تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 1211 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=4039;4423308][RIGHT]چند وقت پیش یکی از سایتهای به اصطلاح معتبر بازی توی نقدی که از این بازی کرده بود به نکته ای اشاره کرده بود که واقعا حیرت انگیز بود البته من زیاد تعجب نکردم چون به نوع نقدهای آبکلی این سایتها عادت دارم ....

حسين جان ممنون

واقعا از مواردي كه عنوان كردي لذت بردم

اين چيزي بود كه در مورد اين بازي خيلي بهش توجه كرده بودم

ما رو از وجودت تو اين تاپيك بي بهره نذار. دمت گرم
    Last edited by hobgoblin; 22-11-2009 at 13:39.

2. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما توجهی به این مورد کردی ؟

requirements:
    1. installed .NET Framework (at least version 2.0)
    حسین جان ممنون از راهنماییت ،به طور کل این یه مورد رو فراموش کرده بودم ،مشکل حل شد.

دارم تلاش میکنم با ادیت کردن یه سری از آیتم ها ،گیم پلی رو به شکل کاملا" دلخواه خودم در بیارم ،فایل اسپید رو میخوان رو 0.95 بگذارم ،ولی سرعت پاسهاشون باز هم زیاده و میخوام کاهشش بدم ،البته نه به اندازه ای که توپ پله کنه ،با حساب و کتاب می خوام اقدام به این کار بکنم، البته فایل اسپید رو روی درجات کمتر هم گذاشتم ، سرعت پاسها بدون مشکل میشه ولی به موازات اون ،زمان پاسخ دهی هم افزایش پیدا میکنه و نتیجتا" کنترلمون رو بازیکنان کم میشه و حرکاتشون از دست گیمر به مقدر خیلی کم خارج میشه ،البته این قضیه سلیقه ای هست و ممکنه سایرین یه همچین نظری رو نداشته باشن،من جمله خود شما که علاقمند به افزایش زمان پسخ دهی هستید ،
    به هر جهت من تصمیم گرفتم فایل سرعت رو بر روی 0.95 بگذارم و سرعت پاسها رو تا اونجایی که توپ پله نکه کاهش بدم،که البته به نتایج خوبی هم در این مورد رسیدم ،ولی هنوزم که هنوزه با مشکل دروازبانی و عملکرد ضعیفشون دست و پنجه نرم میکنم.

راستی مطلبت در مورد کارتهای بازیکنان فوق العاده آموزنده بود

موید باشید

4. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این هم آپدیت پچ PESEdit که با دانلود اون، مشکلاتی که این پچ در BAL و ML داشت؛ حل میشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان ممنون از راهنماییت ،به طور کل این یه مورد رو فراموش کرده بودم ،مشکل حل شد.

دارم تلاش میکنم با ادیت کردن یه سری از آیتم ها ،گیم پلی رو به شکل کاملا" دلخواه خودم در بیارم ،فایل اسپید رو میخوان رو 0.95 بگذارم ،ولی سرعت پاسهاشون باز هم زیاده و میخوام کاهشش بدم ،البته نه به اندازه ای که توپ پله کنه ،با حساب و کتاب می خوام اقدام به این کار بکنم، البته فایل اسپید رو روی درجات کمتر هم گذاشتم ، سرعت پاسها بدون مشکل میشه ولی به موازات اون ،زمان پاسخ دهی هم افزایش پیدا میکنه و نتیجتا" کنترلمون رو بازیکنان کم میشه و حرکاتشون از دست گیمر به مقدر خیلی کم خارج میشه ،البته این قضیه سلیقه ای هست و ممکنه سایرین یه همچین نظری رو نداشته باشن،من جمله خود شما که علاقمند به افزایش زمان پسخ دهی هستید ،
    به هر جهت من تصمیم گرفتم فایل سرعت رو بر روی 0.95 بگذارم و سرعت پاسها رو تا اونجایی که توپ پله نکه کاهش بدم،که البته به نتایج خوبی هم در این مورد رسیدم ،ولی هنوزم که هنوزه با مشکل دروازبانی و عملکرد ضعیفشون دست و پنجه نرم میکنم.

راستی مطلبت در مورد کارتهای بازیکنان فوق العاده آموزنده بود

موید باشید
    در مورد پاسها اگه سرعتشونو میشد یک کم کمتر کرد واقعا عالی میشد اما کمتر از 65 توپ پله میکنه من قبلا امتحان کردم . اگه سرعت پاسها کمتر میشد گل زدن هم خیلی سخت میشد چون زمانیکه شما پاس میدی بدلیل سرعت کم توپ بازیکن حریف میتونه زودتر توپو قطع کنه و اینجوری خیلی از پاسها به بازیکن خودی نمیرسه البته نمیشه گفت این وضعیت طبیعیه اما برای سخت کردن بازی راهکار بدی نیست . من که به این قسمت دست نزدم چون بنظرم با کاهش سرعت کلی بازی سرعت پاسها هم نسبتا نرمال شده .در مورد دروازه بان هم که باید گفت طراحی یک دروازه بان کم اشتباه و بدون باگ تقریبا غیر ممکنه حتی با تعداد زیادی برنامه نویس و مهندس نرم افزار شما اگه به عملکرد دروازه بان توی فیفا هم نگاه کنی میبینی اونجا هم دروازه بانها کارهای عجیب کم انجام نمیدن . علتشم گستردگی متغیرها و حالات مختلفه که برای دروازه بان تعریف نشده بحثش مفصله اگه فرصتی پیش اومد در مورد این مساله بیشتر صحبت میکنیم .
    اگه خواستین ادیت فایلتون رو ویرایش کنید بد نیست به این مواردی که توی محتوای مخفی نوشتم یک نگاهی بندازید . در ضمن بعد از سیو کرد تغییرات حتما توی جدول آمار توانایی بازیکنان توی این برنامه چک کنید که تغییرات اعمال شده یا نه چون بعضی از وقتا تغییرات سیو نمیشه .

محتوای مخفی:  

من به انتقاداتی که گیمرها نسبت به گیم پلی میکنن خیلی توجه میکنم و سعی میکنم راهی برای حل اون مشکلات پیدا کنم خدا رو شکر خیلی از اون مسائل از طریق ویرایش stat ها رفع میشه .
    چند روز پیش بهزاد ( fashist ) از یک مساله خیلی ناراحت بود و میگفت یکی از دلایل آسون شدن بازی اینه که با بازیکنانی که قدرت بدنی بالایی دارن راحت میشه خیلی پیشروی کرد من تا الان کمتر به این مساله توجه کرده بودم و احساس میکردم علت اصلی این مساله سرعت بازیکنان اما با توجه به حرف ایشون من بخش قدرت بدنی بازیکنان رو هم تعدیل کردم و الان بازی درگیرانه تر شده و این مشکل هم با ادیت قسمتهای دیگه برطرف شده اما
    من دقت کردم کونامی برای اینکه تمایز بازیکنان مختلفو نمایان کنه توی توانایی بعضی از بازیکنان خیلی اغراق کرده و این مساله سبب ایجاد این نوع باگها شده . بعنوان نمونه ما توی دنیای واقعی میبینیم مسی با تکنیک و سرعت عمل بالای خودش توی یک بازی بارها به قلب دفاع حریف میزنه و سازمان دفاعیشونو بهم میریزه توی این بازی هم همینطوره اما بدلیل هوش بسیار پایین مدافعین و عدم پوشش درست میشه توی یک بازی بارها با دروازه بان تک به تک شد.

من دقت کردم توی دنیای واقعی اختلاف تواناییهای بازیکنان خیلی زیاد نیست مثلا در زمینه سرعت یک بازیکن سریع با یک بازیکن معمولی در یک کورس 100 متری کمتر از یک ثانیه اختلاف داره . روی همین حساب من تصمیم گرفتم این اختلافها رو کم کنم .
    بعنوان نمونه بازیکنی که سرعتش 98 هست 28 پوینت در دیفالت بازی با یک بازیکنی که سرعت 70 رو داره اختلاف دارن من این اختلافو منطقی تر کردم البته این کار تا حدودی تمایز بازیکنانو کمتر کرده اما به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده .
    فرمولی که من برای تعدیل این تواناییها در نظر گرفتم به شکل زیره شما هم اگه خواستید میتونید اینکار رو روی ادیت فایلتون اعمال کنید :
    افزایش یک واحدی توانایی 97 و 96
    افزایش دو واحدی توانایی 95 و 94
    افزایش سه واحدی توانایی 93 و 92
    .
    .
    .
    افزایش 15 واحدی توانایی 70 به پایین .

با این کار اختلاف بازیکنانی با توانایی 70 و 98 که 28 پوینته به 14 واحد کاهش پیدا میکنه و اختلاف 26 واحدی به 13 واحد و الی آخر .
    اما مواردی که باید این تعدیل درشون اعمال بشه شامل اینهاست :

سرعت
    شتاب
    تکنیک
    قدرت بدنی body balance
    دقت و سرعت دریبل
    قدرت شوت بعد از تعدیل این مورد 20 واحد از این مورد برای تمام بازیکنان رو کم کنید بعنوان نمونه جرارد میشه 77 و الی آخر
    اما در مورد دروازه بانها این موارد به همون سبک بالا باید تعدیل بشن :
    اگیلیتی یا همون چالاکی
    پرش
    response
    دفاع
    مهارت دروازه بانی
    و فرم ( این مورد بین 1 تا 8 ) قرار داره .
    Last edited by 4039; 22-11-2009 at 14:35.

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی باید فعلا قیدشو زد ؟؟
    پارسال هم زدیم با محمود کلی ور رفتیم تاپیک زدیم نشد که نشد هر کی هم که می تونست وارد لابی بشه به دلیل سرعت کم و فاصله زیاد تا سرور دچار افت پینگ میشد بعدش لگ و در نهایت شوت می شود بیرون

مي توني 50 هزار بدي بازي اورجينال بخري
    و کلی پول بابت آبونه اینترنت پرسرعت 512 یا 1 مگ
    این همون پچ اصلی هست که ارائه میده؟
    جناب krauser با این چیکار کنیم؟
    شما میخوای ادیتش کنی؟
    نه من پچی رو ویرایش نمی کنم با استفاده از کیت سرور یه پچ می سازم که موارد لایسنس نشده رو اصلاح کنه

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

11 Boots Pack V 1.0 Icaro CR7

یک پک 24 تایی از جدید ترین کفش ها ، بسیار زیبا

SIZE: 4.57 Mb

کد:
    f i l e f r o n t

کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در مورد پاسها اگه سرعتشونو میشد یک کم کمتر کرد واقعا عالی میشد اما کمتر از 65 توپ پله میکنه من قبلا امتحان کردم . اگه سرعت پاسها کمتر میشد گل زدن هم خیلی سخت میشد چون زمانیکه شما پاس میدی بدلیل سرعت کم توپ بازیکن حریف میتونه زودتر توپو قطع کنه و اینجوری خیلی از پاسها به بازیکن خودی نمیرسه البته نمیشه گفت این وضعیت طبیعیه اما برای سخت کردن بازی راهکار بدی نیست . من که به این قسمت دست نزدم چون بنظرم با کاهش سرعت کلی بازی سرعت پاسها هم نسبتا نرمال شده .در مورد دروازه بان هم که باید گفت طراحی یک دروازه بان کم اشتباه و بدون باگ تقریبا غیر ممکنه حتی با تعداد زیادی برنامه نویس و مهندس نرم افزار شما اگه به عملکرد دروازه بان توی فیفا هم نگاه کنی میبینی اونجا هم دروازه بانها کارهای عجیب کم انجام نمیدن . علتشم گستردگی متغیرها و حالات مختلفه که برای دروازه بان تعریف نشده بحثش مفصله اگه فرصتی پیش اومد در مورد این مساله بیشتر صحبت میکنیم .
    اگه خواستین ادیت فایلتون رو ویرایش کنید بد نیست به این مواردی که توی محتوای مخفی نوشتم یک نگاهی بندازید . در ضمن بعد از سیو کرد تغییرات حتما توی جدول آمار توانایی بازیکنان توی این برنامه چک کنید که تغییرات اعمال شده یا نه چون بعضی از وقتا تغییرات سیو نمیشه .

محتوای مخفی:  

خوب حسین جان من ادیت ها رو صورت دادم و یه نتیجه فوق العاده گرفتم.

این موارد رو اعمال کردم ،

اگه خاطرت باشه فایل ادیت خودم رو برات آپلود کردم و شما محبت کردی و روی ادیت من ،تغییراتی رو اعمال کردی که شامل کاهش قدرت شوت ها و ارتقاء عملکرد دروازبانها بود.
    حالا من تغییرات بعدی رو روی فایل ادیت شده شما انجام دادم .

به این ترتیب : قدرت شوتها و داروازبانها رو که شما زحمتش رو کشیدید ،من روی همون فایل ادیت و تنها رو پاس اسپید ها کار کردم.

اگه خاطرت باشه زمانی که سرعت بازی تو فایل سرعت روی 1 بود ، مجبور بودیم برای کاهش سرعت پاسها اونارو زیر 65 ببریم که متأسفانه توپ پله میکرد.
    بعد از اینکه فایل اسپید اومد ،من اون رو به 0.95 تغییر دادم ،با این کار سرعت پاسها تا حدودی کاهش پیدا کرد ،ولی هنوز قابل قبول نبود ،بنابراین تصمیم گرفتم باز هم سرعت پاسها رو کاهش بدم.

تو این زمان دیگه لازم نبود سرعت پاسها رو تا 30 واحد کم کرد ،چون بخش عمده کاهش سرعت پاسها توسط فایل اسپید و روی 0.95 انجام میشد، در واقع 50% کار صورت گرفته بود.

من امتحان کردم دیدم زیر 70 تقریبا" پاسهاکیفیت لازم خودشون رو از دست میدن ،حالا دقت کن ببین چکار کردم.

همنطور که می دونید در دنیای واقعی فوتبال وجه تمایز بازیکنان خلاق با سایرین در دقت پاسهاشونه و نه سرعتشون به عنوان مثال سرعت پاس پویول با ژاوی تو بارسا تقریبا" برابره ،ولی دقت پاسها و تراز بودنشون هست که نوع پاسهای این دو تا رو متمایز میکنه،بنابراین من اومدم به این ترتیب عمل کردم.

اساس سرعت پاسها رو گذاشتم رو 70 ، وگفتم هر بازیکنی که سرعت پاسش بالای 80 هست 10 واحد از سرعت پاسهاشون کم میکنم ،و زیر 80 رو تماما" برابر با 70 میکنم ، مثلا" تو بارسا چه اتفاقی افتاد ،سرعت پاسهای اینیستا و ژاوی از 86 و 85 به 76 و 75 رسید ،و بازیکنانی مثل پویول ،میلیتو،آلوز،ابیدال ،همه تبدیل به 70 شدن ،
    نمی دونم منظورم رو درست متوجه شدید یا نه.البته سایرین میتونن سرعت پاسها رو تا 65 هم به ترتیب بالا کاهش بدن چون توپ پله نمی کنه ،ولی من به شخصه روی 70 خیلی راضیم.

نتیجه : 1- اعمال فایل سرعت رو 0.95
    2-اعمال ادیتها به ترتیبی که در بالا بهش اشاره کردم

جالب بدونید بازیکنها در عین حال که کنترلشون دست گیمر هست ،پاسهاشون به قدری نرم و روان و آهسته شده که در بسیاری از موارد پاسها توسط مدافعین قطع میشه ، ضمن اینکه قدرت شوتها و عملکرد دروازبانها رو هم خود شما زحمتش رو کشیده بودید.

موید باشید

12. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چرا میشه !

وارد قسمت OTIONS شوید و طبق عکس زیر عمل کنید :

من همیشه این رو روی قرمز میزاشتم ولی همیشه عمل نمیکرد

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اونایی که از پچ گیم اکسس استفاده میکنن.پچش اومده!
    کد:
    نمیدونم چرا مال من سایت gamingaccess رو باز نمیکنه 1 ماهی میشه وقتی که موزیلا رو نصب میکنم هم موزیلا خراب میشه هم intrnet explorer بعدشم باید ویندوز عوض کنم
    کسی این پچ رو دانلود کرده قرار بود استقلال و پیروزی رو درست کنن ؟؟

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

جناب krauser یه پچ کامل به ما معرفی میکنی مردیم از یکنواختی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •