تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 1081 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

تاریخ و زمان رو دقیق تنظیم و ری استارت کردم . از کلیدی که خود شما در تاپیک کرک وسریال گذاشتید استفاده میکنم اما نتیجه نداد.ورژن هم KIS 2011 11.0.1.400 که از خود سایت کسپر دانلود کردم.
    ستینگ کسپرسکی رو باز کنید وارد آپدیت بشید دوباره و ستینگ رو بزنید ، اینجا ببینید برای کسپرسکی ------ نخورده باشه.

اگه ------ خورده بود بهش پاک کنید و تیک ------ رو بردارید. اگه نبود قسمت بعد.

تاریخ سیستم رو به یک روز بعد ببرید یعنی شما باید بکنید 19 نوامبر 2010 و اپدیت رو تست کنید.

تا به اینجا باید مشکل شما حل بشه اما اگر نشد کاری که پایین مینوسم رو انجام بدین وگرنه اصلا این کارو نکنید.

وارد پوشه file:///C:/ProgramData/

وشاخه کسپرسکی بشید. یک فایل به نام u0607g هست با پسوند xml که یعنی میشه u0607g.xml این فایل رو پاک کنید. سیستم رو ریست کنید . و باز آپدیت رو تست کنید.

موفق باشید.

با سلام به همگي بچه هاي خوب فروم
    راسياتش من دچار يك مشكل شدم و حقيقتش خسته و واقعيت نميدونم چكار كنم .
    به ديليل ويندوزهاي تقلبي كه در ايران هستش مرتب هر دو سه ماهي يك بار بايد عوض بكنم و با اين سرعت كم اينترنت در ايران با هر بار تعويض ويندوز مشكل آپ كردن كاسپر دارم . يه راهنمايي ميخوام كه 100% عملي و بدون مشكل باشه كه چكونه ميتونم قبل از تعويض ويندوز بتونم آپ هاي كاسپر اينترنت سيكيوريتي 2010 رو در درايو ديگه ذخيره كنم تا مشكل حل بشه .
    ممنون از همه شما عزيزان
    بهترین روش اینه:

مثل عکس زیر یک پوشه بک آپ درست کنید . دقت کنید که وقتی شما این پوشه رو بسازید از اول باید کسپرسکی رو اپدیت کنید اما از این به بعد دیگه همیشه بک اپ رو دارید.

وقتی هم خواستید ویندوز رو تعویض کنید این پوشه برایش سرور اپدیت میذارید و مثل اپدیت افلاین اپدیت میکنید.

محتوای مخفی: ! 

موفق باشید

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ستینگ کسپرسکی رو باز کنید وارد آپدیت بشید دوباره و ستینگ رو بزنید ، اینجا ببینید برای کسپرسکی ------ نخورده باشه.

اگه ------ خورده بود بهش پاک کنید و تیک ------ رو بردارید. اگه نبود قسمت بعد.

تاریخ سیستم رو به یک روز بعد ببرید یعنی شما باید بکنید 19 نوامبر 2010 و اپدیت رو تست کنید.

تا به اینجا باید مشکل شما حل بشه اما اگر نشد کاری که پایین مینوسم رو انجام بدین وگرنه اصلا این کارو نکنید.

وارد پوشه file:///C:/ProgramData/

وشاخه کسپرسکی بشید. یک فایل به نام u0607g هست با پسوند xml که یعنی میشه u0607g.xml این فایل رو پاک کنید. سیستم رو ریست کنید . و باز آپدیت رو تست کنید.

موفق باشید.

------ تیک خورده بود که برداشتم.تاریخ هم امروز که 18 هست من با 19 و بعدش با 17 هم امتحان کردم حتی تاریخ هایی مثل 2 و 3 نوامبر.در مورد فایل 607 هم کاری گفتید انجام شد اما باز هم نتیجه نداشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

داداشی شما فایل u0607gرا باز کن فایلی که در اپدیت بکاپ شما است منظورمه .وببین اپدیتش ماله کی است وهمان تاریخ را بیار رو تاریخ سیستمت واپدیت کن ببین میشه.میدونم چی میکشی چون یک ماه پیش هم من گلش بودم که با یک ساعت فضولی کردن ردیف شد

5. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

------ تیک خورده بود که برداشتم.تاریخ هم امروز که 18 هست من با 19 و بعدش با 17 هم امتحان کردم حتی تاریخ هایی مثل 2 و 3 نوامبر.در مورد فایل 607 هم کاری گفتید انجام شد اما باز هم نتیجه نداشت.
    [/COLOR]
    مجموع راه حل هایی که شما میتونید داشته باشید اینه:

تنظیمات IE رو هم باز کنید ------ IE رو هم چک کنید اگه تیک خورده بردارید.

بدون وی پی ان به نت وصل شید و تست کنید.
    ==========

یکی از دوستام چند وقت پیش زنگ زده بود بهم میگفت کسپرسکی اپدیت نمیشه میگفتم تاریخ رو درست کن میگفت درست کردم باز نمیشه ، گفتم امروز مثلا دومه ها گفت درسته گفتم ماه مثل سپتامبر هستیما گفت درسته گفتم سال 2010 هستیما گفت نه !! پس چرا من کسپرسکی 2011 دارم !!!

گفتم شما نکنه مثل دوست ما اشتباه کنید. : دی

=========
    تست بعدی:

نویسنده karkas20 : تایمر زون رو روی ایران بذارید و تست کنید

==========

یک بار هم تنیظیمات کسپرسکی رو باز کنید وارد اپدیت بشید ، توی سرور اپدیت ببینید تیک kaspersky lab خورده یا نه ، اگه نخورده بود تیک بزنید و اگه سرور اپدیت افلاین دیگه ای هم زده بودید تیک رو بردارید.

==========

اگر نشد: برای پیامی بعدی که اینجا میذارید این 2 ریپورتی که پایین مینوسم رو بذارید:

ریپورت اپدیت کسپرسکی ( ریپورت کامل ) و نتیجه اسکن سیستم با این نرم افزار به صورت اپدیت اگه مورد مشکوکی پیدا کرد پاک کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    Last edited by Dr Hannibal; 18-11-2010 at 22:41.

7. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

داداش من خودم هم سیستم بالای 1 میلیون بستم..6 گیگ رم 1333..سی پی یو core i7 920 و....

مشکل از سیستم من و شما نیست..مشکل کاسپر هست

هر برنامه جدید که بخوای نصب یا اجرا کنی باید چند دقیقه صبر کنی تا جناب کاسپر اجازه اجرا بدن تازه در مواقعی با سرعت کم

همه کرک ها رو سریع پاک می کنه و....

من با این سیستمم وقتی کاسپر داشتم منو یاد سیستم ذغالی 10 سال پیشم مینداخت

بلاخره مجبور شدم به انتی ویروس eset رو بیارم اختلافش با کاسپر کم هست و بسیار سبک تر

امتحان کن پشیمون نمیشی
    خوب منم همین سیستم رو دارم ، این تاخیر زمان برای اولین دفعه اجرای نرم افزار طبیعیه چون چک میکنه که نرم افزار مورد نظر رو گروه بندی کنه ولی در دفعه دوم مثه جت برنامه اجرا میشه . باید یا به این وضعیت عادت کنی و یا این خاصیت رو غیرفعال کنی که توصیه نمیشه :

به setting برو و در منوی سمت چپ روی Application Control کلیک کن و در بالا تیک Enable Application ...رو بردار و Apply کن .
    Last edited by saeed774; 19-11-2010 at 11:44.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام.بعد از تعویض ویندوز وقتی کسپر رو کامل اپدیت میکنم هنوز پیغام database are absolete وجود داره و هیچ طوری هم نمیره. زمان سیستم هم درسته . چطوری درستش کنم؟

با تشکر
    ویروس هایی هستن که سرورهای مربوط به آپدیت آنتی ویروس رو غیرفعال میکنن . شما بعد اینکه ویندوز رو تعویض نمودید قابلیت System Restore رو غیر فعال کنین و به غیر از درایو ویندوز هیچ درایوی رو دابل کلیک نکنین . از روی سیدی با منبع موثق کسپر ورژن 11.0.2.556 رو نصب کنین . مطمئنا آپدیت خواهد شد . بعد با آپدیت جدید فول اسکن کنین .

یا

با آپدیت فعلی کسپر سیستم رو اسکن کنین تا از نبود ویروس اطمینان حاصل بشه .بعد کسپر رو پاک کنین و دوباره بنصبین . منتهی ورژن 11.0.2.556 رو نصب کنین .

10. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

البته ورژن 11.0.2.556 برای ایراداتش توسط سایت جمع شد. همون 11.0.1.400 فعلا خوبه برای تست.

لینک از سرور کسپرسکی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezabush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ‌‌‌‌‌‌shiraz

14 يك سوال از drhaniball عزيز

شما راهنمايي زير رو كرديد . ممنونم ولي دو سئوال .1- من در درايو H اين فايل رو ساختم اگر بخواهم كل آبديتها از اول تا به امروز را در اين مكان داشته باشم بايد چكار كنم ؟ 2- اين كه وقتي ويندوز را عوض كردم چگونه براي پوشه خودم سرور آبديت درست كنم ؟

((بهترین روش اینه:
    مثل عکس زیر یک پوشه بک آپ درست کنید . دقت کنید که وقتی شما این پوشه رو بسازید از اول باید کسپرسکی رو اپدیت کنید اما از این به بعد دیگه همیشه بک اپ رو دارید.
    وقتی هم خواستید ویندوز رو تعویض کنید این پوشه برایش سرور اپدیت میذارید و مثل اپدیت افلاین اپدیت میکنید.))
      محتوای مخفی: ! 

Last edited by rezabush; 19-11-2010 at 09:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

شما راهنمايي زير رو كرديد . ممنونم ولي دو سئوال .1- من در درايو H اين فايل رو ساختم اگر بخواهم كل آبديتها از اول تا به امروز را در اين مكان داشته باشم بايد چكار كنم ؟ 2- اين كه وقتي ويندوز را عوض كردم چگونه براي پوشه خودم سرور آبديت درست كنم ؟
    [/SPOILER]
    شما وقتی این پوشه رو درست کردید یک بار به طور آنلاین آپدیت کنید مجموع آپدیت های کسپرسکی توی پوشه از ابتدا جمع آوری میشه. برای این هست که شما باید اون حجم زیاد رباز اپدیت کنید. این اپدیت برای تمامی ورژن های 11 جواب میده.

توی این لینک میتونید چگونی معرفی سرور آفلاین رو ببینید.

موفق باشید.

15. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مجموع راه حل هایی که شما میتونید داشته باشید اینه:

تنظیمات IE رو هم باز کنید ------ IE رو هم چک کنید اگه تیک خورده بردارید.

بدون وی پی ان به نت وصل شید و تست کنید.
    ==========

یکی از دوستام چند وقت پیش زنگ زده بود بهم میگفت کسپرسکی اپدیت نمیشه میگفتم تاریخ رو درست کن میگفت درست کردم باز نمیشه ، گفتم امروز مثلا دومه ها گفت درسته گفتم ماه مثل سپتامبر هستیما گفت درسته گفتم سال 2010 هستیما گفت نه !! پس چرا من کسپرسکی 2011 دارم !!!

گفتم شما نکنه مثل دوست ما اشتباه کنید. : دی

=========
    تست بعدی:

نویسنده karkas20 : تایمر زون رو روی ایران بذارید و تست کنید

==========

یک بار هم تنیظیمات کسپرسکی رو باز کنید وارد اپدیت بشید ، توی سرور اپدیت ببینید تیک kaspersky lab خورده یا نه ، اگه نخورده بود تیک بزنید و اگه سرور اپدیت افلاین دیگه ای هم زده بودید تیک رو بردارید.

==========

اگر نشد: برای پیامی بعدی که اینجا میذارید این 2 ریپورتی که پایین مینوسم رو بذارید:

ریپورت اپدیت کسپرسکی ( ریپورت کامل ) و نتیجه اسکن سیستم با این نرم افزار به صورت اپدیت اگه مورد مشکوکی پیدا کرد پاک کنید.

موفق باشید
    برنامه mbam رو مدتها دارم و هر هفته دو بار سیستم رو اسکن میکنم چیز خاصی پیدا نکرد فقط یک لودر کرک بازی بود.
    همینطور فول اسکن کسپر چیزی پیدا نکرد. تایم زون هم +3:30 تهران هست .
    بدون چیز پی ان اپدیت میکنم.فایل U0607 در فولدر اپدیت تاریخ امروز 19 نوامبر رو نشون میده.
    در مورد 2011 بودن نه دیگه انقدر هم... .

ریپورت کامل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •