همچنین چیزی اگر بود به من هم خبر بدین
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همچنین چیزی اگر بود به من هم خبر بدین
من اینترنت 1Mb دارم
ولی بعضی وقتها هنگام دانلود می فهمم سرعت دانلودم 50KB بیشتر نیست
چطوری بفهمم آیا ایراد از سرویس دهنده هست
یا
ایراد از سایت دانلود هست
یا از مرور گر یا .....
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-بعضی مواقع و پارت های زمانی ممکنه پیک مصرف در سرویس شرکت ارائه دهنده اینترنتی باشه و شما سرعت بشه
2-با استفاده یک اسمارت سکیورتی میتوانید مشاهده کنید که الان چه برنامه هایی دارد از اینترنت شما استفاده میکنه برای مثال برای ESET یا هر برنامه دیگر از این دست این قابلیت رو به شما میده که به اصطلاع مونیتور کردن شبکه شما هست
شما dumeter رو نصب کن.اون میزان ترافیک لحظه ای و ساعتی رو بهت نشون میده.اونقدر هم سند محکمی بهت میده که isp هیچ حرفی نمیتونه بزنه فقط قبلش یه خورده با اپشن هاش بازی کن تا مسلط بشی بعد ترافیکت رو درست حسابی بگیر.
سلام.
تازه فهمیدم چیکار باید بکنم و کجا پست بدم.
دوستان من یه مشکل دارم یا یه جور سوال
بزارید از اولش بگم.من یه مودم adsl2+ domtrend ct5611 دارم.یه خط هم از یه شرکتی گرفتم.که 256 هستش
ولی تویه مودم سرعت دان و آپ رو 2048 و 506 می زنه و بعضی وقتها موقع پیج باز کردن سرعتم که با برنامه cfos speedمی زنه به 230 کیلو بایت میرسه
قبلا یه خط 128 داشتم که سرعت دانلود اون به 160-170 کیلو بایت میرسیدش.
حالا از دوستان که میدونم حسابی اینکاره هستن و راه بلد این ماجرا ها بخوام که کمک کنند و اگه سوالی چیزی هست بگن تابیشتر توضیح بم و من و بیشتر راهنمایی کنند.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کننم
با سپاس امیر
اون داون استریم و آپ استریم یه محدویته که داری و سرعتت بیشتر از اون نمی ته بشه ولی این به این معنی نیس که می تونی با اون سرعت دانلود کنی . اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته و به اصطلاح بسته یعنی بین چند نفر شیر کرده مهمه و از اون تنظیم بیشتر سرعتت نمی تونه بره . یعضی شرکت ها پهنا رو بین افراد بیش از حدی به اشتراک میگذارن و چون تو زمان غیر رایگان کمترین استفاده از پهنا میشه بیشترین سرعت رو داری ولی شبا چون بیشترین استفاده هست کمرین پهنا رو داری . برا استفاده از حداکثر پهنا از idm استفاده کن . ولی نه داون استریم و آپ استریم بلکه اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته . از حرفی مبهم بود بگو .
دوست عزیز ممنونم ازت.اما اون adsl 128 که گفتم سرعتش به 1 مگ هم میرسید هم همین طوری بودش.یعنی اولش با یه سرت میرفتش ولی بعدش ثابت میشدش.اما باید حتما تو رجیستری یه کاری می کردم و یه عدد 20 رو 0 می کردم...
بعد با همون سرعت 1024 که تو دون استریم زده بود دانلود می کردم.اما واسه این خط اون کار جواب نمی ده.می خوام بدونم راهی دیگه هستش که بشه کاری کردش؟
دوست عزیز ممنونم ازت.اما اون adsl 128 که گفتم سرعتش به 1 مگ هم میرسید هم همین طوری بودش.یعنی اولش با یه سرت میرفتش ولی بعدش ثابت میشدش.اما باید حتما تو رجیستری یه کاری می کردم و یه عدد 20 رو 0 می کردم...
بعد با همون سرعت 1024 که تو دون استریم زده بود دانلود می کردم.اما واسه این خط اون کار جواب نمی ده.می خوام بدونم راهی دیگه هستش که بشه کاری کردش؟
سلام.شرمنده که من اینجا مشکل یا سوالم و می نویسم.ولی یه دنیا ممنون می شم از دوستی که کمکم کنه.
من یه مودم comtrend ct 5611دارم.این مودم وقتی بخوایم به اینترنت وصل بشیم باید داخل خود مودم چیز های لازم رو بیدم.
مثل یوز.پس و....
بعدش تو همون پیجی که باز می شه سرعت خط و ای پی و .... رو می زنه.
حالا تا اینجا هیچچی.
تو همون قسمت سرعت دون را 2048 می زنه و سرعت آپ را 506.و بعضی وقتا که من یه کارایی می کنم مثلا پیج باز کردن سرعتم می رسه به 230 و این حدود ولی سریع ثابت می شه رو 30-40
حالا از دوستان می خوام یه کمکی به من بکنند تا ببینم می تونم به سرعت ماکسیمم دست پیدا کنم.
می دونم جای این حرفا اینجا نیست اما ناواردم.اگه چیزای بیشتری لازمه بگم بگید بگم.
ممنونم از کمکتون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)