vpi و vci رو از صبانت گرفته و درست وارد کنید.مودم باید رو ppoe llc باشه.
vpi و vci رو از صبانت گرفته و درست وارد کنید.مودم باید رو ppoe llc باشه.
همه تنظیمات به نظر درست میاد.چون با کانکشن ویندوز راحت وصل میشه فقط خود مودم وصل نمیشه.
مودم رو از رو خودش ریست کنید. بعد از طریق wizard قدم به قدم کانفینگ کنید ppoe llc
vpi=0 vci=35
بله اتومات وصل ميشه
راستش ميشه يكم شفاف تر توضيح بدين آخه من اطلاعاتم در اين باره خيلي كمه
از كجا بايد dhcp رو غير فعال كنم اون آدرسي كه دادي رو نفهميدم
همچنين ip دادن و اين كه بايد چه ip بدم
باید آی پی مودم (192.168.1.1) رو توی آدرس بار مرورگر وارد کنی و وارد صفحه کانفیگ مودمم بشی از اونجا Advanced Setup و بعدش LAN برین و Disable DHCP Server رو انتخاب کنید در انتها به Management رفته و رو Save/Beoot کلیک کنید. 1 دقیق صبر کنید تا مودم بوت بشه.
برای IP دادن به کارت شبکه هم باید مطابق شکل زیر عمل کنی:
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
برای دی ان اس هم به تاپیک توی امضام برو اونجا همه چیز رو توضیح دادم.
سلام به دوستان
من تازه مودم tplink گرفتم و adsl صبانت
ولی به محض اینکه کامپیوتر روشن میشه به اینترنت وصل میشه و نمیتونم دیسکانکت کنم
اگر میشه راهنماییم کنید که یه کاری کنم اتوماتیک وصل نشه به اینترنت و خودم دستی کانکت شم و بتونم دیسکانکت کنم
عزیزان من یه مشکل جدی با مودم TPLINK 8901G دارم که خودم هر راهی به ذهنم رسید افاقه نکرد
مودم روی حالت Bridge کاملا بدون مشکل کار میکنه و کانکشن از داخل ویندوز به راحتی وصل میشه ولی وقتی روی PPPOE میزارم که خود مودم کانکت بشه و اینترنت رو وایرلس تقسیم کنیم اصلا کانکت نمیشه ، تمام تنظیمات هم درست هست
به نظرتون مشکل کجاست ؟ مودم رو ریست سخت افزاری و نرم افزاری هم کردم ولی اصلا درست بشو نیست
ممنون
شما تنظیمات مودم رو روی اتومات (PPPOE) تنظیم کردین یا دستی (Bridge) ؟
اگر PPPOE هست اون باید به صورت Bridge تنظیم کنین.
اگر Bridge هست به این صورت عمل کنین:
ممنون از جوابتون
من تنظیم نکردم و نمیدونم چطوره قبلا مودم USB داشتم ولی با این مودم فعلا کار نکردم و چیزی نمیدونم زیاد
این تنظیمات مودممه:
الان کدومه؟
اگر میشه از روی این عکس بگید باید چیکار کنم که بتونم به صورت دستی کانکت شم اگر میشه کامل بگید چون من چیز زیادی از مودم لن فعلا نمیدونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by هشت بهشت; 10-07-2010 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)