سلام دوستان،
بچه ها دیدین جدیدا این ماتریکس از خدا بی خبر چ جوری قیمتاشو برده بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که میخوام سریعا isp رو عوض کنم، پیشنهاد شما چیه؟؟؟ شنیدم آسیاتک خوب شده راسته؟؟؟؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستان،
بچه ها دیدین جدیدا این ماتریکس از خدا بی خبر چ جوری قیمتاشو برده بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که میخوام سریعا isp رو عوض کنم، پیشنهاد شما چیه؟؟؟ شنیدم آسیاتک خوب شده راسته؟؟؟؟
بله . با توجه به تغییرات قیمتی و سرعتی ( کاهش قیمتی که بعد از عید داده شد و افزایش سرعتی که اعمال شده ) , در حال حاضر ( بعدا رو نمی دونم ! ) میشه گفت که آسیاتک بهترین بازده قیمت به سرعت را دارا می باشد.
به خاطر مفت خورهایی مثل شما این کار رو کرده.آخه آدمهایی مثل شما تا یه چیز مفت گیرشون میاد می شینن تا فیها خالدون ازش دانلود می کنن و باعث می شن که سرعت افت شدیدی بکنه و بقیه کاربران ناراضی بشن. ( حالا دزد اینترنت شمایین یا آسیاتک ؟!
) پس بهتره به جای حرکت پاندولی بین این شرکت ها , کمی دست به جیب بشید چون ظاهرا طبق بخشنامه سازمان تنظیم مقررات قراره کلا اینترنت رایگان از فهرست شرکت ها حذف بشه.
![]()
از دوستان اسیاتکی کسی میتونه خط من را از رانژه در بیاره(یک خط دارم یکساله الکی رانژه هست از رانژه در نمیارن و اینترنت هم استفاده نمیکنم روش)
کسی بود پ.خ بده
اگه بخوایم خط رو از رانژه دربیاریم باید پولی هم بشون بدیم؟؟؟؟؟؟
اقای alfred30 اگه اینجوری ک میگی خوب شده باشه ک دیگه بدتر! ماتریکس ی مدت همه گفتن خوب قیمتاش عالیه ولی جدیدا گند زده به همه چیز، سرعت افتضاح، timed out فراوان، قیمت ک دیگه.....
خیر.......
سعید تو یه راهی داری.... اینکه بری از مخابرات اینترنت بگیری... بعد بگی آسیاتک خطمو جمع نمیکنه... بعد خود مخابرات دستور جمع اوری خطتو رو میده ( تنها شرکتی که میتونه این کارو کنه مخابراته )... بعد رانژه خودشو میزاره روو خط... اون وقت بعد یکی دو هفته درخواست جمع آوری رانژه مخابرات رو بده... اینجوری خطتت آزاد میشه...
مخابرات پورت خالی نداره کافو هم فکر نکنم رانژه کنه شیراز که میگفت رانژه نمیکنیم اگه پورت خالی هم باشه امکانات نداریم
بعد میگفت حتما باید اسیاتک جمع اوری کنه
یکی از دوستام هم که تو امور مشترکین هست برام پیگیری کرد گفت فقط از طرف اسیاتک باید ایمیل ارسال بشه
در حقیقت الان خط رانژه نیست ولی نرم افزاری از طرف اسیاتک رانژه هست:thumbdown:
بچه های کلاس یونی ما(مخابرات را دور ) بعضی هاشون تو امور مشترکین و 118 هستند
Sent from my HTC Desire V using Tapatalk 2
Last edited by ahriman323; 30-04-2013 at 03:06.
شکایت کن رسیدگی میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از شاتل شکایت کردم فرداش درست کردن
تکراری . . . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)