تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 1126 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض راهنمای تصویری اعلام اشکال و اعتراض به سوالات امتحانات

مهلت اعتراض پس از فعال شدن منو ۳ روز می باشد و پس از اتمام مهلت منو غیر فعال می گردد.

(دسترسی به سایت گلستان فقط از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر – مرورگر اصلی ویندوز – امکان پذیر می باشد) ثبت نمایید:

۱ – اعتراض به نوع سوالات(تستی –تشریحی) به محض فعال شدن(۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون.)
    ۲ – اعتراض به اشتباه بودن گزینه ها به محض فعال شدن (۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون)
    ۳ – اعتراض به کمبود زمان امتحان به محض فعال شدن (۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون)
    ۴ – اعتراض به خارج از منبع بودن سوالات به محض فعال شدن (۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون)

با آرزوی موفقیت بچه های گل پیام نور در امتحانات

2. 3 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان کی این ترم ریز پردازنده داره؟کتابش جدیده...استاد هم هیچی راهنمایی نکرده
    هفتم ریز دارم

کتابش خیلی مزخرفه ..میان ترم بهمون 6 داده و گفته فقط برگه تشریحی رو سیاه کنید...

فصل 1 تا 3 فکر نکنم سئوالی ازش بیاد...

4. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به من که داده 3.75
    یه ایمیل التماس امیزم نوشتم استاد دلش رحم بیاد
    نمونه سوال ترم پیش دیدم خیلی اسون بود ولی ترم تابستون افتضاح سخت داده بودن
    اگه از مثال شکل ها بده که عالیه وگرنه باید ترم بعدم برش دارم
    من که مخم هنگ کرد هنوز 10 صفحه خوندم
    خیلی توضیحات مسخره ای داره ادم گیج میشه مثل کتاب ریاضی گسسته توضیح الکی داده ادم گیج میشه
    الان لازمه حتما این چیزای مسخره یاد بگیریم
    نمیکنن به جای این چیزای مسخره یه زبان برنامه نویسی کامل تو 4 سال یاد بدن که بدرد بخوره ادم یه چیزی بفهمه
    معماري رو چيكار كنيم؟ خيلي ترسناكه درسش! دوستاني كه پاسش كردن يه ندايي بدن

فصل اول تا سوم كه حذفه رو به نظرتون بخونم؟ چون استادمون گفت اگه اونارو ندوني بقيه رو هم نميدوني و خودشم اونارو درس داد

نه بابا سه فصل اول چیه وقتت رو میگیره ... هر موقع چیزی متوجه نشدی یه فلش بک بزن به فصل 2 فقط ... متوجه نشدی سری رد شو و مثال ها و نتایج مثال ها رو باید خوب خوند ... حالا بدبختی اینجاست که از تمرینات آخر هر فصل هم سوال تشریحی اومده ... یه سوال از تمرینات آخر فصل 9 اومده ... 2 بار ... در تشریحی ها
    اون جور که پیداست از فصل 4 کم سول میاد ... تستی فقط ... 5 تستی - تشریحی داره .... 6 - 7 - 8 - 9 حتما تشریحی داره
    12-11-10 هم تستی بیشتر ولی تشریحی هاش از متن کتاب اومده ... انتقال غیر همزمان و از این جور چیزا
    میان ترم معماری 6 شدم ... هر سوال تستی هم 0.28 نمره داره ( اگر 25 تا سوال بدن )
    من هر فصل رو میخونم خلاصه میکنم ... نظریه رو که شانسی زدم بیشترش رو ... این رو ببینم چی میشه )

کدوم سوال ها از نظریه مشکل داشتن ؟ بریم اعلام اشکال کنیم دیگه
    دوستان اگر جواب های نظریه واستون اومد سریع کلید سوال ها رو بزارید اینجا
    Last edited by nits; 24-05-2013 at 16:56.

6. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نه بابا سه فصل اول چیه وقتت رو میگیره ... هر موقع چیزی متوجه نشدی یه فلش بک بزن به فصل 2 فقط ... متوجه نشدی سری رد شو و مثال ها و نتایج مثال ها رو باید خوب خوند ... حالا بدبختی اینجاست که از تمرینات آخر هر فصل هم سوال تشریحی اومده ... یه سوال از تمرینات آخر فصل 9 اومده ... 2 بار ... در تشریحی ها
    اون جور که پیداست از فصل 4 کم سول میاد ... تستی فقط ... 5 تستی - تشریحی داره .... 6 - 7 - 8 - 9 حتما تشریحی داره
    12-11-10 هم تستی بیشتر ولی تشریحی هاش از متن کتاب اومده ... انتقال غیر همزمان و از این جور چیزا
    میان ترم معماری 6 شدم ... هر سوال تستی هم 0.28 نمره داره ( اگر 25 تا سوال بدن )
    من هر فصل رو میخونم خلاصه میکنم ... نظریه رو که شانسی زدم بیشترش رو ... این رو ببینم چی میشه )

کدوم سوال ها از نظریه مشکل داشتن ؟ بریم اعلام اشکال کنیم دیگه
    دوستان اگر جواب های نظریه واستون اومد سریع کلید سوال ها رو بزارید اینجا
    یعنی من عاشق تحلیل های شما هستم این تحلیل هایی که شما میکنید آلفرد هیچکاک نمیکرد با دقت و ربز بینی خاصی مو رو از ماست میکشید
    مثلا از فلان فصل تشریحی میاد و از فلان فصل نمیاد فصلاتون تو حلقم

8. 2 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستانی که معماری دارن این قسمتهارو بیشتر مطالعه کنند

صفحه 103 تا 110
    تمرین 15 و 23 فصل 4 خیلی مهم

شکل 5_11 و 5_15 فصل 5
    صفحه 149 و 157
    همه تمرینهای فصل 5 مهم است

تمرین 26 و 24 فصل 8
    نگاشت بسار مهم
    صفحات 260 تا 265
    صفحات 272 تا 275
    وقفه و کنترل برنامه . کامپیوتر rise مهمه است

جدولهای صفحه 295 مهم است

صفحات 300 تا 312 و تمرینهای 3و4و5و6و7 فصل 9
    خط لوله دستورات و پردازش آرایه ای مهم است

در کل فصل 5 و 9 رو بیشتر مطالعه کنید

10. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

نظريه امروز سخت نبود! بي نظير بود از نظر سختي! فوق العاده سخت بود! يعني من تو اين 21 سال عمرم امتحان به اين سختي نديده بودم كه حتي آسون ترين مفهوم هاي كتاب رو هم طوري پيچونده بود كه خودشم توش مونده بود! سوال 14 كه اشتباه بود اصلاحيه داده بود (تازه q ها هم اصلا معلوم نبود). سوال 16 هم از چهار تا سه تاش G1 بود! اين دو تا سوالو گفتن بريد اعتراض بدين به احتمال زياد حذف ميشن.

كلا نه تنها به خاطر انتخابات و كم شدن زمان آسونتر نداده بودن بلكه سخت ترين سوال سالهاي اخير رو هم دادن! من دور اول كه رسيدم به سوال آخر ديدم فقط 4 تا رو با اطمينان زدم بقيه هم شانسي و به اميد خدا زديم كه الحمد الله همشون الان ميبينم غلط از آب در اومدن. كلا ميان ترم هم 4 داده (بالاترين نمره كلاس!) و به سلامتي افتاديم
    سلام دوست عزیز اگه مطمئن هستی که سوالات 14 و 16 مشکل داشتن اعتراض بدیم. راستی اگه اون دوتا سوال مشگل داشته باشن و حذف کنن نمره اون سوالا چطوری حساب میشه؟ نمرشو همینطوری اضافه میکنن یا اینکه کلا حذف میشه و نمره ها را برحسب 28 تا سوال محاسبه میکنن؟ لطفا زود جواب بدید تا وقت هست اعتراض بدیم.
    راستی اگه مثلا یه سوال اشکال داشته باشه و بخوان اصلاحش کنن فقط نمره کساییکه اعتراض دادن را اصلاح میکنن یا اینکه کلا برای کل دانشجوهاییکه این امتحان را دادن حالا چه اعتراض داده باشن و چه نداده باشن را اصلاح میکنن؟

12. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه مطمئن هستی که سوالات 14 و 16 مشکل داشتن اعتراض بدیم. راستی اگه اون دوتا سوال مشگل داشته باشن و حذف کنن نمره اون سوالا چطوری حساب میشه؟ نمرشو همینطوری اضافه میکنن یا اینکه کلا حذف میشه و نمره ها را برحسب 28 تا سوال محاسبه میکنن؟ لطفا زود جواب بدید تا وقت هست اعتراض بدیم.
    راستی اگه مثلا یه سوال اشکال داشته باشه و بخوان اصلاحش کنن فقط نمره کساییکه اعتراض دادن را اصلاح میکنن یا اینکه کلا برای کل دانشجوهاییکه این امتحان را دادن حالا چه اعتراض داده باشن و چه نداده باشن را اصلاح میکنن؟
    اره مطمئنم. حداقل 16 كه صد در صد مشكل داشت و 14 هم به احتمال 90 درصد. من اومدم اعتراض بدم گفت بايد اول نمره تستيت ثبت بشه تا بتوني اعتراض بدي. نمرشم فكر كنم پخش ميشه و از 28 سوال حساب ميكنن. اگه ثابت بشه مشكل داشت برا همه اعمال ميشه.

ضمنا ممنون از كسايي كه در مورد معماري راهنمايي كردن. الان دارم ميخونم خيلي گنگه.

14. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام من که تقریبا هیچکدوم از جوابارو با اطمینان نزدم و بیشتر گزینه ج را زدم. از دوستان اگه کسی نمونه سوالای امتحان نظریه که امروز برگزار شد را داره اینجا بذارید تا یه کنترل کنیم ببینیم چیکار کردیم...!
    اگه همراه با جواب سوالا بود که دیگه عالی میشه.
    راستی حسین جان به نظرتون بیشتر جوابا تو کدوم گزینه بود چون من بیشتر ج را زدم و اینکه سوالات دیروز را قبل از اینکه بذارن تو گلستان خودمون زودتر از کجا میتونیم گیرش بیارم؟ شما داری؟

16. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

راستی حسین جان به نظرتون بیشتر جوابا تو کدوم گزینه بود چون من بیشتر ج را زدم و اینکه سوالات دیروز را قبل از اینکه بذارن تو گلستان خودمون زودتر از کجا میتونیم گیرش بیارم؟ شما داری؟
    اره منم بيشتر ج و ب زدم. گزينه چهار فقط 3 تا زدم! سوالا رو هم ندارم! ديگه اينقدر هم با نفوذ نيستم

ولش كن همون بهتر كه دير بزنن جوابارو. ببيني افتادي نميتوني بقيه درسا رو بخوني! من دو تا سوال كه تو دو تا گزينه مونده بودم (شرايط 50 50 تو هر دو تا) همشون اشتباه در اومدن شانسو ببين تو رو خدا! برا همين ديشب دپرس شدم نتونستم بخونم!

18. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یعنی من عاشق تحلیل های شما هستم این تحلیل هایی که شما میکنید آلفرد هیچکاک نمیکرد با دقت و ربز بینی خاصی مو رو از ماست میکشید
    مثلا از فلان فصل تشریحی میاد و از فلان فصل نمیاد فصلاتون تو حلقم
    اتفاقا یه چند نفر توی دانشگاه به من گفتن تحلیل گر خوبی هستم ... نه تنها در این موارد بلکه در تمامی زمینه ها ... بی شوخی

بچه های ما میگفتن از 15 تا 30 بیشتر ج بود ... من 15 تای اول رو بیشتر الف زدم ... بین این 15 تا 2-3 رو بلد بودم درست زدم ( خدایی نباید استادی - کسی بیاد اینجا رو بخونه ها ... میگه دانشجوهای ما رو ببین ... متوسل شدن به شانس یا به قول حمید امداد غیبی و از این حرف ها )
    یعنی در این بین 8 تا درست نمیشه ؟ ... فکرش رو بکنید اگر 7 تا درست دربیاد چی میشه ؟ ... تا ته آدم میسوزه

دوستانی که معماری دارن این قسمتهارو بیشتر مطالعه کنند

صفحه 103 تا 110
    تمرین 15 و 23 فصل 4 خیلی مهم

شکل 5_11 و 5_15 فصل 5
    صفحه 149 و 157
    همه تمرینهای فصل 5 مهم است

تمرین 26 و 24 فصل 8
    نگاشت بسار مهم
    صفحات 260 تا 265
    صفحات 272 تا 275
    وقفه و کنترل برنامه . کامپیوتر rise مهمه است

جدولهای صفحه 295 مهم است

صفحات 300 تا 312 و تمرینهای 3و4و5و6و7 فصل 9
    خط لوله دستورات و پردازش آرایه ای مهم است

در کل فصل 5 و 9 رو بیشتر مطالعه کنید
    ممنون آقا حمید ... آره فصل 9 به نظرم خیلی مهمه

20. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •