تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 946 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لطفا در این تاپیک اسپم نکنید در غیر این صورت پست شما گزارش میشه
    همین بیت دیفندری که شما به مسخره مثال میزنید تراست پورت از انجین و موتور این آنتی ویروس استفاده میکنید و اگر بیت دیفندر نبود تراست پورت هیچ حرفی واسه گفتن نداشت

اینطور اسکرین شات نمیگیرن بلکه از اسکن انجام شده و تعداد شناسایی ها اسکرین شات میگیرن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد برای من جالبه که فایل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو ویروس توتال نه بیت دیفندر میشناسه و نه AVG که موتورهای تراست پورت هستند بعد تراست پورت چطور این بدافزارها رو شناسایی میکنه ؟؟؟

شما می تونید نصب کنید تست کنید بنده هم می دونم سایتی هست بنام ویروس توتال

ممنون می شم دانلود کنیدو بعدا پست بدید حدود 300 مگی هست لینکم خواستید بدم نسخه توتال دانولد کنید که ذوقش بیشتره . موتور مهمه اما استفاده از اونا مهمتره حالا واسه اینکه به شما ثابت بشه بنده یک مثال می زنم این 11 ویروس یا تروجان ...کامل نه بیت گرفتتش تا همین لحظه نه اویرا پس از کجا تونیسته این 11 تارو بگیره تراستپورت !!! نشون می ده یا فتوشاپه یا اینکه 2 زار تراستپورت چیز حالیش بوده خودشم چیزایی به نرم افزار اضافه کرده .!!!!

گرچه سایت معروف VIRUS BTN چند ماه و سالی در نتایجش به عنوان بهترین عملکرد اشتباه می کنه و تراست پورتو اول در نمودار نشون می ده !!!
    همون نموداری که خیلی ها از اونجا فهمیدن آنتی ویروسی هست بنام جی دیتا و ....

=============
    مثال :
    در بعضی مواقع مهم این نیست کی بهترین موتور ماشین طراحی و اختراع کرد مهم اینه کی الان بهترینه !
    قاعدتا در بسیاری از صنایع و محصولات دنیا خیلی چیزا از بیس شرکت دیگه استفاده می کنند اما از محصولات اونا بهترند

نمونه : مک لارن - جگوار - آستون مارتین -و .....

بازم سوالی بود بفرمایید کامل پاسخ بدم با دلیل و مدرک .
    ============

Last edited by manutd2009; 09-06-2013 at 11:33.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

عـــــزیز از فولدر خالی عکس بزاره !!!!!!!!!!!
    - جناب سعیدسیلور عکس بزارید از پوشه و نرم افزار

فایروال هم داره!! آره راضی هستم! اسنم شات اسکرین باری اینکه عریضه خالی نمونه

پست های قبلی رو نگاه کن ببین چجوری باید اسکرین شات بزاری داداش...پوشه خالی چرا گذاشتی؟

3. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون می شم دانلود کنیدو بعدا پست بدید حدود 300 مگی هست لینکم خواستید بدم نسخه توتال دانولد کنید که ذوقش بیشتره . موتور مهمه اما استفاده از اونا مهمتره حالا واسه اینکه به شما ثابت بشه بنده یک مثال می زنم این 11 ویروس یا تروجان ...کامل نه بیت گرفتتش تا همین لحظه نه اویرا پس از کجا تونیسته این 11 تارو بگیره تراستپورت !!! نشون می ده یا فتوشاپه یا اینکه 2 زار تراستپورت چیز حالیش بوده خودشم چیزایی به نرم افزار اضافه کرده .!!!!

گرچه سایت معروف VIRUS BTN چند ماه و سالی در نتایجش به عنوان بهترین عملکرد اشتباه می کنه و تراست پورتو اول در نمودار نشون می ده !!!
    همون نموداری که خیلی ها از اونجا فهمیدن آنتی ویروسی هست بنام جی دیتا و ....

=============
    مثال :
    در بعضی مواقع مهم این نیست کی بهترین موتور ماشین طراحی و اختراع کرد مهم اینه کی الان بهترینه !
    قاعدتا در بسیاری از صنایع و محصولات دنیا خیلی چیزا از بیس شرکت دیگه استفاده می کنند اما از محصولات اونا بهترند

نمونه : مک لارن - جگوار - آستون مارتین -و .....

بازم سوالی بود بفرمایید کامل پاسخ بدم با دلیل و مدرک .
    ============
    دوست عزیز، تراست پورت شاید به واسطه دو موتور دیگش در شناسایی اولیه خوب باشه.
    اما یکی از ضعیف ترین آنتی ویروس ها از لحاظ برنامه نویسی است.
    در ابتدا که نسخه 2013 اومده بود، روی بسیاری از ویندوز ها از جمله ویندوز 8 خطا می داد و سیستم کلا بالا نمی اومد
    به علاوه اینکه در برابر مخرب های پیچیده به سادگی گول میخوره و غیر فعال میشه.

اینکه این مجصول برای شناسایی کلاسیک خوب است شکی نیست تمام محصولات چند موتوره در همین حد هستند.
    اما این محصول به هیچ عنوان برای مخرب های هوشمند مناسب نیست.

از ابتدای 2013 هم به دلیل مشکلات فنی، بسیاری از کاربران از استفاده از آن صرف نظر کردند که اتفاقا جنجالی توی یکی از سایت های انگلیسی برپا شده بود که لینکش خاطرم نیست.

در کل بهترین بودن رو از دید شناسایی با اسکن در نظر نگیرید. باید دید این محصول چه چیز چدیدی در دفاع دارد وگرنه در این صورت میتوان گفت شید هم آنتی ویروس قدرتمندی است.

5. 7 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

شما اگر از فونت معمولی هم استفاده کنید پستتون دیده میشه
    من تست دوستمون رو زیرسوال نبردم ولی میخواستم ببینم اگر تراست پورت به غیر از موتورهای شناسایی , از طریق دیگه ای میتونه ویروس ها رو شناسایی کنه به ما هم بگه تا متوجه بشیم
    ضمناً تراست پورت از موتورهای AVG و بیت دیفندر استفاده میکنه و نه آویرا.
    والا ترافیک زیادی ندارم که همچین حجمی رو دانلود کنم !

7. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما اگر از فونت معمولی هم استفاده کنید پستتون دیده میشه
    من تست دوستمون رو زیرسوال نبردم ولی میخواستم ببینم اگر تراست پورت به غیر از موتورهای شناسایی , از طریق دیگه ای میتونه ویروس ها رو شناسایی کنه به ما هم بگه تا متوجه بشیم
    ضمناً تراست پورت از موتورهای AVG و بیت دیفندر استفاده میکنه و نه آویرا.
    والا ترافیک زیادی ندارم که همچین حجمی رو دانلود کنم !

فکر نکنم شما اجازه تعیین کردن فونت برای دیگران داشته باشید !!!

از طریق تاس می تونه ویروس پیدا کنه تاس می اندازه اگر جفت 6 اومد می تونه اگر نه نمی تونه . کاربر محترم یا شما متوجه صحبتت نیستی یا می خوای نشون بدی خیلی واردیو پرچمت بالاست

دوست گرامی واست مثال زدم از اونم که بگزریم مهم اینه که این آنتی ویروس اون فایلهایی که آنتی ویروس مورد نظر شما و دیگران حتی فرق بین ویروس یا تروجان و... بودنش با یک فایل معمولی نمی دونه این تراستپورته که اونا رو شناسایی می کنه ! اوکی ؟

ترافیک ندارید به من مربوط نمی شه دوست داشتید گلریزون می گیریم ! اما نمی تونید به کسی تهمت بزنید ! اوکی ؟

می تونید پول جمع کنید حجم بخرید 300 مگ دانلود کنید اگر باور ندارید تست کنید .

Last edited by manutd2009; 09-06-2013 at 14:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز، تراست پورت شاید به واسطه دو موتور دیگش در شناسایی اولیه خوب باشه.
    اما یکی از ضعیف ترین آنتی ویروس ها از لحاظ برنامه نویسی است.
    در ابتدا که نسخه 2013 اومده بود، روی بسیاری از ویندوز ها از جمله ویندوز 8 خطا می داد و سیستم کلا بالا نمی اومد
    به علاوه اینکه در برابر مخرب های پیچیده به سادگی گول میخوره و غیر فعال میشه.

اینکه این مجصول برای شناسایی کلاسیک خوب است شکی نیست تمام محصولات چند موتوره در همین حد هستند.
    اما این محصول به هیچ عنوان برای مخرب های هوشمند مناسب نیست.

از ابتدای 2013 هم به دلیل مشکلات فنی، بسیاری از کاربران از استفاده از آن صرف نظر کردند که اتفاقا جنجالی توی یکی از سایت های انگلیسی برپا شده بود که لینکش خاطرم نیست.

در کل بهترین بودن رو از دید شناسایی با اسکن در نظر نگیرید. باید دید این محصول چه چیز چدیدی در دفاع دارد وگرنه در این صورت میتوان گفت شید هم آنتی ویروس قدرتمندی است.

در جواب دوست گرامی بگم که ممنون می شم از این به بعد برای هر صحبتی دلیل و مدرک بیارید اونم از سایت معتبر هر چیزی ممکن در دوران بودنش در پروسسه مشکلی پیش رو داشته باشه از پس اون براومده باشه فکر نکنم هیچ نرم افزاری وجود داشته باشه که دچار ایراداتی نبوده باشه از ویندوز بگیر که بیس همه است تا .....

کاسپر - بیت - نود - و ..... نکات منفی دارند که در سایتهای معروفی همچون CNET-PCWORLD-CHIP , .... اشاره شده . جریان کاسپراسکای و دزدی لایسنس که معروف شده !!! سرچ کنید بخونید البته به زبان انگلیسی هستش در سایتهای معتبر البته کمی زحمت داره
    100% تراستپورتم کامل کامل نیست اما به نسبت بقیه روند چشمگیری داشته

و نکته آخر شما این ویروس های به اصطلاع مبتدی رو به آنتی ویروستون بفهمونید بگیره حالا من هروقت دچار مخربهای پیچیده شدم به فکر چاره می افتم

تا حالا هر تعداد ویروسی که بصورت اتچ در انجمن گذاشته شده تا جاییکه بنده می تونستم تست کردم و بهترین نتیجه رو در بین آنتی ویروس های نام برده داده . حداقل در 90% موارد اینطور بوده .

در ضمن این تاپیک جای پرسشو و پاسخ نیست نمی خوام ادمین تاپیک رو ناراحت کنیم با پستامون . اگر مایل بودید تاپیک جدید بزنید تا کاملا جواب تک تک شماهارو با دلیل و مدرک از سایتهای معتبر بدهم

پاینده باشید
    Last edited by manutd2009; 09-06-2013 at 14:57.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

فکر نکنم شما اجازه تعیین کردن فونت برای دیگران داشته باشید !!!

از طریق تاس می تونه ویروس پیدا کنه تاس می اندازه اگر جفت 6 اومد می تونه اگر نه نمی تونه . کاربر محترم یا شما متوجه صحبتت نیستی یا می خوای نشون بدی خیلی واردیو پرچمت بالاست

دوست گرامی واست مثال زدم از اونم که بگزریم مهم اینه که این آنتی ویروس اون فایلهایی که آنتی ویروس مورد نظر شما و دیگران حتی فرق بین ویروس یا تروجان و... بودنش با یک فایل معمولی نمی دونه این تراستپورته که اونا رو شناسایی می کنه ! اوکی ؟

ترافیک ندارید به من مربوط نمی شه دوست داشتید گلریزون می گیریم ! اما نمی تونید به کسی تهمت بزنید ! اوکی ؟

می تونید پول جمع کنید حجم بخرید 300 مگ دانلود کنید اگر باور ندارید تست کنید .

حالا چرا قاطی کردی ؟ باشه بابا اصلا از دیتابیس آویرا استفاده میکنه : دی
    شما ادعاتون میشه محصول رو خوب شناختید ولی هنوز نمیدونید از چه موتوری استفاده میکنه
    در مورد فونت هم , فونت شما باعث اذیت ما میشه اگر بهتون برنمیخوره از فونت عادی استفاده کنید
    باشه شما که خیلی پولدارید برید با پولاتون و ترافیکتون حال کنید ولی قبلش سعی کنید طرز صحبت با بقیه رو یاد بگیرید این خیلی مهمتره

11. 9 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حالا چرا قاطی کردی ؟ باشه بابا اصلا از دیتابیس آویرا استفاده میکنه : دی
    شما ادعاتون میشه محصول رو خوب شناختید ولی هنوز نمیدونید از چه موتوری استفاده میکنه
    در مورد فونت هم , فونت شما باعث اذیت ما میشه اگر بهتون برنمیخوره از فونت عادی استفاده کنید
    باشه شما که خیلی پولدارید برید با پولاتون و ترافیکتون حال کنید ولی قبلش سعی کنید طرز صحبت با بقیه رو یاد بگیرید این خیلی مهمتره

ادامه بدید واسه پست زیاد دادن و ستاره جمع کردن خوبه . عالـــــــیه . عرض کردم صحبتی هست تاپیک جدا بزنید بنده بسیار بسیار دوستانه جواب شما رو خواهم داد بنده مبتدی و شما حرفه ای .

در صورتیکه علاقه به زدن تاپیک و گرفتن تمام پاسخ های خودتون نداشتید بنده بدلیل اینکه نظم این تاپیک روعایت بشود شما رو به حال خود می گذارم باشد که مورد رحمت دوستان واقع شوید !

من قول می دم واستون تو اون تاپیک هر طور شده 300 مگ رو فراهم کنم غصه نخورید خدا بزرگه شاید تونستم شما رو به آرزوتون نزدیک کنم .

یا حق .
    Last edited by manutd2009; 09-06-2013 at 15:55.

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده
    Last edited by Serenity; 09-06-2013 at 15:45.

14. 7 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت محمـدمهدی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ادامه بدید واسه پست زیاد دادن و ستاره جمع کردن خوبه . عالـــــــیه . عرض کردم صحبتی هست تاپیک جدا بزنید بنده بسیار بسیار دوستانه جواب شما رو خواهم داد بنده مبتدی و شما حرفه ای .

در صورتیکه علاقه به زدن تاپیک و گرفتن تمام پاسخ های خودتون نداشتید بنده بدلیل اینکه نظم این تاپیک روعایت بشود شما رو به حال خود می گذارم باشد که مورد رحمت دوستان واقع شوید !

من قول می دم واستون تو اون تاپیک هر طور شده 300 مگ رو فراهم کنم غصه نخورید خدا بزرگه شاید تونستم شما رو به آرزوتون نزدیک کنم .

یا حق .
    با عرض سلام.
    بنده قصد فضولی و مداخله در بحث شما رو ندارم ...
    اما این طرز برخورد با شخصی که مدت هاست اینجا زحمت میکشه و اطلاعاتش رو در اختیار دیگران قرار میده نیست.
    به صفحات ابتدایی تاپیک مراجعه کنید ... گاها شک ها و شبهاتی درباره آنتی ویروس ها پیش میومد اما کسی با تندی برخود نمیکرد! بلکه با ساختن فیلم و کلیپ
    و تست سوییت به نحو حرفه ای مدارک خودش رو ارائه میداد...
    این که شما بیاید و بگید مدارک معتبری از سایت سی نت و ... قرار بده ملاک کار کاربران اینجا نیست! چرا که اگر قرار تست کردن سوییت توسط سایت های تست انتی ویروس و ... بود دکتر هیچ وقت این تاپیک رو ایجاد نمیکردند. ( هر روز میومدیم و یه تست از فلان سایت قرار میدادیم! به جای اینکه خودمون تست کنیم.)

بعضا:
    تست آنتی ویروس ها هم توسط سایت ها بستگی به رابطه سازندگان آنتی ویروس و تستر ها دارن... یه روز پشت پرده رابطه بیت دفندر با سایت خوبه یه روز کسپر و ...
    مهم این هست که انتخاب شما بر اساس معیار های خودتون صورت بگیره ... ( البته اگر معیار خاصی رو مد نظر دارید ! .)

و نکته آخر شما این ویروس های به اصطلاع مبتدی رو به آنتی ویروستون بفهمونید بگیره حالا من هروقت دچار مخربهای پیچیده شدم به فکر چاره می افتم
    یکی از این ویروس های مبتدی رو هم در اختیار بنده یا دیگر دوستان قرار بدید( حرفه ای هم بود مشکلی نیست) ... اگر توسط سوییت ما از عملکرد مخربش جلو گیری نشد اونوقت شما این حرف رو بزن ...

ما خیلی وقت پیش فهمیدیم که دوره دیگه دوره دیتا بیس به تنهایی نیست...
    موفق باشید

16. 10 کاربر از محمـدمهدی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •