سلام
من می خوام یه psp بخرم و کلا هیچ اطلاعاتی ندارم .
کلا اگه چیز مهمی وجود داره بگید ...
ممنونتون میشم .
سلام
من می خوام یه psp بخرم و کلا هیچ اطلاعاتی ندارم .
کلا اگه چیز مهمی وجود داره بگید ...
ممنونتون میشم .
مگه god of war 2 اومده كه حالا 3 اون بياد.اگه 2ش او مده بگيد تا منم برم بگيرمش؟؟؟![]()
شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو متوجه میشی این بازی وجود خارجی نداره برای PSP !
psp سه مدل داره
psp fat
psp slim 2000
psp 3000
دو مدل اولی که با مادربرد قدیمی تر از ta-088v3 عرضه می شوند در حال حاضر 290000 هست که با کپی خور شدن سری جدید این نوع توصیه نمیشه
psp 2000 ta-088v3که الان کپی خور شده با قیمت 175000 عرضه میشه (خودت باید کپی خورش کنی روشش خیلی آسان هست)
psp 3000هم فقط میتونه برنامه های homebrew رو اجرا کنه و هنوز کامل کپی خور نشده 190000 هست
شما اگه کپی خور می خوای بهتره این مدل رو بگیری psp 2000 ta-088v3با قیمت 175000 که خودتم
به راحتی میتونی با آموزش های تاپیک زیر کپی خورش کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که هنوز تردید دارم!یعنی 3000 هم بزودی کپی خور میشه؟!
هرچند میگن با اومدن chickhen r3 این یکی هم کپی خور میشه ولی از اینا هیچی بعید نیست.. ممکنه سر کاری باشه
اونوقت کلی تو پاچم میره.ولی من نمیتونم از کیفیت ال سی دیش چشم پوشی کنم.فقط به این دلیله که میپسندمش وگرنه تا حالا 2000 گرفته بودم
-دیروز اقای John Koller (مدیر بخش سرگرمی های سونی) تصاویر PSP GO را منتشر کرد و اطلاعات رسمی و تایید شده ای را از این کنسول دستی در TV Show Qoreبه نمایش گذاشت. این اطلاعات به صورت زیر می باشد :
1-این کنسول دارای ال سی دی 3.8 اینچ می باشد .
2- صفحه ی ان 43% روشن تر از PSP-3000 است .
3- دارای Sliding Screen است .
4- دارای مموری 16GB می باشد .
5- Bluetooth Support دارد که فعلا از Headset هایی که این قابلیت را دارند پشتیبانی می کند .
6- هم چنین دیگر خبری از UMD نیست و بازی ها ، تم ها و ... مستقیما بر روی مموری ذخیره می شوند .
7- تاریخ عرضه ی این کنسول دستی پاییز 2009 اعلام شده است .
هم چنین بازی های زیر نیز برای این کنسول دستی تایید شده اند :
1- بازی MGS جدید
2- بازی Gran Turismo جدید
3- PSP Version از بازی LBP
4- بازی جدید از Jak & Daxter
و این هم عکس های منتشر شده از این کنسول تا کنون:
2منبع سيمز 47
Last edited by rassool; 01-06-2009 at 20:07.
بچه ها خواستم از فروشگاه اینترنتی آقای فتحی قیمت بگیرم دیدم قیمت 2000 جدید رو زده بود 220 تومن(با قید این مطلب که کپی خور شده!!!)
دیگه نیمچه امیدم از دست رفت
رنگ دیگه ای نبود بنویسی؟آخه سفید.......
شرمنده كپي پست كردم ضمينه منبع سياه بود منم يادم رفت تغيرش بدم.![]()
آها فهمیدم از کجا گرفتی...
فکر کردم مطلب جدیدتره!
اووووووووه چقدر این مغازه دارا با وجدان هستند!
دنبال هر فرصتی برای افزایش قیمت هستند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)