دوران پايان اينترنت فرارسيده بايد اين واقعيت رو پذيرفت حالا بزاريد نت ملي راه بيفته ديگه رنگ اينترنت هم به چشتون نميبينيد
اينترنت داره نفساي آخرشو ميكشه
دوران پايان اينترنت فرارسيده بايد اين واقعيت رو پذيرفت حالا بزاريد نت ملي راه بيفته ديگه رنگ اينترنت هم به چشتون نميبينيد
اينترنت داره نفساي آخرشو ميكشه
نت ملی؟؟؟ فرشاد این جمله کلا مشکل داره دیگه به کار نبر اینترانت یا شبکه ملی...
فرقي نداره هردوشون آخرشون نت دارن وقتي ميگيم نت جهاني يعني اينترنت ولي وقتي ميگيم نت ملي يعني اينترانت در واقع ملي بجاي اينترا و جهاني بجاي اينتر قرار ميگيره![]()
بابا نوشتم توهم و تخیله. میگی بلدی بفرست
امروز امدم بسته ایرانسل فعال کنم
قیمت ها رو که دیدم بیخیال شدم!
این خبر رو هم خونذم و دیگه کلا بیخیال بسته اینترنت شدم
با دستور مقام قضایی ۳ نرم افزار پیام رسان لاین، واتس آپ و تانگو فیلتر میشود.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چند تا سایت مثل تیبان و راسخون معرفی کنید در کنار هم خوش باشیم![]()
Last edited by مهندس احسان; 07-01-2015 at 21:11.
ایرانسل داره برا من پینگ زیر 100 میده
=========
من که خیلی خوشحال شدم دارن این مسنجر های موبایلی رو فیلـتر میکنن
ایرانسل تحریمه،بعدش کیفیت نداره آقا نداره وقتی با بسته افتضاحه انتظار داری بی بسته بهتر باشه
![]()
دوستان لطفا این بحث پوچ و مسخره ی فری نت رو همین جا تموم کنید.
ج از سامانه 195 برا اعتراض به نرخ بسته ها بچه ها نظر
مشترك گرامي، با سلام به استحضار مي¬رساند: تعرفه ¬هاي ايرانسل در چارچوب مصوبه ي شماره 1 جلسه 203 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مورخ 2/9/93 تعديل گرديده است. در اين رابطه، تنها 8 بسته از21 بسته تخفيفي مشمول تغيير تعرفه بوده اند. اين درحاليست كه اولاً تعرفه مصرف آزاد نسبت به سقف قبلي يك سي ام و نسبت به تعرفه قبلي ايرانسل يك دهم شده ودر حال حاضر وفق مصوبه فوق الاشعار مبلغ نيم ريال به ازاء هر كيلو بايت مي باشد. ثانياً ميزان تعرفه ي تعيين شده براي بسته¬هاي تخفيفي به مراتب پايين تر از سقف تعرفه ي اعلامي از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بوده و ثالثاً برخي ديگر از بسته هاي روزانه، هفتگي، ماهانه و تمامي بسته هاي 3ماهه، 6ماهه و يكساله بدون هيچ تغييري در حال عرضه مي¬باشند . شايان ذكر مي¬داند، شركت خدمات ارتباطي ايرانسل به جهت نيل به اهداف مشتري مداري، تعداد زيادي از بسته هاي جديد تخفيفي را براي بالا بردن حق انتخاب مشتركين به بازار عرضه نموده است.
این طور که معلومه طبق روال اخلاقی مردم... باز مردم دارن به همین قیمتا راضی میشن...[emoji58] [emoji6]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)