تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 1004 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

الان واسه منم عاليه چون فعلا مشكلي ندارن.
    نميدونم واسه شما هم اتفاق افتاده يا نه ؟ ، ديروز رو خط مخابرات با اينكه زمان و ترافيكم تموم نشده بود ولي سايتي رو باز نميكرد و ميگفت يا زمان يا ترافيك تموم شده ، چند بار به 2020 زنگ زدم و پشت خط موندم تا مشكل رو حل كرد ، منكه تا حالا اين مدليش رو نديده بودم.
    منم دیروز این مشکل برام پیش اومد زنگ زدم 2020 اولش گفت مشکلی نداری و بعدش فورا گفت یه لحظه صبر کن پیداش کردم مشکلو ، خلاصه مشکل حل شد ، اگر در صفحات باز همون پیغام رو بعد از حل مشکل ( زنگ زدن به 2020 ) دیدی کافیه یکبار Ctrl+F5 رو تو براوزرت بزنی تا پیغام حذف بشه

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اروم چی قارداش ، قضیه این مودم ها و تفاوت مدل هاشون واقعا تاثیر داره . در پست های قبلی هم برای یکی از دوستان کامل توضیح داده بودم برای نمونه مودم من پرولینک بود که اشکمو در آورده بود ( البته با 2مگ مشکلی اصلا نداشت ولی وقتی 5 مگ گرفتم کلا وصل نمیشد یا گاها وصل میشد ) رفتم یه دی - لینک 2740 گرفتم کلا مشکلم حل شد .

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

توشهر ما الان بین 3 تا اپراتور کدومشون واسه اینترنت پایدارتر و بهتره؟؟ تا چند وقت پیش رایتل خیلی عالی بود ولی الان افتضاح شده

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اروم چی قارداش ، قضیه این مودم ها و تفاوت مدل هاشون واقعا تاثیر داره . در پست های قبلی هم برای یکی از دوستان کامل توضیح داده بودم برای نمونه مودم من پرولینک بود که اشکمو در آورده بود ( البته با 2مگ مشکلی اصلا نداشت ولی وقتی 5 مگ گرفتم کلا وصل نمیشد یا گاها وصل میشد ) رفتم یه دی - لینک 2740 گرفتم کلا مشکلم حل شد .

خب منم همینو گفتم دیگه

5. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه منظورم انواع اقسام فیـلترشکن بود!!!
    هرچی که به نظرتون برسه تست کردم، هیچکدوم بیشتر از 10دقیقه دوام نیاورد و قطع شد
    فکرکنم از این حیث مخابرات اینجا تو کشور اول باشه
    این موضوع جدیدی نیست پارسال زمان انتخابات همین این مشکل بوجود آمد سیستم فیلترینگ جدید چینی هاست و الان هم دائمی شده. بلاک کردن ای پی هاعواقب جبران ناپذیری برای مخابرات داره در نتیجه مخابرات فقط 1-2 ساعت میتونه بلاک کنه و بعد به حالت عادی باز میگرده!

شما احتمالا" چند تا اپلیکیشن غیر از وب باهم باز میکنی مثل اسکایپ- یاهو- فلش یوتوب و... ؟ رمز نگاری وی-پی-ان و چیز شکن هم اضافه میشه اونوقت اندازه پکت های tcp بزرگ تر از حد مجاز میشه در نهایت سیستم فیلترینگ آی پی اتصالی + محتوا رو باهم بلاک میکنه. شما 10 دقیقه فاصله بده بعد کانکت شو چون اگه فوری آی پی عوض کنی دوباره بلاک میکنه! بعد سعی کن روی udp و پورتهای اصلی اینترنت کانکت شی مثل 53 , .... اینطوری خیلی بیشتر کانکت میمونی.
    Last edited by hadi.EST; 18-02-2015 at 11:54.

7. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این موضوع جدیدی نیست پارسال زمان انتخابات همین این مشکل بوجود آمد سیستم فیلترینگ جدید چینی هاست و الان هم دائمی شده. بلاک کردن ای پی هاعواقب جبران ناپذیری برای مخابرات داره در نتیجه مخابرات فقط 1-2 ساعت میتونه بلاک کنه و بعد به حالت عادی باز میگرده!

شما احتمالا" چند تا اپلیکیشن غیر از وب باهم باز میکنی مثل اسکایپ- یاهو- فلش یوتوب و... ؟ رمز نگاری وی-پی-ان و چیز شکن هم اضافه میشه اونوقت اندازه پکت های tcp بزرگ تر از حد مجاز میشه در نهایت سیستم فیلترینگ آی پی اتصالی + محتوا رو باهم بلاک میکنه. شما 10 دقیقه فاصله بده بعد کانکت شو چون اگه فوری آی پی عوض کنی دوباره بلاک میکنه! بعد سعی کن روی udp و پورتهای اصلی اینترنت کانکت شی مثل 53 , .... اینطوری خیلی بیشتر کانکت میمونی.
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه آقا فقط مرورگرم بازه، دانلود و استریم ویدئو هم نمی کنم چون کلا فلش پلیر مرورگرو غیرفعال کردم. تا میرم FB یا چندفروم و سایت فیـلترشده بعد از نهایتا یه ریع کلا باید IP مودم رو تغییر بدم تا دوباره کانکت بشه

بذار اینطوری بگم، من هر فیـلترشکنی که کانکت میکنم هیچ کاری هم با اینترنت نکنم نهایتا 1ربع دوام میاره و بعدش بلاک میشه!!!

در مورد udp53 هم اتفاقا یکی از دوستان هم شاهده که مشکل اصلی من اینه که کلا کانکت نمیشه به udp53
    Last edited by urumchi; 18-02-2015 at 14:56.

9. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه آقا فقط مرورگرم بازه، دانلود و استریم ویدئو هم نمی کنم چون کلا فلش پلیر مرورگرو غیرفعال کردم. تا میرم FB یا چندفروم و سایت فیـلترشده بعد از نهایتا یه ریع کلا باید IP مودم رو تغییر بدم تا دوباره کانکت بشه

اتفاقا یکی از دوستان هم شاهده که مشکل اصلی من به udp53 برمیگرده که کلا کانکت نمیشه
    Face - Y tube و چند سایت دیگه که در بیشتر سرورهای اروپا فقط در صورت تعویض dns باز میشند. برای ما برعکس پورت 53 udp ( پورت dns مخابرات) خوب کار میکنه ! گاها" به دلایلی که بالا عرض کردم و یا حتی وقتی چند بار صفحات با هم باز میشن ترافیک غیر مجاز دیتکت میشه و ip رو قطع میکنند. شما با اوپن v-p-n تست کردید؟

11. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

Face - Y tube و چند سایت دیگه که در بیشتر سرورهای اروپا فقط در صورت تعویض dns باز میشند. برای ما برعکس پورت 53 udp ( پورت dns مخابرات) خوب کار میکنه ! گاها" به دلایلی که بالا عرض کردم و یا حتی وقتی چند بار صفحات با هم باز میشن ترافیک غیر مجاز دیتکت میشه و ip رو قطع میکنند. شما با اوپن v-p-n تست کردید؟
    البته من الان برای وبگردی از افزونه های کروم استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم حتی با استریم یوتیوب
    ...
    بله هم با کلاینت خود openvpn تست کردم هم نرم افزارهایی که برمبنای openvpn کار میکنن
    Last edited by urumchi; 18-02-2015 at 16:30.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب پس اگه بیای لایزر قدر مخابراتو بیشتر میدونی
    لایزر udp کار نمیکنه یا خیلی کم میشه کانکت موند. مخابرات تو این مورد خیلی بهتره. فعلا وب پروکـــصی ها بدون مشکل کار میکنن

14. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خب پس اگه بیای لایزر قدر مخابراتو بیشتر میدونی
    لایزر udp کار نمیکنه یا خیلی کم میشه کانکت موند. مخابرات تو این مورد خیلی بهتره. فعلا وب پروکـــصی ها بدون مشکل کار میکنن
    بله خبر دارم. اکثر ispها مرض بستن و محدود کردن udp گرفتن!
    مخصوصا های وب که تا جایی که میدونم کلا از بیخ پورت udp رو بسته و خیلی ها یه مدت واسه بازیهای آنلاین به مشکل خورده بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •