنها با داشتن اطلاعات اکانت از اون با خطی دیگه استفاده کرد. من الآن برای اینکه بتونم از اکانت دوستم استفاده کنم مجبور شدیم به پشتیبانی شاتل بگیم تا این امکان و به ما بدن
    ایشالله که موفق باشین دوست من... ولی با این چیزی که به زعم شما کوچیکه خیلیا اینجا قربانی شدن
    راستی باگ چیه؟
    اینجا کسی ادعای چیزیو نکرده، شاتل بسیار بسیار خوبه و کسی تا حالا نتونسته نزدیکش بشه، مطمئنی خیلی وقته از بین بردنش? مطمئنی با داشتن اطلاعات اکانت نمیشه نفوذ کرد ؟ خوب معلومه اگه صرفا اطلاعاته اکانتو تو کانکشن وارد کنی نمیتونی کانکت شی، پس تنظیمات مودم واسه چیه، IP چی شد این وسط
    مهندس سرو ته تمومه همه isp ها یکیه، اون چیزیکه برام جالبه اینه که دوستان اصرار دارن بگن ای اس پی ما بهتره یا...
    فک کنم بهتر باشه بحثو خاتمه بدیم، من این چیزا رو صرفا بخاطر اشنایی دوستان گفتم ... شمام اگه چیزی در چنته داری بسم الله، گوشه گود نشستنو با یه قیافه حق به جانب صحبت کردن بسیار راحته، به اون دوست شاتلیمونم عرض کردم، من اگه میخواستم از حجم دوستان خدایه ناکرده بدزدم یا دلو روده سیستمشونو بریزم هیچ وقت این مطالبو عنوان نمیکردم، شما اگه راهکاری برای جلو گیری از نفوذ داری خوشحال میشم مار و هم بی نصیب نزاری
    Last edited by farshidcivil; 23-12-2010 at 20:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ایشالله که موفق باشین دوست من... ولی با این چیزی که به زعم شما کوچیکه خیلیا اینجا قربانی شدن
    راستی باگ چیه؟
    اینجا کسی ادعای چیزیو نکرده، شاتل بسیار بسیار خوبه و کسی تا حالا نتونسته نزدیکش بشه، مطمئنی خیلی وقته از بین بردنش? مطمئنی با داشتن اطلاعات اکانت نمیشه نفوذ کرد ؟ خوب معلومه اگه صرفا اطلاعاته اکانتو تو کانکشن وارد کنی نمیتونی کانکت شی، پس تنظیمات مودم واسه چیه، IP چی شد این وسط
    مهندس سرو ته تمومه همه isp ها یکیه، اون چیزیکه برام جالبه اینه که دوستان اصرار دارن بگن ای اس پی ما بهتره یا...
    فک کنم بهتر باشه بحثو خاتمه بدیم، من این چیزا رو صرفا بخاطر اشنایی دوستان گفتم ... شمام اگه چیزی در چنته داری بسم الله، گوشه گود نشستنو با یه قیافه حق به جانب صحبت کردن بسیار راحته، به اون دوست شاتلیمونم عرض کردم، من اگه میخواستم از حجم دوستان خدایه ناکرده بدزدم یا دلو روده سیستمشونو بریزم هیچ وقت این مطالبو عنوان نمیکردم، شما اگه راهکاری برای جلو گیری از نفوذ داری خوشحال میشم مار و هم بی نصیب نزاری

از اطلاعات مفیدی که دادی واقعا ممنونم. حق با شماست ممکنه خیلی ها ندونن. منظورم همه ی اطلاعات بود رفیق. اگه خط تغییر کنه امکانش دیگه وجود نداره مگر اینکه به آی اس پی اطلاع بدید. به نظرم خیلی خوبه که به غیر از بحث درباره سرویس ها این بحث ها هم انجام بشه خیلی عالیه تا همگی اطلاعاتمون بیشتر بشه. به این کار ادامه بده دوست عزیز

در اینجا باگ کاملا توضیح داده شده رفیق:

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

[QUOTE=viperm;5714928]اره خطم نمیکشید - snr شده بود زیر 4 این یعنی افتضاء و هی قطعو وصل میشد ! من گفتم 1024 کننش اما زدن کردن 512 گفتم چرا 512 کردین / مردکه پدر سوخته میگه چک کردیم 1 مگ هم نمیکشید والا دیگه چی بگم شایدم راست میگفت .اون اوایل هم که شاتل اومده بودم رو 680 بسته شده بود سرعتم . خیلی قطعو وصلی داشتم (دوستان نسبتا قدیمی این تاپیک یادشونه) اما یعد از اینکه کارشناسشون اومد خونمون و همه چیو تست کرد و دید واقعا وضعیتم افتضاهه . رفت سرعتم کرد 576 و دیگه خوب شد تا اینکه 2 مگش کردن و دیگه داشت میترکید اصلا برا من خوب نبود . هر 5 دقیقه وسط بازی میپیرید بیرون و مودم ری استارت میشد - بیخیال . شما دانلود کن به جای ما همینم خوبه دیشب 2 تا فیلم دانلود کردم

چشم به جا شمام دانلود میکنم . خدارو شکر الآن 3 روزه دوباره مثه همون وقتا شده که من و تو اینجوری بودیم

مگه میشه آخه هیچ راهی وجود نداشته باشه؟ به نظرت دلیلش چیه که خطت نمیکشه؟

اینجوری میتونی بیشترین سرعتی که میتونی داشته باشی بدونه اینکه به مشکل بخوریی رو محاسبه کنی:

مقادیر آیتمهای Line Attenuation، Sync Speed و SNR Margin را که در ستون Downstream نوشته شده است یادداشت کنید. حالا این اعداد را وارد ماشین حساب زیر کنید:

کد:

Last edited by soosmar_asl; 23-12-2010 at 22:58.

8. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از اطلاعات مفیدی که دادی واقعا ممنونم. حق با شماست ممکنه خیلی ها ندونن. منظورم همه ی اطلاعات بود رفیق. اگه خط تغییر کنه امکانش دیگه وجود نداره مگر اینکه به آی اس پی اطلاع بدید. به نظرم خیلی خوبه که به غیر از بحث درباره سرویس ها این بحث ها هم انجام بشه خیلی عالیه تا همگی اطلاعاتمون بیشتر بشه. به این کار ادامه بده دوست عزیز

در اینجا باگ کاملا توضیح داده شده رفیق:

کد:
    عزیزم میدونم باگ چیه، منتها تعریفش در اینجا چیز دیگه ست...
    من که عددی نیستم بزرگتر از من خیلیان که من جلوشون نقطه م، بحث در مورد امنیت سیستم خیلیه و بعضی چیزارو واقعا نمیشه اینجا بیان کرد چون -- اینقد جذابه که بعضی اوقات ممکنه یه هکر تازه وارد با دونستن بعضی مطالب خیلی راحت خودشو تو دردسر بندازه و حتی مشکل حقوقی واسش پیش بیاد
    شما با همین تکنیک ساده اونقد راحت میتونین از حجم قربانی استفاده کنین که باورتون نمیشه، و همین ساده بودن ممکنه دردسر ساز بشه، اوناییم که علاقه مندن یاد بگیرن دنبال برنامه هایی مثه ipscan و... نباشن گام اول یاد گیری ++C

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

عزیزم میدونم باگ چیه، منتها تعریفش در اینجا چیز دیگه ست...
    من که عددی نیستم بزرگتر از من خیلیان که من جلوشون نقطه م، بحث در مورد امنیت سیستم خیلیه و بعضی چیزارو واقعا نمیشه اینجا بیان کرد چون -- اینقد جذابه که بعضی اوقات ممکنه یه هکر تازه وارد با دونستن بعضی مطالب خیلی راحت خودشو تو دردسر بندازه و حتی مشکل حقوقی واسش پیش بیاد
    شما با همین تکنیک ساده اونقد راحت میتونین از حجم قربانی استفاده کنین که باورتون نمیشه، و همین ساده بودن ممکنه دردسر ساز بشه، اوناییم که علاقه مندن یاد بگیرن دنبال برنامه هایی مثه ipscan و... نباشن گام اول یاد گیری ++C
    شاید اما تا اونجا که برای خود من پیش امده و در گذشته این کار و میکردم دیگه مثه قبل نمیشه از یه خط دیگه استفاده کرد و حتما هماهنگی با ای اس پی نیازه. فک نکنین هدف خاصی داشتما! نه دوستم مسافرت بود و ترافیکش بی جهت داش میسوخت منم یه حالی به ترافیکش دادم
    Last edited by soosmar_asl; 23-12-2010 at 23:36.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

5

چشم به جا شمام دانلود میکنم . خدارو شکر الآن 3 روزه دوباره مثه همون وقتا شده که من و تو اینجوری بودیم

مگه میشه آخه هیچ راهی وجود نداشته باشه؟ به نظرت دلیلش چیه که خطت نمیکشه؟

اینجوری میتونی بیشترین سرعتی که میتونی داشته باشی بدونه اینکه به مشکل بخوریی رو محاسبه کنی:

مقادیر آیتمهای Line Attenuation، Sync Speed و SNR Margin را که در ستون Downstream نوشته شده است یادداشت کنید. حالا این اعداد را وارد ماشین حساب زیر کنید:

کد:

اونجوری نگو دیگه داداش . از کارم پشیمونم نکن

گمونم بر گرده به ضعیف بودن خطوطی که از مخابرات تا خونمون اومده . شایدم سیم کشی ساختمنمون اشغال باشه معلوم نیست !

تو اون سایتی که دادید هم وارد کردم اعداده مربوطه رو و گفت :

Your maximum line connection speed using an ADSL (up to 8Mbps) service is

705Kbps
    :

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

10

عزیزم شما چرا میخوای با یوزرو دوستت وارد بشی، میشه بگین؟
    فرض میکنیم رو حساب کنجکاوی، اینجا یه تکنیک بهتون یاد میدم ، این تکنیک صرفا جهت اشنایی دوستان با روش هکینگ و نفوذ به سیستم قربانیه، مطمئنا در انتها خودتون متوجه میشین که چجوری باید در مقابل نفوذ هکرها (Black hat hackers) دفاع کرد، فوت کوزه گریشم نمیگم چون میدونم خیلیا اینجا با دونستن این روش دمار از روزگار حجم طرف در میارن، اندیشه و شاتل هم نداره جفتشون مثه همه (دوستانی که اصرار دارن در مقابل حملات دوستان به شاتل سینه سپر کنن عرض کنم که شاتل اندیشه هیچ فرقی با هم ندارن ، پس صرف اینکه اینجا به یه کاربر در اندیشه نفوذ میکنم دلیل بر بد بودن اون نیست)
    اوکی
    واسه در اوردن پسورد اکانت ها چند راه کلی هست
    1: سورس پیج
    2:کدجاوا
    3:کرک
    4:تلنت
    چون اینجا دوستان اشنایی کمی با اینا دارن ساده ترین روش یعنی روش جاوا رو توضیح میدم، دوستان هکر قبلا زحمتشو کشیدن و یه برنامه برای در اوردن ip ها با رابط گرافیکی خوب تولید کردن
    این برنامه رو دانلود کنین

کد:
    اوکی با پورت 21 شروع میکنیم

خوب بازه ip ها مشخصه تو دو تا قسمت نشون داده شده وارد کنین

رو فلش نشون داده شده کلیک کنین

پورت 21 رو وارد کنین

خب start کنین تا برنامه زحمت کارا رو بکشه... رو ایکون هایی که سبزه کلیک کرده و ctrl+3 رو بزنین حالا اگه گزینه connecting اومد بیخیالش میشیم، اگه گزینه log in اومد باز هم همینطور ولی اگه password اومد:

اگه باز گزینه password اومد یعنی دوستمون کارش درسته و باز باید بیخیالش شیم، و ip هایه دیگه رو چک کنیم (فقط سبزا) حالا اگه گزینه زیر اومد، عبارت show all وسپس اینتر رو بزنین

اینجا همون محال قرارمون یعنی گفتن فوت کوزه گریه

در اینجا باید عبارتی وارد کنین تا رد پاتونو گم کنین (البته با تایپ این عبارت هم پیداتون میکنن ولی با دردسر بیشتر)
    -----------

یوزر و پسورد قربانی

خب دوباره به محیط برنامه بیاین و رو ip قربانی کلیک و :

در منو بار مرورگرتون ctrl+v رو بزنین (یا ای پی دوستمونو تایپ کنینو اینتر بزنین)

pvc جلویه ای پی رو بخاطر بسپرین

رو interface set up کلیک کنین و pvc رو تنظیم کنین

در انتهای صفحه save رو بزنین
    اوکی، دیسکانکت بشین و یوزرو پسوردو تو کانکشن وارد کنین، اگه اخطار 691 داد یعنی قربانی در حال استفاده از نت هستش و اگه نداد
    فقط یادتون باشه، با سرعت خودتون کانکت میشین یعنی اگه سرعت طرف 128 و شما 512 باشین همون 512 کار میکنه
    نکته اخر: جرایم رایانه ای فراموش نشه، این یه تکنیک بسیار بسیار ساده برای نفوذه پس همینطور که راحت نفوذ میکنین راحتم گیر ارتش سایبری اندیشه میفتین ---> تماس تلفنی به منزل و اونوقته که خیلی واستون گرون تموم میشه، در ضمن درسته که شما با این تکنیک نفوذ میکنین ولی هیچوقت نمیشه گفت یه هکر هستین چرا؟ چون کار اصلیو ipangry و کسی که اینو نوشته انجام داده و شما صرفا یه راهکار یاد گرفتین همین... پس یه وقت حس کنجکاویتون گل نکنه و یه گیگ از حجم طرف بدزدین، چون رد پاتون به عمق 10 سانت بجا مونده که با چشم غیر مسلح هم دیده میشه
    فک کنم خیلی چیزا مشخص شده، قربانی احتمالا خط 2 هستش، پسوردشم که تغییر داده ، خودتون چی فک میکنین، چرا به بقیه نمیشد نفوذ کرد ولی به این یکی چرا... اگه تونستین به این سوال جواب بدین، یعنی میتونین از پهنای باندتون و در کل سیستموتون در مقابل هکرایه معمولی محافظت کنین...
    Try it, You can

ا ه ه ه ه ه ه ه
    من منظورم این بود که خود طرف بیاد با رضایت اطلاعات رو بده بهم! دوستمه دیگه!
    میگم میشه در کل پس؟
    حالا باید چه اطلاعاتی رو ازش بگیرم و آیا لازمه که اندیشه در جریان باشه؟ (که فردا نیاد کاسه داغتر از آش بشه)

دستت طلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •