شما قبلش باید درخواست تخلیه مخابرات رو میدادید بعد ثبت نام میکردین،حالا هر موقع مخابرات تخلیه کرد با های وب تماس بگیرین تا نامه رانژه رو به مخابرات ارسال کنن.
شما قبلش باید درخواست تخلیه مخابرات رو میدادید بعد ثبت نام میکردین،حالا هر موقع مخابرات تخلیه کرد با های وب تماس بگیرین تا نامه رانژه رو به مخابرات ارسال کنن.
نباید ایراد داشته باشه مودم رو خاموش روشن کردی ؟
اونو زنگ زدم باهاشون هماهنگ کردم پورت خالی نداشتن چند تا یوزر کنسل کرده بودن پورتشون خالی شده بود گفتن میتونی ثبت نام کنی تا ما پورت برات نگه داریم تا اون شرکت خطتو تخلیه کنه . میخواستم بدون معمولا چقد طول میکشه تا وصل بشه .
بیشتر از 5بار خاموش روشن کردم این مشکل یه بار دیگم برام پیش اومد
این عکسو ببین تا حالا همچین چیزی دیدی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا تو تغییرات که امروز سایت داشته اینجوری شده
چیکار کنم به نظرت؟
داره از حجم اصلی کم میکنه مثل شیر اب هدر میره
اگه خطت آزاد باشه،حداکثر 72 ساعت بعد از ارسال نامه رانژه وصل میشه،برامن 1ساعته رانژه شد چون خطم آزاد بود صبح ساعت 8:30 نامه رو ارسال کردن 9:30وصل شد،البته این رو هم بگم که بستگی به مرکز مخابراتی شما هم داره که تنبل باشه یا سریع کار رانژه رو انجام بده.
دوست عزیز حساب کتاب ندارند پارسال موقع خرید سرویس گفت 5 تومن بیشتر بدید 24 ساعته وصل میشه پول و دادیم 72 ساعت بعد وصل شد بعدش گفت اگر صبح پول و میدادی زود وصل میشد در صورتیکی این و نگفت گذاشت پول و بدم. دیگه خودتون تا اخرشو بخونید
چندین بار تماس گرفتم زدن زیرش. میگن اینجا برای ما درسته. همینجا تو همین تایپیک یکی دونفر از این پشتیبانی ها اومدن گفتن نه سیستم مونیتورینگ ما معیاره!!!! یعنی مال همه باگ داره فقط برای اینا نداره!!!! فکر کردید برای چی فشفشه گذاشتن!! شما یکبار فشفشه حساب کنید ببیینید واقعا 1 گیگ میشه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد این سرعت سرویساش چه فرقی داره با هم ؟ مثلا 1 مگ با 512 چه تفاوتی میکنه ؟ چون گفتن سرعت کلا بازه.
تفاوتش یکیش تو قیمته یکیش دانلود شبانه
یکی هم 512 رو 4مگ میبندن
ولی 1مگ رو 6مگ میبندن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)