ممکنه، در حالت درجا کولر بگیرید اگر دور یه لحظه کم شد و دوباره برگشت سر جاش استپر ظاهرا سالمه ... اگر خودتون دست به آچار هستید میتونید استپر رو باز و سرویس کنید ...
ممکنه، در حالت درجا کولر بگیرید اگر دور یه لحظه کم شد و دوباره برگشت سر جاش استپر ظاهرا سالمه ... اگر خودتون دست به آچار هستید میتونید استپر رو باز و سرویس کنید ...
خاموش شدن موقع دور زدن ، عبور از سرعتگیر و دست انداز ، پشت چراغ قرمز مربوط به سنسور کیلومتره ، البته چون پمپ هیدرولیک هم قدرتشو از موتور میگیره استپر اگه درست عمل نکنه ، موقع دور زدن باعث خاموش شدن ماشین میشه
داداش سلام استپر خریدی مارک GMBH المان بخر اصلی اگر کرج هستی من عمری مشکل با همه نوع استپر داشتم با این مارک مشکلم حل شد بهتر وبالاتر از این استپر ندیدم من قیمشم 48 تومنهمارک کروز هم هست 42 تومن.
متاسفانه تهرانم مگه تهران این مارک موجود نیست من شرکتی قیمت گرفتم 25
استپرو باز کردم کلی دوده گرفته بود شستم دوباره بستم دوروزه تست میکنم خاموش نمیشه ولی دور موتور دیگه تنظیم نیست گهگداری خودش بالا میره بعضی وقتها دور موتور وقتی پا رو از روگاز برمی داری دیر پایین میاد تو درجا کار کردن دور موتور بالای1.5 یه گاز که میدی میره بالا بر میگرده رو یک ولی تو حالت معمول اگه ایست کنی دورموتور رو 1.5می ایسته
بست منفی باتری رو به مدت 15 دقیقه باز کنین و دوباره ببندین . با موتور سرد سوویچ رو به مدت 5 باز کنین و بعدش 5 ثانیه ببندین ، این کارو دو بار انجام بدین . بدون گاز دادن استارت بزنین و صبر کنین موتور گرم بشه و فن بزنه ، کولر رو 10 ثانیه روشن کنین و بعدش خاموش کنین بعد 10 ثانیه موتور رو خاموش کنین . امیدوارم موقع تمیز کردن استپر به سرش فشار یا ضربه نخورده باشه .
اگه با این کار کماکان مشکل پا برجا بود سنسور کیلومتر رو میتونین با اهم متر تست کنین (نحوه تستش رو تو گوگل سرچ کنین ) تا از سالم بودنش مطمئن بشین حتی با اینکه پرسه میتونین با یه چیز نوک تیز بازش کنین تا از سالم بودن و قطع نبودن سیمای مدارش مطمئن بشین بعدش با چسب دوباره بچسبونینش . این سنسور در اثر رطوبت و نفوذ آب به داخلش سریعا خراب میشه . منم تقریبا مشکل مشابه شما رو داشتم که از سنسور کیلومتر بود . از پراید اطلاع ندارم ولی فکر کنم اگه ایراد از سنسور کیلومتر باشه چراغ چک روشن میشه
کرج یه فروشگاه داره ازش داداش شرکتی رو ول کن سرجمع 7 روز کار نمیکنه داداش منتمیز کردی احتمالا مغزیش مشکل داره دورش بنداز یه دونه از این مارک GMBH بخر که من خریدم خیالم راحت شد.خواستی تا ادرس فروشگاه رو بدم ومیتونی هم اینترنتی خرید کنی.
![]()
Last edited by fokahi110; 06-11-2017 at 15:29.
لطف کردی دادا
عکس وفرستادم تو گوشی تا اگه مطمئن شدم از خرابیش برم ببینم میتونم این مارک و پیدا کنم .
سلام داداش بعید بدونم گیر بیاری تو تهران کسی ندارتش گیر اوردی که هیچی نیاوردی پیام بده خصوصی ادرس فروشگاه+کانال تلگرام فروشگاه رو بهت بدم.یا علی.![]()
امروز ماشینو روشن کردم دیدم عقربه کیلومتر کار نمیکنه..دور موتور درسته فقط عقربه کیلومتر خوابیده. این کلیومترا فیش داره یا سیم؟ پیش کی باید ببرم تا درستش کنه؟ باتری ساز؟ ماشین پراید مدل 88
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)