تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 1298 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من حدود ۳ سال یا ۴ سال است که خطم رانژه مخابراته. رشته خودم هم کامپیوتره و الان ۱۸ ساله دارم با کامپیوتر کار می کنم. بیشتر از ۱۶ سال هم هست پام به نت باز شده. کلا با شبکه و کامپیوتر زندگی کردم!‌ )
    امروز رفتم مخابرات اول خیابان ۲۲ بهمن برای ارایه درخواست ارتقای پورت به ۱۰ مگ.
    خلاصه:
    گفت همینه که هست!‌ اگر فیبر باشی مجبوری از مخابرات بگیری!‌گفتم فیبر نیستم اما فقط مخابرات روی ان پیش شماره من سرورس میده !‌ یک طوری گفت امکان نداره که انگار من گفتم الان شبه!‌ کلا برگه کتبی که نوشته بودم را گرفت انداخت رومیزش!‌ البته امیدوارم قبل از این که بندازتش سطل اشغال از پشت برگه به عنوان چرک نویس استفاده کنه!
    شرح کامل:
    امروز که رفتم مخابرات با یک اقای محترم اخمالو روبرو شدم. بلانصبت فکر کردم کسی ان جا فوت کرده این قدر ناراحته و اعصاب نداره. یک طوری برخورد کرد که انگار هیچ تمایلی به کار در ان جا نداشته و به زور نشوندنش پشت ان میز. به هر حال تا حدودی نمونه یک کارمند واقعی بود این فرد!‌ قصد توهین ندارم اما خوب واقعا رفتارش نامناسب بود یا حداقل من این طور حس کردم.
    به ایشون گفتم من طرح ۱۰ مگ ثبت نام کردم اما رانژه خط من روی ۵ مگ محدود شده!‌ دقیقا ۵ مگ ! فرمودند: گفتیم تا ۱۰ مگ دلیل نمی شه ۱۰ مگ به دست شما برسه!‌!! گفتم قبول اما شما نباید محدود کنید باید تا ۱۰ باز باشه که باعث شد یک لحظه فکر کنه و شماره تلفن را بپرسه. در همین حال در مورد طرح نامحدود ازشون سوال کردم که گفت اصلا تمدید نمی شود. در حالی که همکارشون در مخابرات فروغی گفته بود تمدید می شود!‌!
    یکم با کامپیوتروشون کار کردند و به چشمام خیره شدن!!‌ کلا من نفهمیدم داشت نتیجه بررسی شماره من و طرح ۱۰ مگ چی شد!‌ بهشون گفتم من می خوام تقاضای رفع محدودیت خطم را به صورت کتبی بنویسم. با مکث کمی یک برگه a4 را به یک برگه a5 تبدیل کرد و به من داد ازشون سوال کردم متن خاصی برای این مورد ندارید گفتا نه !‌ منم از خودم نوشتم که با توجه به محدودیت که از سوی مخابرات اعمال شده مجبور به استفاده از خدمات ۲۰۲۰ (مخابرات ) برای adsl هستم و برای استفاده از طرح ۱۰ مگ تقاضای رفع محدودیت سرعت رانژه و ارتقای downstream و upstream به ۱۰ مگ را دارم. امضا و شماره تلفن و تاریخ و شماره کارت ملی هم نوشتم.
    برگه را که بهشون تحویل دادم متن را نگاهی کردن و گفتن مگه خطتون فیبره ؟ گفتم نه!‌گفتن پس می تونی از بقیه شرکت ها سرویس بگیرید. من هم در جواب گفتم من ۱ سال تلاش کردم و از طرف همه شرکت ها برای رانژه خط اقدام کردم هیچ کدام پیش شماره من را نتوانستند رانژه کنند!‌ ایشون بازم یک طوری جواب دادن انگار من دروغ می گویم! برگه را انداخت روی میز و کلا دوبازه جوابی ندادن پرسیدم کار دیگری باید انجام بدهم فرمودند نه!‌ خداحافظی کردم و تمام!‌

کمک : ایا کسی می تواند کمک کنه به هر روشی ( اشنا و دوست در مخابرات یا راه حل دیگری و ... ) این خط من واقعا روی ۱۰ مگ رانژه بشه؟ طرح نامحدود که تمدید نمی شه!‌ پینگ این طرح ۱۰ مگ که خوب نیست حداقل دلمون به سرعت این طرح خوش باشه!
    شمارتون را خصوصی بفرستید من ارجاع میدم مشکلتون حل بشه

Sent from my HTC One

2. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کسی نمی دونه DNS پیشفرض مخابرات اصفهان چند هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

DNS تون رو توی تنظیمات مودم تغییر بدین احتمالا حل میشه
    به صورت دستی توی تنظیمات مودم 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو مثلا قرار بدین

------------------
    سلام دوستان لطفا نحوه ست کردن dns را در مودم تی پی لینک توضیح دهید و در دستگاه ر ی س یی و ر من امکان ست کردن dns وجود دارد ایا از ان طریق نمی توان dns را ست کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ببخشید من یک سوال داشتم اقای توسلی و سایر دوستان
    من از بندرعباسم و میخوام اینترنت 5 مگ مخابرات رو بگیرم الان پارس انلاین هستم واصلا راضی نیستم تست سرعتم توی امضام هست میخواستم ببینم
    این 5مگ نت چقدر سرعت دانلود میده؟؟ من شیانه برام مهم نیست بنظرتون حجم 5 مگ ماهیانه کفایت میکنه؟ وبگردی معمولی و دانلود اهنگ روزانه 30مگ طرححها هم فقط یک ساله میده کیفیت اینترنت چطوره نسیت به پارس انلاین قطعی واینا نداره؟
    بعد توی 5 نگ خطو رو چند میندن؟ 10مگ ببندن امکانش هست؟
    برای 5 مگ احتیاجی به مدرک خاصی داره؟

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان کسی DNS بدردبخور نداره که سرعتشم خوب باشه؟
    Last edited by Shahin031; 24-10-2014 at 14:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان کسی DNS بدردبخور نداره که سرعتشم خوب باشه؟
    208.67.222.222
    208.67.220.220

8. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دادا اینو دارم ولی سرعتش کمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال داشتم.من طرح تابستانه 2مگ 3گیگ با 2گیگ ماهیانه رایگان رو گرفتم.از تاریخ 26 شهریور هم فعال شده.ولی تا امروز که بیشتر از یک ماه میگذره هنوز شارج خودکار نشده.کسی میدونه مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دادا اینو دارم ولی سرعتش کمه
    سرعت رو زیاد نمیشه با dns عوض کردن بهتر کرد.

12. این کاربر از vmostofi001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان لطفا نحوه ست کردن dns را در مودم تی پی لینک توضیح دهید و در دستگاه ر ی س یی و ر من امکان ست کردن dns وجود دارد ایا از ان طریق نمی توان dns را ست کرد؟
    اول برو به این آدرس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعد برو به این قسمت:
    Interface Setup > Lan
    پایین صفحه dns relay رو بزار Use user discovered dns only
    بعد پایینش 2 تا dns وارد کن. بعد دکمه ی save رو بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •