تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 1138 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خب دستان ممنون از شما
    از ظاهر بیوک بیشتر از نوا خوشم میاد ولی نوا هم زیباست ...
    از لحاظ دنده هم شما درست میگید ولی ترجیح میدم دنده دستی سالم پیدا کنم چون لذا داشتن کلاچ یه چیز دیگه ایه.
    اینکه میگید میشه آپشن های دیگه هی نصب کرد منظورتون تزیینات هست یه چیز دیگه ای منظورتونه؟

در کل من بیوک رو فکر کنم بگیرم، شما دوستان پس میگید کلا بیوک ماشین خوبیه فقط خرج هاش گرون تره... میشه بگید مثلا از قطعات یه 206 گرون تره یا خیر؟
    و اینکه بین بیوک های مونتاژ ایران (بیوک ایران) و بیوک اسکایلارک از نظر کیفی فرقی وجود داره؟
    و آخرین سوال هم اینه که ببینید من درست میگم یا خیر: مصرف نوا در حد مثلا سمند هست دیگه؟ و مصرف بیوک نزدیک 2 برابرش؟

2. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من توضیحاتی که دوستان در مورد بیوک و نوا دادند، در حد لازم برای انتخاب اتومبیل مورد نظر شما کافی هست و بقیه موارد به سلیقه و امکانات و شرایط شما داره.

منظور از آپشنهای دیگه، چیزهایی هست که در مدلهای اصطلاحا فول وجود داره اما امکان نصب اون برای مدلهای بدون امکانات هم هست. مثل نصب قفل مرکزی ، جعبه و پمپ هیدرولیک فرمان، صندلی های دو تکه جلو ، شیشه برقی و کولر و امثال این موارد.

مقایسه قیمت قطعات 206 با خودروهای آمریکایی زیاد نمیتونه ملاک مناسبی برای انتخاب باشه چون این دو خودرو با تفاوتهای بسیاری طراحی و تولید شدند، و در دو رده و مرتبه کاملا متفاوت ، هم از نظر سال طراحی و ساخت و هم استفاده قرار دارند، و از طرفی قیمت خیلی از قطعات با توجه به شرکت تولید کننده فرق زیادی داره.
    مثل لنت جلوی 206 تیپ 2 از 30.000 تومان به بالا هست و البته در مورد بیوک و نوا هم میتونه قیمتهای متفاوتی وجود داشته باشه که تا حدی با قیمت 206 هماهنگ باشه، ولی از طرف دیگه قیمت دسته راهنمای 206 بسیار گران و در برابر دسته راهنمای شورلت ارزانتر هست.
    تا جایی که من دیدم تفاوت بسیار خاصی بین بیوکهای تولید ایران با آمریکا وجود نداره، و در ادامه اگر دغدغه مصرف سوخت دارید، زیاد به آمریکایی فکر نکنین چون معمولا کسانی که آمریکایی سوار هستن مصرف برای اونها در رده 3 یا 4 اهمیت قرار داره.
    مصرف سوخت نوا تا حدی با سمند برابری میکنه اما باید خیلی موارد دیگه هماهنگ باشه تا به این حد برسه، مثل تنظیم بودن کاربراتور، تنظیم موتور ( سوپاپ و دلکو) سلامت موتور و شمعها و فرم گیربکس و نحوه رانندگی و استفاده از کولر و .... که نه تنها در شورلت بلکه در همه خودروها تاثیر زیادی روی مصرف داره.

یک مورد مهم اینکه کلاچ شورلت اصلا با کلاچ 206 قابل مقایسه نیست و احتمالا بعد از یکبار کلاچ گرفتن و مقایسه با مقدار فشار لازم برای کلاچ 206 ( یا هر ماشین دیگه امروزی) احساس چندان خوبی به شما دست نمیده که لازمه گشتاور بالای موتورهای آمریکایی داشتن چنین دیسک و صفحه کلاچ بزرگ با فنرهای قوی هست.

توصیه میکنم حداقل چندبار با خودروهای آمریکایی، چه گیربکس دستی یا اتوماتیک رانندگی کنید تا حس و حال واقعی تر از این خودروها را بدست بیارید . تصمیم مناسبتری بگیرید.

4. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

جناب خیلی ممنون از راهنمایی ها
    منظروم از مقایسه قیمت مثلا این بود که در چه حد گرون هستن قطعات آمریکایی، این طور که معلومه تو اون حدی که فکر میکردم زیاد نیست و مناسبه.
    در مورد مصرف سوخت هم حرفاتون کاملا درست. من اون سوالا صرفا برای اطلاعات عمومی پرسیدم وگرنه مصرف سوخت اصلا مهم نیست.
    بله حتما یک Test Drive انجام میدم
    از همه دوستان ممنون

6. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

منظورم از مقایسه قیمت مثلا این بود که در چه حد گرون هستن قطعات آمریکایی، این طور که معلومه تو اون حدی که فکر میکردم زیاد نیست و مناسبه.
    مطمئن باش از نظر قیمت بهای قطعات مناسبه و زیاد نیست و همه لوازم هم پیدا میشه حالا یا نو یا استوک ، فقط باید عاشق باشی.

دوستان همچنان دارم روی اسپرت کردن ماشین کار میکنم، نظرتون راجع به هود روی کاپوت چیه؟
    عکس زیر کار یکی از دوستان تهرانی هست، حالا فرض کنیم یه نمونه زیباتر پیدا کنم، ایا ارزش بریدن کاپوت رو داره؟

Last edited by mard1169; 15-10-2015 at 22:50.

8. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

به نظر من زیباست

10. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

به نظر من چون آسیب برگشت ناپذیری به کاپوت میزنه کار اشتباهیه

خیلی هم قشنگ نیست
    Last edited by hamid-r-s; 18-10-2015 at 22:13.

12. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

البته اسیبی که به کاپوت وارد میشه درسته ولی میشه مثلا" یه کاپوت از اوراقی خرید و روش این حرکتو پیاده کرد و کاپوت اصلی رو سالم نگه داشت.
    البته این رو بگم که این نوا هود نصب نکرده و این بلوور هست و به موتور متصله ، به این شکل:

میشه گفت این ماشین از بهترین نواهای ایران هست و از موتوری 8 سیلندر فوق العاده ای برخورداره.

14. 8 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خب اگر Blower هست که اگر بیرون از کاپوت باشه جدا از (نظر شخصی) زیبایی، به پرفرمنس هم کمک میکنه چون اینطوری هوا داغ و با اکسیژن نسبتا کم داخل کاپوت رو نمیکشه و هوای نسبتا خالص تر بیرون رو استفاده میکنه.

16. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز با شروع اولین ریزش باران، تیغه های 20 اینچی نصب کردم
    بدون هیچ مشکلی سوار شدن و سطح بسیار خوب و وسیعی را پوشش دادند.

تیغه ها فاصله مناسبی از لبه شیشه داشتند بخصوص تیغه سمت راست ،

فکر میکنم لنتهای ترمز جلو تقریبا تمام شده چون موقع ترمز صدای جیغ شاخص فلزی اونها میاد. تا چند روز دیگه تمام ترمزها را چک کرده و آزمایشاتی که قبلا توضیح داده شده را انجام میدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

18. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از تیغه برف پاکن چه خودرویی استفاده کردید؟اگر با زه های دور شیشه برخورد نکنه خیلی عالیه.من جدیدا تیغه های پژو که ۱۸ اینچی هم هستند نصب کردم.

20. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •