تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 835 از 1042 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

همچنین چیزی اگر بود به من هم خبر بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Meel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض چطوری بفهم سرعت کم ADSL از کجاست

سلام

من اینترنت 1Mb دارم

ولی بعضی وقتها هنگام دانلود می فهمم سرعت دانلودم 50KB بیشتر نیست

چطوری بفهمم آیا ایراد از سرویس دهنده هست

یا

ایراد از سایت دانلود هست

یا از مرور گر یا .....

ممنون

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از Rainbow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1-بعضی مواقع و پارت های زمانی ممکنه پیک مصرف در سرویس شرکت ارائه دهنده اینترنتی باشه و شما سرعت بشه
    2-با استفاده یک اسمارت سکیورتی میتوانید مشاهده کنید که الان چه برنامه هایی دارد از اینترنت شما استفاده میکنه برای مثال برای ESET یا هر برنامه دیگر از این دست این قابلیت رو به شما میده که به اصطلاع مونیتور کردن شبکه شما هست

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما dumeter رو نصب کن.اون میزان ترافیک لحظه ای و ساعتی رو بهت نشون میده.اونقدر هم سند محکمی بهت میده که isp هیچ حرفی نمیتونه بزنه فقط قبلش یه خورده با اپشن هاش بازی کن تا مسلط بشی بعد ترافیکت رو درست حسابی بگیر.

7. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض استفاده از تمام پهنای باند شناخته شده در مودم...

سلام.
    تازه فهمیدم چیکار باید بکنم و کجا پست بدم.
    دوستان من یه مشکل دارم یا یه جور سوال
    بزارید از اولش بگم.من یه مودم adsl2+ domtrend ct5611 دارم.یه خط هم از یه شرکتی گرفتم.که 256 هستش
    ولی تویه مودم سرعت دان و آپ رو 2048 و 506 می زنه و بعضی وقتها موقع پیج باز کردن سرعتم که با برنامه cfos speedمی زنه به 230 کیلو بایت میرسه
    قبلا یه خط 128 داشتم که سرعت دانلود اون به 160-170 کیلو بایت میرسیدش.
    حالا از دوستان که میدونم حسابی اینکاره هستن و راه بلد این ماجرا ها بخوام که کمک کنند و اگه سوالی چیزی هست بگن تابیشتر توضیح بم و من و بیشتر راهنمایی کنند.
    پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کننم
    با سپاس امیر

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اون داون استریم و آپ استریم یه محدویته که داری و سرعتت بیشتر از اون نمی ته بشه ولی این به این معنی نیس که می تونی با اون سرعت دانلود کنی . اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته و به اصطلاح بسته یعنی بین چند نفر شیر کرده مهمه و از اون تنظیم بیشتر سرعتت نمی تونه بره . یعضی شرکت ها پهنا رو بین افراد بیش از حدی به اشتراک میگذارن و چون تو زمان غیر رایگان کمترین استفاده از پهنا میشه بیشترین سرعت رو داری ولی شبا چون بیشترین استفاده هست کمرین پهنا رو داری . برا استفاده از حداکثر پهنا از idm استفاده کن . ولی نه داون استریم و آپ استریم بلکه اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته . از حرفی مبهم بود بگو .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اون داون استریم و آپ استریم یه محدویته که داری و سرعتت بیشتر از اون نمی ته بشه ولی این به این معنی نیس که می تونی با اون سرعت دانلود کنی . اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته و به اصطلاح بسته یعنی بین چند نفر شیر کرده مهمه و از اون تنظیم بیشتر سرعتت نمی تونه بره . یعضی شرکت ها پهنا رو بین افراد بیش از حدی به اشتراک میگذارن و چون تو زمان غیر رایگان کمترین استفاده از پهنا میشه بیشترین سرعت رو داری ولی شبا چون بیشترین استفاده هست کمرین پهنا رو داری . برا استفاده از حداکثر پهنا از idm استفاده کن . ولی نه داون استریم و آپ استریم بلکه اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته . از حرفی مبهم بود بگو .
    دوست عزیز ممنونم ازت.اما اون adsl 128 که گفتم سرعتش به 1 مگ هم میرسید هم همین طوری بودش.یعنی اولش با یه سرت میرفتش ولی بعدش ثابت میشدش.اما باید حتما تو رجیستری یه کاری می کردم و یه عدد 20 رو 0 می کردم...
    بعد با همون سرعت 1024 که تو دون استریم زده بود دانلود می کردم.اما واسه این خط اون کار جواب نمی ده.می خوام بدونم راهی دیگه هستش که بشه کاری کردش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم ازت.اما اون adsl 128 که گفتم سرعتش به 1 مگ هم میرسید هم همین طوری بودش.یعنی اولش با یه سرت میرفتش ولی بعدش ثابت میشدش.اما باید حتما تو رجیستری یه کاری می کردم و یه عدد 20 رو 0 می کردم...
    بعد با همون سرعت 1024 که تو دون استریم زده بود دانلود می کردم.اما واسه این خط اون کار جواب نمی ده.می خوام بدونم راهی دیگه هستش که بشه کاری کردش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.شرمنده که من اینجا مشکل یا سوالم و می نویسم.ولی یه دنیا ممنون می شم از دوستی که کمکم کنه.
    من یه مودم comtrend ct 5611دارم.این مودم وقتی بخوایم به اینترنت وصل بشیم باید داخل خود مودم چیز های لازم رو بیدم.
    مثل یوز.پس و....
    بعدش تو همون پیجی که باز می شه سرعت خط و ای پی و .... رو می زنه.
    حالا تا اینجا هیچچی.
    تو همون قسمت سرعت دون را 2048 می زنه و سرعت آپ را 506.و بعضی وقتا که من یه کارایی می کنم مثلا پیج باز کردن سرعتم می رسه به 230 و این حدود ولی سریع ثابت می شه رو 30-40
    حالا از دوستان می خوام یه کمکی به من بکنند تا ببینم می تونم به سرعت ماکسیمم دست پیدا کنم.
    می دونم جای این حرفا اینجا نیست اما ناواردم.اگه چیزای بیشتری لازمه بگم بگید بگم.
    ممنونم از کمکتون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •