من که هر کاری کردم نشد همه کاری که گفتی انجام دادم
من که هر کاری کردم نشد همه کاری که گفتی انجام دادم
چه ارروری میده؟ من مودممو به تنظیمات کارخونه هم بردم ... ( اگه بلدی دوباره تنظیمش کنی این کارم انجام بده )
ممنون از راهنماییت با ریست مشکل حل شد.
من هم با ریست به تنظیمات کارخونه تونستم مودم رو آپدیت کنم
سلام دوستان
من تازه وایمکس گرفتم و همون موقع که اومد نصب کرد درخواست تغییر سروریس دادم از 128 5گیگ به 256 ازاد ولی الان زنگ زدم گفتن سرویست به حالت تعلیق رفته و اعمال نمیشه یعنی من باید 20 تومن را کامل بدم تا بتونم برای ماه بعد از وایمکس استفاده کنم؟
الان 10تومن تو حسابم هست اگه این ماه بقیه را پرداخت نکنم که نمی سوزه؟
اگه اخر ماه پرداخت کنم چطور؟هزینه چند روخر اخر را حساب می کنن بقیش تو حسابم میمونه ؟میتونم تغییر سرویس بدم به مصرف ازاد برای ماه بعد؟
چرا جواب نمیدی![]()
دوستان عنوان شده اختلایی سراسری در خط اینترنت از اوخر بعد ظهر به بعد هست
من چندین بار دچار تایم اوت شدم که بیشتر سایت نمیتوستم وارد بشم من سپنتا سرویس میگرم زنگ زدم این به من گفت بخش فنی جریان چی ؟!
جاهایه دیگه مشکلی هست ؟!
خوب به سلامتی من هم تونستم آپ دیت کنم. مال من هم اول همون اروری رو می داد که میگه شما نمی تونین به CPE وصل بشین و از این حرفا. رفتم داخلش و تنظیماتش رو به حالت پیش فرض برگردوندم؛ درست شد. یکی از اتفاقات خوبی که افتاده اینه که من ( ونه تنها من بلکه خیلی از عزیزانی که مودم BM632W داشتن ) با وای فایش مشکل داشتیم و روی حالت n همش لیمیتد اکسس می شد و قطع می شد که ظاهرا این مشکل در نسخه جدید فریمورش برطرف شده و جالب اینه که اصلا دیگه جایی نداره که بخوای بذاری روی n، g یا b ... بهرحال خواستم خبر بدم که چجوری آپ دیت کردم شاید مشکل شما هم حل بشه!![]()
سلام دوستان ! من دیشب از ساعت 2:15 تا 6 یک فایل 600 mb رو با وایمکس گذاشتم دانلود بشه حتی قبلش هم مودم رو خاموش روشن کردم ولی وقتی ecare رو چک کردم از حسابم کم شده بود !!!
برای شما هم همینجوریه ؟؟؟
در ضمن سرویس من 512 kbps هست !
توی طرح های ایرنسل قسطی داره یک ساله یا دو ساله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)