با سلام
از زمانی که درخواست جمع آوری رو توی سایت میزنید و تلفنی هم تایید می کنید چقدر طول میکشه که جمعش بکنند؟
Sent from my E2333 using Tapatalk
با سلام
از زمانی که درخواست جمع آوری رو توی سایت میزنید و تلفنی هم تایید می کنید چقدر طول میکشه که جمعش بکنند؟
یعنی خاک بر سر فن آوا کنن که نمیذاره آب از گلوی مشترکانش پایین بره!
در جدیدترین اقدام مسخره اش اومده گفته : بدلیل حملات سایبری!! دسترسی از اینترنت از طریق یکسری پورت های مودم شما مسدود شده . و جالبه گفتن اگر میخاید به این پورت ها دسترسی دوباره پیدا کنیدباید ip استاتیک بخرید !
یعنی اگه ip استاتیک بخرید گور پدر حملات سایبری اصلا مهم نیست بزنن بترکونن شما رو فقط مالیاتشو به ما بدید !!
از این به بعد پورت فورواردینگ داستان میشه ...
با سلام
من بعد از حدودا 3 سال جمعش کردم.
3 نفرشون هم زنگ زدن که چرا میخواهید جمع کنید، گفتم شما عملا با این کاراتون دارین به مشترک بی احترامی میکنید و اصلا برای مشنرک ارزش قائل نیستید. من اصلا اینرو نمیتونم قبول کنم. بعد هم یک سری حرف... وتمام.
من بخاطر دست گل آخرشون تو سایت 195 شکایت کردم .
اگه از دوستان هم کسی از بسته بودن پورت ها ناراضیه حتما شکایت کنه ...
من دستگاه بازی دم دستم نیست ولی الان بعید میدونم دیگه به ps4 و xbox بشه اینترنت رسوند !
مگر اینکه ip استاتیک به قیمت 45 تومن ( 6 ماهه) بخرید و ارزونتر هم نمیدن!!
با سلام
من حدود ۷ سال مشترک فن آوا بودم و از خدمات شرکت رضایت کامل داشتم و به جرات میتونم بگم
تو این ۷ سال بالای ۵۰ نفر از مشتریهایم رو ترغیب به تهیه ADSL از فن آوا کردم ولی متاسفانه این اواخر
بشدت از فن آوا ناراضی هستم و بنظرم سیاست داخلی شرکت تغییر کرده .
امیدوارم دوستان از تجربه بنده استفاده کنند و از فن آوا سرویس نگیرند
؛ فن آوا بدترین سرویس دهنده اینترنتی ؛
Last edited by farshadfarrokhnia; 31-08-2017 at 12:01.
مشکل پورت فورواردینگ من حل شد ولی کماکان وارد پنل میشم اون پیغام بسته بودن پورت ها میاد ...
امیدوارم موقتی نباشه.
من بر خلاف دوست عزیز قبلی کاملا از سرویس دهی راضی هستم ، ولی خوب اگه این مشکل اخیر دوباره بخاد برگرده انقدی مهم هست که درخواست جمع آوری کنم .
دوستان از 12 ظهر تا 10 شب دائم قطع و وصل میشم
کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
تو این ساعتها و ساعتهایی که مشکل نداری پارامترهای مربوط به snr و ... داخل مودم چک کن ببینی تو این مدتی که مشکل داری وضعیتشون ثابت می مونه یا پایین بالا میشن .
دوست عزیز شک نکن بهترین کار تعویض سرویس دهنده هست. من کلی وقت و اعصاب
گذاشتم و کاش زودتر درخواست جمع آوری از
فن آوا رو داده بودم .
بازم میگم :
(فن آوا بدترین سرویس دهنده اینترنتی )
اقا اين دزدي جديد چيه راه انداختن .پول اضافه بديم پورتارو باز كنن .كسي ميدونه اين موقته يا ادامه دار ميشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)