برای استخراج پسور میخواد اگه لطف کنین ممنون میشم طریقه نصب رو هم بگین ممنون میشم
برای استخراج پسور میخواد اگه لطف کنین ممنون میشم طریقه نصب رو هم بگین ممنون میشم
سلام دوست عزیز
بله میشه .
سلام
پسوردش matin هست .
شما این برنامه رو اکسترکت کنید بعد یه نیو فولدر دارید . شما از محل نصب بازی فولدر img رو در داخل نیو فولدر کپی کنید در این ادرس:
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
و با فولدر img جا به جا کنید بعد از داخل نیو فولدر فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا کنید و اگه ارور داد اگنور کنید .
ضمنا این برنامه رو در ادرس پیش فرض نصب نکنید بلکه در محل نسب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید .
از مدیران این انجمن تقاضا دارم که سوال های که زیاد پرسیده میشه و جواب همگی داده شده رو به پست اول انتقال بدبد این سوالی که دوستمون پرسیدن رو چندین بار برای دیگران توضیح دادیم و لی چون حجم اطلاعات زیاد هست به همین خاطر مو قعی که می گیم سرچ کنید پیدا کردنش سخت میشه .
لطفا رسیدگی بشه چون قبل از این هم دیگر کاربران هم این تقا ضا رو داشتن.
موفق باشید
قربانتان![]()
Last edited by MORTAZA.2FUN; 11-06-2009 at 17:42.
با سلام
دوستان من وقتی این بازی رو تو حالت یوفا یا کاپ میرم اخراش دونت سنت میده علتش چیه
اگه میشه راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام دوست عزیز
کرک بازی شما اشکال داره شما باید کرک 1.2 رو نصب کنید .
این هم لینکش :
این هم لینک ارخین پچ(1.40):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط جای خالی کلمه ی P A T C H رو بدون فاصله بنوسید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
دوستان سلام و شبتون بخير
من از بچه هاي تازه وارد هستم ..
مشكلي پيدا كردم در اين بازي :
1. اديتور اين بازي از كجا ميتونم دانلود كنم .. لازم كه بگم كه ورژن 2.7تو ويندوز xp سرويس پك سه من كار نميكنه ...
آخه من ميخوام مستقيا از تو ويندوز قدرت بازيكنانم ببرم بالا چون سريع تره و بعدش وارد بازي بشم.
2. فايل جديد ترين نقل و انتقالات مي خواستم در حال حاضر
3. من تو قسمت لگند يك بازيكن ساختم ... اما سرعتش فوق العاده پايين و وقت اين همه بازي كردن هم ندارم كه بتونم سرعت و غيره ببرم بالا. آيا فايلي يا راهي براي اديت لگندي كه ساختم داره يا نه ؟ اگر آره ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد ؟
سلام
ایم قسمت become a legend چه حالی میده!!
خلاصه رفتم توی ترکیب اصلی توی بازی آخر نیم فصل اول هم بهترین بازیکن زمین شدم توی نیم فصل هم یه پیشنهاد برای اومد حقوقه بیشتری بم میدادن منم قبول کردم رفتم یه تیم دیگه.
یه سوال داشتم این پولایی رو که میگیریم باهاش چکار میکنیم؟؟
اصلا به چه دردی میخورن؟؟
سلام دوست عزیز
این لینک فایل cv0f تا ماه مارس:
این هم لینک ادیتور :(ورزن 2.5 )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این پول ها فقط تو بخش network به درد می خوره
سلام
دوستان چطوري ميشه هايلايتهاي اخر بازيها رو به صورت اهسته واسلوموشن ببنيم؟
سلام دوستان
لطفا" کمک کنید
من این بازی رو نصب کردم و سی دی دی وی دی اون رو هم ندارم حالا ویندوز رو عوض کردم و بازی اجرا نمیشه باید چه کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)