تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 835 از 1126 اولاول ... 335735785825831832833834835836837838839845885935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه امکانش هست براتون هارد رو کلا فرمت کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید و دوباره چک کنید درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و دوباره بررسی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    حدود 1 سال پیش هاردم مشکل بدسکتور پیدا کرد و تمام راه های رفع بدسکتور رو انجام دادم ولی فایده نداشت !!
    هنوز هم دارم ار این هارد استفاده میکنم ولی از سال پیش تا حالا مقدار بدسکتور ها تغییری نکرده و مشکلی باهاش ندارم !
    ولی از اطلاعات موجود در هاردم میترسم بپره

اینم عکس

حالا نمیدونم چرا نرم افزار میزان سلامتی هارد رو زده OK

به نظرتون مشکلی برا این هارد پیش نمیاد؟
    relocated sector ها خیلی زیاد شده و بعید میدونم نرم افزاری و با hdd regener درست بشه ببرید به یک تعمیرگاه معتبر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

relocated sector ها خیلی زیاد شده و بعید میدونم نرم افزاری و با hdd regener درست بشه ببرید به یک تعمیرگاه معتبر
    از سال پیش تا حالا مقدار Reallocated ثابت مونده ! تعمیرگاه هم بردم میگن که مشکلی نداره !
    حالا چرا نرم افزار سلامتی رو OK زده ؟؟؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

آقا مهرداد میشه این relocated sector های هارد رو پس تعمیر کرد ؟

چجوری تعمیر میکنن ؟ تعویض قطعه است یا ... ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آقا مهرداد میشه این relocated sector های هارد رو پس تعمیر کرد ؟

چجوری تعمیر میکنن ؟ تعویض قطعه است یا ... ؟
    سکتورهایی است که قابل خوندن و نوشتن نیست و تعدادش هی زیاد تر میشه والا من یک هارد رسید با نرم افزار hdd regener, و فرمت سطح پایین درست نشد بی خیالش شدم ولی فکر کنم با تعویض پلاتر درست شه ولی بازم مطمئن نیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض مشگل ایستادن ارسال اطلاعات در هارد وسترن

با سلام
    من یه 2 روز میشه یه هارد وسترن ultra 1tb گرفتم الان چند روز دارم تست کپی میگیرم
    مشگل من اینه که من هارد رو با ntfs فرمت کردم و فرمت اولیه هم همین بود برای تست 3 تا فابل 1 گیگ رو همزمان(داخل پوشه هست یا یه یه فایل 1 گیگ فرقی ندارد ) از کیس کپی میکنم تو هاردم بعد که اخری پارت 1 گیگ اولیه میرسه یه stop میکنه یعنی از مقداری که به صورت مدام کم میشه stop میشه بعد چند ثانیه معمولا 5 ثانیه صول میکشه تا پارت 1 گیگ اول بریزه مدام همون صفحه بازه خودم میبینم که داره تموم میشه بعد 5 ثانیه حرکت میکنه پارت دوم هم تا اتمام شدنش یعنی اخری پارت 2 که داره تموم میشه 5 ثانیه طول میکشه تا پارت اخر یه این صورت هست
    ضربه نخورده اصلان
    من با هارد سونی تست کردم به این شکل نبود شاید سرعت کم باشه ولی مدام صفحه کپی ویندوز در حال کم شدن از حجم ارسال.
    تو رو خدا کمک کنید باور کنید 230 t دادم با خوشحالی ولی الان دارم دارم نامید میشم از وسترن
    راستی گارانتیش سازگاره

داره خودمونی میشه presfn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال دارم که ارور calibration retry count میده که مقدارش 1 هست الان و سرعت انتقالش هم به زور به 20 مگ در ثانیه میرسه هارد هم silicon power A80 هست و گارانتی داره هنوز
    و به هارد لپ تاپ دارم که ساتا هست و لپ تاپم هم Acer 5742G هست اینم باز موقعی که میخوام از یه درایو یه فابلی مثل فیلم بریزم تو یه درایو دیگه سرعتش همون حدود 20 مگ هست و HD tune هم چک کردم این هارده مشکلی نداشت
    یک مخواستم مشکل هارد اولی که ارور داره برطرف بشه
    دو می خواستم بدونم چه طوری میتونم سرعت انتقال این دوتا هارد رو بالا ببرم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من یه 2 روز میشه یه هارد وسترن ultra 1tb گرفتم الان چند روز دارم تست کپی میگیرم
    مشگل من اینه که من هارد رو با ntfs فرمت کردم و فرمت اولیه هم همین بود برای تست 3 تا فابل 1 گیگ رو همزمان(داخل پوشه هست یا یه یه فایل 1 گیگ فرقی ندارد ) از کیس کپی میکنم تو هاردم بعد که اخری پارت 1 گیگ اولیه میرسه یه stop میکنه یعنی از مقداری که به صورت مدام کم میشه stop میشه بعد چند ثانیه معمولا 5 ثانیه صول میکشه تا پارت 1 گیگ اول بریزه مدام همون صفحه بازه خودم میبینم که داره تموم میشه بعد 5 ثانیه حرکت میکنه پارت دوم هم تا اتمام شدنش یعنی اخری پارت 2 که داره تموم میشه 5 ثانیه طول میکشه تا پارت اخر یه این صورت هست
    ضربه نخورده اصلان
    من با هارد سونی تست کردم به این شکل نبود شاید سرعت کم باشه ولی مدام صفحه کپی ویندوز در حال کم شدن از حجم ارسال.
    تو رو خدا کمک کنید باور کنید 230 t دادم با خوشحالی ولی الان دارم دارم نامید میشم از وسترن
    راستی گارانتیش سازگاره
    سلام .

پیشنهاد میکنم از نرم افزار Teracopy برای انجام عملیات copy/paste استفاده کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منظور من چیز دیگه بود میگم تازه هاردو گرفتم اینطوری کسی هست که عین من مشگل داشته باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام .

پیشنهاد میکنم از نرم افزار Teracopy برای انجام عملیات copy/paste استفاده کنید .

منظور من چیز دیگه بود میگم تازه هاردو گرفتم اینطوری کسی هست که عین من مشگل داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •