بله ، یک نیم ساعت یک ساعتی واستا درست میشه!
بله ، یک نیم ساعت یک ساعتی واستا درست میشه!
یعنی این نرم افزار که گفتی Fps رو بالا میبره ؟
fps چه تاثیری داره گرافیکو میبره بالا؟
حجم بیشتر نمیکشه؟
fps مخفف frame per second هست ، به معنای تعداد فریم بر ثانیه
چشم بشر تغییراتی بیشتر از 24 فریم بر ثانیه رو نمی تونه منفک ببینه و عملا پیوسته می بینه ، اما بعد از اختراع فیلم و ملاحظاتی حداقل سرعت 30 فریم بر ثانیه استاندارد شد که نتیجه بهتری داره
فریم بر ثانیه هر چه بیشتر باشه ، تصویر و انیمیشن روون تر دیده میشه ، اما 30 فریم بر ثانیه عدد استاندارد و مناسبی هست که در فیلم های رایج استفاده میشه ، و بیشتر از اون خیلی تفاوتی ایجاد نمی کنه.
اگر فریم بر ثانیه به زیر 24 افت پیدا کنه ، شما انیمیشن ها رو همون طور که هست ، به صورت تکه تکه و فریم به فریم می بینی.
خوب یکم در مورد این برنامه توضیح بده ببینیم چطوریه اگه لینک دانلود چیزی داری بزار![]()
ببخشید X تایپ نشده بود GTX درسته![]()
ولی مشکل اینجاست که چشم انسان نمی تونه بین 60 fps و 100 fps چیزی رو تشخیص بده. بعد از اون مانیتوری نیست که بخواهد 300 فریم بر ثانیه نمایش بده
ببخشیدا چون من تو قسمت دوربین های مدار بسته تحت شبکه کار می کنم از روی تخصصم گفتم. مانیتور بیشتر از 85 fps رو نمی تونه نمایش بده![]()
سلام بچه ها ماله من گیر کرده قاطی کرده فک کنم![]()
سلام
برای من مرحله دوم رو نوشته بود حدود 90 مگ ، اما نزدیک 3 ساعته که روی 99% گیر کرده!
امان از دست این riot نوب
مال من اول میاورد بعد هی ارور می داد اینم عکسش خود به خود اینتر نتم قعط می شددوباره سعی کردم برم تو آپدیت بکنم رو عکس league of legends
دیگه سریع می آد بیرون کسی مشکلی نداره؟
مگه هیرو جدید آوردن آخه 400 مگابیت آپدیت دادن بیرون کسی بازی آپدیت کرده ؟ اگه می شه بگید چه چیزی اضافه کردن
![]()
Last edited by XxScorpionxX; 04-09-2013 at 22:22.
عاغا یکی بره این لینک ببینه جریان چجوریاس....
چند نفر تو نظرات گفتن rp گرفتن یعنی میشه عایا؟![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)