تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 835 از 1547 اولاول ... 3357357858258318328338348358368378388398458859351335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

واقعا این طرح جدید یکی از بیخود ترین طرح ها هست و کاملا به ضرر من مشترک کم مصرف شده.

من قبلا خطم تا جایی که می کشد 10 مگابیت از سرعت استفاده می کردم و از اونجایی که حجم زیادی هم استفاده نمی کردم و سرعت برام اهمیت بیشتری داشت تقریبا راضی بودم. سرویس اکو 256 داشتم.

الان رفتم سرویس 2 مگ خریدم سرعت رو دقیقا فیکس کردن روی 2 مگابیت. با حجم مثلا 65 گیگی که شاید استفاده نکنم حتی حجم سرویس 1 مگ برام کافی بود ولی سرعتش کم بود.

الان منی که سرعت بیشتر می خوام باید الکی پول بدم مثلا سرویس 4 مگ بخرم (که بازم راضی کننده نیست) در صورتی که حجم اصلا مورد نیازم نیست. اون سرویس نامحمدود با 4 گیگ حجم هم نمی ذاشتن بهتر بود مسخره کردن خودشونو.

جالب اینجاست توی پنل کاربری ننوشته 65 گیگ و دقیقا نصفش رو نوشته 32.5 گیگ حجم باقی مانده. یعنی دقیفا 1/2 حجم اینترنت نه اینترانت مسخره خودشون.

من که اصلا راضی نیستم و اگه شرکت های دیگه سرعتشون باز باشه و فقط رو حجم مانور بدن یا حداقل از سرعت اسمی بیشتر باشه این آخرین ماه موندن در شاتل خواهد بود.

2. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور

پيش فرض

دزد تر از این شرکت های ارائه دهنده اینترنت ندیدم !
    اینترنت 6 ماهه مخابرات داشتیم که حجممون تموم شد میخواستیم براش حجم بخریم / اولا که قیمت حجم رو کم نکردن و هنوزم 3000 تومن هست هر گیگ / دوما تا 2-3 روز قبل طرح هایی داشت که مثلا 5 گیگ 30 روزه رو با مالیات 9.400 تومن میداد ولی الان همه اون طرح هارو برداشته ! قیمت گیگ رو هم کاهش نداده !
    میخواستم جمع آوری کنم و از مکسنت اینترنت بگیرم که 200 گیگ یک ساله رو تا چند روز پیش میداد 124.000 تومن ولی الان که چک کردم دیدم قیمتشو کرده 195.000 تومن !!
    تا قبل از این طرح مضخرف هزینه دایری 5000 تومن بود ولی الان کردن 12000 تومن !
    اونم از ایرانسل و همراه اول که پول ون آدم و میگیرن ! 1 گیگ 10000 تومن !!!!!!!
    این بیشرفا حروم خور تر از این حرفان !
    خدا لعنتشون کنه !

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من مبخوام جدیدا از شاتل سرویس بگیرم. حالا سوالی که دارم اینه که وظعیت دانلود شبانه با سرویس های شاتل در چه حدی هست و آیا میشه روی سرویس شبانه این شرکت حساب کرد. برای مثال برای سرویس 1 مگ سرعت شبانه در چه حدی خواهد بود و دوستایی که استفاده میکنن لطف کنن و بگن آیا راضی هستن یا نه!!
    هیچ کس در این مورد تجربه ای نداشت که عنوان کنه از دوستان!!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان این پست فراموش شد؟؟؟؟
    شرکتهایی مثل شاتل، پارس انلاین و فن اوا دانلود شبانه دارند. و معمولا 5 یا 6 ساعت معمول بامداد تا صبح رایگانه برای دانلود.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاتل همیشه مدیریت کرد شبانش رو بر حسب شلوغی مرکز و بکوب دانلود کردن مشترک!!

قبلا سرعتها محدودیت نداشت اما الان اسمی شده. و باید کسایی که سرویس 1 مگ جدید گرفتن نظر بدن بهتر مشخص میشه.

7. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

قبل اینکه طرحهای جدید بیاد من گفتم رفتیم دوران دیال اپ
    بعد عده اومدن گفتن نه وضع خیلی بهتره شده از قبل و اینا
    بله سرعتا مثل قبل نیست
    یه سری سینه چاکان بودن و هستن ( تو پست ها اعلام رضایت میکنن )
    چنان از بالا رفتن کیفیت میگفتن هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره

نمیدونم ملت چه انتظاری داشتن واقعا
    چیزی جز محدودیت نبوده و نیست
    ولی خب تا عده ای سواستفاده گر هستن شرکت ها هم تا میتونن استفاده میکنن

یعنی پست های بعضی دوستان تو تاپیک تعرفه های جدید چنان مسخره بود که هنوزم آدم میخونه تعجب میکنه !
    همین الانشم نت با سرعت ثابت نمیدن و نوسان داره با تک کانکشن
    بعد ملت شعار کیفیت 1 به 1 میدادن ! ( با 32 کانشکن IDm )

9. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه J!sSh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه چن صفحه برو عقب تو صفحه 829 درباره دانلود شبانه شاتل توضیح دادم که دیگه پست تکراری نزارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من با آرت 3 سرعت دانلودم زیر 190کیلوبایت بر ثانیه بود. حدودا هم 30-40 گیگ مصرف داشتم. و هزینه 47000 تومان.
    الان با دو مگ دانلودم 270 هست حدودا و 32.5 هم ترافیک دارم و هزینه 27000 تومان.

سرعت یک سوم زیاد شده و هزینه 20 هزار تومان کم شده. یعنی من اگر بخوام هزینه ماه پیش رو بدم و 44000 تومان( سه هزار تومن کمتر از ماه پیش) هزینه کنم، سرعت دانلودئم میشه 500 کیلوبایت و تا 65 گیگ ترافیک بیرون هم خواهم داشت.
    آیا درست بود این جور گران فروشی میشد در حق ما تا ماه پیش؟

الان من طرفداری از وزیر میکنم؟! این کسانی که اعتراض میکنند، یک عده هستند ..یک عده زیادی هم هستند که مثل من به سودش شده.
    اصولا هر طرحی در هر جای دنیا همینه. یک سری موافق داره و یک سری مخالف و سعی میشه موافق بیشتر از مخالف بشه.. من قبلا هم گفتم به مرور این طرح پخته میشه ، هم از سمت وزارت خونه هم از سمت شرکت ها و مشکرتان بیشتری راضی میشن...منتها هنوز 10 روز هست که گذشته...

12. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من با آرت 3 سرعت دانلودم زیر 190کیلوبایت بر ثانیه بود. حدودا هم 30-40 گیگ مصرف داشتم. و هزینه 47000 تومان.
    الان با دو مگ دانلودم 270 هست حدودا و 32.5 هم ترافیک دارم و هزینه 27000 تومان.

سرعت یک سوم زیاد شده و هزینه 20 هزار تومان کم شده. یعنی من اگر بخوام هزینه ماه پیش رو بدم و 44000 تومان( سه هزار تومن کمتر از ماه پیش) هزینه کنم، سرعت دانلودئم میشه 500 کیلوبایت و تا 65 گیگ ترافیک بیرون هم خواهم داشت.
    آیا درست بود این جور گران فروشی میشد در حق ما تا ماه پیش؟

الان من طرفداری از وزیر میکنم؟! این کسانی که اعتراض میکنند، یک عده هستند ..یک عده زیادی هم هستند که مثل من به سودش شده.
    اصولا هر طرحی در هر جای دنیا همینه. یک سری موافق داره و یک سری مخالف و سعی میشه موافق بیشتر از مخالف بشه.. من قبلا هم گفتم به مرور این طرح پخته میشه ، هم از سمت وزارت خونه هم از سمت شرکت ها و مشکرتان بیشتری راضی میشن...منتها هنوز 10 روز هست که گذشته...

سرویس های آرت رو نمیدونم ولی منم قبلا Eco128 با شبانه مثلا رایگان! داشتم سه ماهه میگرفتم حدود 60 تومان ( حدود 20 تومانش برای شبانش بود!) سرعت ها هم که باز بود و با اینکه دانلود شبانم خیلی کم بود ولی در مجموع از 32 گیگ که بیشتر دانلود داشتم و با سرعت بالا! حالا الان همین سرویس سه ماهه دو مگ رو هم که بگیرم سرعتم که محدوده و حجمم که کمتره ولی پولی که میدم 27*3 که میشه 81 تومان که بیشتره.

14. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

دوستان متاسفانه سرویس unlimited یا همون نامحدود داخلی شاتل حذف شد...
    یه سری سینه چاکان بودن و هستن ( تو پست ها اعلام رضایت میکنن )
    چنان از بالا رفتن کیفیت میگفتن هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره

نمیدونم ملت چه انتظاری داشتن واقعا
    چیزی جز محدودیت نبوده و نیست
    ولی خب تا عده ای سواستفاده گر هستن شرکت ها هم تا میتونن استفاده میکنن

یعنی پست های بعضی دوستان تو تاپیک تعرفه های جدید چنان مسخره بود که هنوزم آدم میخونه تعجب میکنه !
    همین الانشم نت با سرعت ثابت نمیدن و نوسان داره با تک کانکشن
    بعد ملت شعار کیفیت 1 به 1 میدادن ! ( با 32 کانشکن IDm )
    دقیقا حرف دل منو زدی رفیق... احسنت.

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

16. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •