دوستانی که مشکل استفاده از gprs دارن و مرتب براشون پیغام خطا میده این تصویر را نگاه کنن که علت مشکلشون را بفهمن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که مشکل استفاده از gprs دارن و مرتب براشون پیغام خطا میده این تصویر را نگاه کنن که علت مشکلشون را بفهمن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
راستی ادم حال و حوصله می خوادبشینه این همه نظر را بخونه و چیزی نصیبش بشه
در مورد ایرانسل هم خوب هر چیزی که به تازگی میاد یه مزایایی داره و یه نقص هایی ولی هر شرکتی می خواد چیزی را ارائه بده تبلیغات دروغ نده
من ایران سل دارم هر وقت بخوام با شماره ای صحبت کنم بعد از چند بار تماس گرفتن می توانم تماس برقرار کنم
در مورد طرح هایی که ایرن سل داره اگر قرار باشه روزی این طرحا از بین بره و روز به روز یا ماه به ماه یا هر فصل طوری دیگه برنامه ریزی بشه که مزیت خودش را از دست می ده
من چندن بار از طرح قرمز اینت شبکه استفاده کردم خدا وکیلی نشد یه بار به راحتی ازش استفاده کرد
مجبور شدم خط اصلی خودم را داشته باشم درسته هزینه شاید زیاد داشته باشه ولی هر چی باشه از ایرانسل بهتره
عاقبت هم ایرانس تعرفه هاش و طرح هایش بعد از اینکه پوشش کلی داده بشه تمام میشه مانند خط عادی می مونه
حالا همخط ایرانس را کنار گذاشتم فقط اگر فعالش کردم بخاطر طرح قرمز بود که اسمس رایگان و شبا ساعت 12 به بعد رایگان بود اونم که اگر می دونستم اینطوری میشه اصلا ازش استفاده نمی کردم
موفق باشی
مهم اینه که تو تنظیمات رو بگیری و نصب کنی
اگه بعد از تنظیمات ، نتونستی کانکت بشی پس بهتره که با خدمات مشترکین تماس بگیری و پیگیر ثبت نامت بشی...
من که تا حالا مشکلی ندیدم
شما اس ام اس سنتر +989350001420 رو امتحان کردی؟
سلام مهدی جان چرا میشه من الان دارم استفاده میکنم رو سیم کارت اعتباری 936 ولی رو بعضی ها جواب نمیده عجیبه ...و عجیب تر از اون اینکه هر موقعی و هر روزی که Gprs مصرف کنم از اعتبارمم حتی 1 ریال کم نمیشهبرای سیم کارتهای اعتباری نمیشه متاسفانه!!! فقط برا دائمی ها!!! من برای همین اشتباهاتش ایرانسل رو دوست دارم .
![]()
سلام.
چطوری میشه با w950 از gprs استفاده کرد ؟
کاملا" تایید میشه رو اعتباری 936 من جواب میده !
چه طوری ممکنه به نظر شما
کارت شارژ خریدم
کار نمی کنه به اپراتور میگم ، میگه دیروز استفاده شده خوب درسته روی گوشیم زدم ! ولی هیچ اعتباری بهم اظافه نشد از همون اول می گفت نا معتبره...
تازه اعتباری که 2500 تومن داشتم خود به خود به محض تماس به اپراتور شد 600 تومن !!
من سیم کارت هدیه ام چند روز هست انتن نمیده! انتنش رفته رو چندتا گوشی هم تست کردم!
چه مرگش شده؟؟؟ گوشی ها ارور سیم کارت نمیدن فقط انتن نداره!!!!
عالي جنابان من اومد با يه مشكل ديگه!!
چند روزه اين اس ام اس ها كمپلت ناجور شده. يعني چي؟ يعني اينكه يه بنده خدايي كه براي من يك اس ام اسم فقط يكي فرستاده، اين Sms تقريبا 10-15 بار براي من مياد و اونم در ساعات مختلف.
كسي ميدونه مشكل از كجاست. تازه مال يكي ديگه هم كه ميشناسم اينجوري شده.
آها يك مشكل ديگه هم هست. مال من دائميه. هر چند وقت يهو 3-4 تومن مياد رو حسابم. نميدونم از كجاست.كسي ميدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)